PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)
Raspunsuri - Pagina 20
AnnaBaby spune:
Eu ma tot uit la stiri la explozia de la noi din oras si ma gandesc la bietii oameni ramasi pe drumuri!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare
pe
!!!!!!!
dara_d spune:
TRULI imi pare rau sa aflu de Victor si diagnosticul pus, nu am ce sa zic decat ca noi iti trimitem virtual un gand bun si o imbratisare, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare sa il indrumati pe drumul cel bun al evolutiei.
CAMY PUS ma bucur ca ai scris, chiar ma gandeam la voi dar nu am avut timp sa mai intru sa scriu sau sa citesc despre voi, asa ca acum am vazut ce frumos se dezvolta Flavius( am vazut un pic din poze) este un baietel superb si cred ca voi sunteti cei mai fericiti parinti. Multi pupici de la noi
MONA felicitari pentru carnet!!!
ARIADNABR multumim de urari si iti doresc sa ai un craciun si un an nou fericite si fara sa te mai doara ceva, poate cumva se va gasi o solutie si pentru problema ta.
ANNA BABY ce nasol ca Ioana e racita si deni a fost ragusita ,dar cu caeva sedinte de aerosol a lasat-o, maine terminam tratamentul. Te inteleg ca te oftici ca de sarbatori e asa , asa eram si eu mai ales ca a trebuit sa vin la servici si sa o las cu mama si ea plnge dupa noi, pana acum statea la bunici dar acum e la noi acasa si vad ca se pune altfel problema.
MISJJ sper ca ai terminat curatenie si spor la gatit ca vad ca ti-ai propus sa faci destule bunatati.
Bobitamica ce frumos ca irina a fost la munte cu tati cred ca s-au simtit bine amandoi.Am zambit cand am citit de irina si cum face referitor la incaltari , asa ne face nou deni la imbracaminte , alege ce vrea ea.
TECKY asa faceam si eu ii luam lucruri si apoi nu ii veanu bine ca ea e destul de inalta si bine facuta si exact cum spune si BOBITAMICA nu ii mai veneau la maneci bineblizele.
CAPRI ce frumos cu Ilinca , cati mos craciuni vin la ea , sa se bucure si sa fie santoasa!
Si la noi va vani mos craciun vineri seara cu cadouri , sa vedem cum reactioneaza deni , sper sa nu plnga sa se adapteze, oricum este prietenul nostru si sper sa nu il recunoasca.O sa va povestesc cum ne-am descurcat.
Eu sunt la birou si am inca treaba,o sa le pun pe toate la punct pentru ca de maine stau acasa pana dupa anul nou.
Va pup si daca nu mai reusesc de acasa sa intru(vreau sa fac si eu sarmale , salta boef , frpturica la cuptor si alte bunatati)-
VA UREZ DE PE ACUM CRACIUN FERICIT!!!! TUTUROR PEPENASILOR ALATURI DE PARINTI, FRATIORI SI SURIOARE SI NUMAI SANATATE SI BUCURII PENTRU TOATA LUMEA SA ADUCA MOS CRACIUN!!!! 

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monalac am luat carnetul,in sfarsit!!!! din a patra incercare! tot e bine,nu? Mami de Cris si CodrinPoze Cris Bebe Codrin |
felicitari draguto!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Chuny spune:
Mada, iti tin pumnii sa intri la universitate, la cata energie ai, meriti sansa asta pt ca ai fructifica-o.
Mona, felicitari pt permis !! Foarte putini mai iau din prima permisul in ziua de azi. Sfatul meu ( pt ca nu ma pot abtine sa nu dau sfaturi :-)) este sa nu conduci cu pasageri care te streseaza sau iti fac observatii. Mai bine singura la inceput, drumuri scurte in primele zile ca sa te obisnuiesti bine cu masina si cu tine pe post de sofer.
Eu pt prima oara voi dormi o noapte fara Anna, i-au luat bunicii pe amandoi pana maine seara ca sa ii duca in Piata de Craciun si la carusel. Sper sa nu sufere prea tare fetita mea dupa mine si san
inca nu-s pregatita sa o intarc, asa ceva !!! 
bobitamica spune:
MADA de Irlanda...SARBATORI VESELE SI LINISTITE!! sa ai si tu langa spiridusele tale si sot!!
MISS JJ...

SYB...ti-am trimis un PM cu medicamentele alea...Vorbim daca vrei pe mail sau mess.
DARA...
e haioasa cand isi alege singura! nu-mi vine sa cred ca are deja preferinte....
Eu azi am avut mult de lucru...si mai am inca...
Va las pentru ca as vrea sa o intind pe la 6
Carmenela spune:
Buna fetele,
Truli - iti transmit toate gandurile mele bune...si tie si lui Syb... Desi nu ma compar cu voi in problemele pe care le-am avut cu asta mica, stiu ca cel mai greu in situatii de acest fel nu e sa gestionezi prezentul, ci gandurile despre viitor... INSA, fiecare miiiica picatura care cade in pahar il umple...asta e cel mai important...si gandul asta trebuie sa ne guverneze viata MAI ALES ATUNCI CAND E MAI GREU!!!! Uneori suntem coplesiti, alteori suntem resemnati, uneori suntem revoltati dar cel mai des suntem ingroziti de ce va fi. Din starile astea nu putem iesi decat crezand ca putem iesi si mergand inainte cu credinta si speranta ca va fi bine, la un moment dat. Nu numarul caderilor este important...ci cel al ridicarilor..... Sper sa nu devin patetica spunand lucrurile astea...dar asa cred...mai ales in ultimul timp... Cred cu tarie ca forta noastra ca oameni nu devine mai mare prin lipsa problemelor, ci prin capacitatea de a le gestiona si la un moment dat a le domina...Nu esti slab daca esti doborat de probleme, dar esti puternic daca gasesti in tine puterea sa treci mai departe...sa ti-o mai iei pe cocoasa inca o data de la viata si sa o iei de la capat...si tot asa... Cu cat obstacolele mai grele si le treci...cu atat mai puternic si increzator esti... Fetelor...toate gandurile mele merg spre voi si spre fetele cu copilasi cu probleme!
Mona, felicitari pentru carnet!
Cred ca daca as da eu examenul acum...la 20 de ani de la luarea lui, l-as pica in mod siiiiiguuuur!

Mai mult, cred ca mi s-ar interzice sa mai dau vreodata examen...:-)) Asa ca am numai admiratie pentru tine, zau!
Camy - un gand cu drag si pentru tine...
Si pentru ca nu s-a mai scris de mult de ea, o pup cu toata inima si pe Sun cea scumpa, care se gandeste tot timpul la toata lumea...
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE SI CALDE, COPII SANATOSI SI VESELI, FAMILII UNITE SI VIETI IMPLINITE! SI UN AN VIITOR MAI BUN DECAT CEL CE CURAND VA TRECE!
Va pup cu drag, mai intru...![]()
![]()
Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta....Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...
Biribu spune:
fetelor va pup sunt pe fuga dar mai bag eu ochiul cind va fi de urari.
vreau sa o imbratisez strins de tot pe Truli
numai tu stii ce e in sufletul tau dar noi de pe margine te sustinem cum putem, cu o vorba buna macar. m-am gindit la tine de cind cu discutia cu negativitatea, mi-a strins atunci inima mesajul tau dar n-am indraznit sa te intreb ce si cum.
si ca tot intreba Sib unde sunt autistii maturi ca nu se vad... eu aici ii vad pretutindeni. nu stiu daca diferenta e datorita societatii americane all inclusive, unde nu esti privit cu suspiciune ca esti diferit, poate de aceea nu e un secret in general. e mult suport e drept, sunt ajutati si orientati catre diferite profesii care sunt potrivite, dar sunt clar integrati in societate si au vieti pline si productive. la supermarketul nostru e un barbat de vreo 50 de ani, downian, care a lucrat acolo toata viata, toti il cunosc si respecta... iar pe strada cu noi avem un vecin care mi-a spus printre altele ca are asperger, asa ca un fapt divers, si e matematician la harvard 
in fine, scriu asa dezlinat si nu stiu daca ajuta dar gindul meu e bun si voi stiti asta. tot ce se stie despre autism si altele e recent, sunt afectiuni necunoscute si sunt convinsa ca exista multe cai inca nedescoperite pt rezolvarea lor si ajutor.
Mona brava tu! si eu zic ca Sib, la inceput condu singura sa nu te inhibe ceilalti, in special barbatii sunt de groaza...
am definitivat si eu meniul de craciun, nimic senzational in afara de tort, ma voi chinui si anul asta sa fac bouche-ul de noel. e bun rau, maninc eu jumate clar ![]()
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Marina_1609 spune:
Mona, bravo pt carnet!
fetelor voi mai stiti ceva de Sun? de multa vreme nu a mai intrat...
ori imi scapa mie ceva?
--------------------------------------------
Marina
17+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Mona, felicitari!!! Nu-i nici o problema ca ai luat de-abia acum, si tatal meu a luat carnetul cand eram eu in generala de prin a 4-a incercare, apoi a devenit un sofer foarte bun.
M-am tot intrebat si eu de Sun, ma gandeam ca poate macar acum de sarbatori ne mai scrie ceva despre ei, ca mi-e tare dor de postarile ei.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)

Cris si
Codrin