PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Truli sa va dea Dumnezeu putere sa reusiti sa il ajutati pe Victor cat mai mult.Va imbratisam cu drag!!!
Eu sunt tare "in butoi", Clara a racit rau de tot de 3 zile nu am fost om, Riana tuseste de 2 saptamani si fara prea multe pauze din octombrie e mereu fornaita si cu secretii.Am fost la 2 dr dintre care unul ORList si ambii au spus ca nu are nimic, nu roshu in gat, nimic la plamani...doar secretii care se pare ca provin de la vreo alergie,mucegai nu am in casa, praful ma chinui sa-l tin sub control...nu stiu pe ce sau pe cine sa dau vina, ma topesc de mila ei cand o vad ca nu poate dormi linistita.parca nici nu simt ca vin sarbatorile.
Tecky ma bate si pe mine gandul sa comand niste hainute, zici tu ca merita da?
Camy pupam Flaviushelu' drag...ce mare s-a facut

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dana eu sunt foarte multumita de calitatea lor si au si preturi mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa dupa 12 ore de curatenie si smotruiala, baie la fete, vopsit par si dusat am si eu timp de un mesaj, pana nu adorm cu nasu'n tastatura.
Cami pupam pisoiul dulce si pe mami cea zurlie. Ms.
Sib venim cu sampania in dinti sa inauguram. Daca am noroc sa primesc si eu un loc la uni, vin sa sarbatorim.
Dana multa sanatate la printese. Si maimutza mea mare a avut asa secretii mai tot timpul si pb cu nasul de mica, cand a crescut mai marisoara s-a imbunatatit situatia si numai cand era racita avea pb.
Truli pupam pisoiul. Bine ca ati descoperit din timp si ca a inceput deja sa faca progrese.
Didi ms. Moama ma omori. Si eu as face mai des, sa exersez sa ma invat si cu dulciurile sa nu imi mai fie asa frica de ele, dar din pacate acuma nu e timp deloc.
Bobitamica asa fac si eu zic eh daca eipleaca ma odihnesc etc, da de unde gasesc ceva de curatat,spalat, aranjat etc..
Tecky ms. Felicitari printesei pt reusita.
Didi ok am pricepit, am sa incerc sa vad ce iese.
Katalyna sarabtori fericite.
Caprioara sper sa reusiti sa faceti poze de data asta.

Pupam gasca ma duc la un dvd si niste inghetata cu stafide si rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza! de la Bistrita. O dimineatza...ploioasa de decembrie.

Truli, te imbratisez! A fost un soc pentru mine mesajul tau. Imi pare atat de rau de acest diagnostic! Ma bucur insa ca ati luat totul in serios, ca faceti terapie si ca lucrurile evolueaza! Va doresc multa putere si rabdare, iar lui Victor ii doresc liniste si sa fie inconjurat de iubirea si rabdarea voastra.

Eu din pacate nu am noutati, sunt intr-o stare asa.... plutitoare. Nu am chef de mai nimic, astept un "wow" care nu-l simt.
Imi fac tot felul de meniuri pentru sarbatori, apoi imi dau seama ca sunt prea complicate pentru mine Si imi revin repede...
Asa fac mereu.

Stefan e intr-o pasa proasta, again... eu simt ca nu mai am rabdare, eu...muntele de rabdare aseara am clacat, si acu, stau pitita intr-un colt si nu stiu cum sa o iau de la capat...

Cam astea ar fi.

Sanatate va doresc!si liniste!

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ia priviti pe picasa cum ma ajuta Sofia la bucatarie

--------------------------------------------
Marina17+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Ce mai faceti?
Gata treburile?
Ioana mea a reusit sa raceasca, tocmai acum, mi-e as de ciuda...si imi e asa de mila de ea mititica, ii curg ochii si stranuta si ii curge nasul in continuu de azi dimineata. De ieri mi-am dat seama ca pregateste ceva ca a stranutat toata ziua, da tot mai speram ca poate nu e semn de raceala. Asa ca dupa amiaza ma duc cu ea la dr, sa o vada, ca daca stau si se face mai rau ajung la spital, ca dr ei nu cred ca mai lucreaza zilele viitoare.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare pe !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza fetele,

va trimit un mesaj scurt acum, inainte de a incepe nebuneala ca dupa aia nu stiu cand mai am timp.

Asa ca...

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI SI UN NOU AN PLIN DE TOT CEEA CE VA DORITI!!!

Truli multe imbratisari, putere si sa va aiba Domnul in grija sa iasa cat se poate de bine. Imi pare rau sa aud ca treceti prin asa probleme, dar ma bucura sa aud ca deja exista progrese.

In rest, mai sunt pe yahoo daca are cineva nevoie urgenta de mine. Daca nu raspund imediat, raspund cand citesc.

Pupici si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am luat carnetul,in sfarsit!!!!
din a patra incercare!
tot e bine,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MONA....felicitari!!! Nu conteaza cate incercari!!
Ce comod e cu masina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Bravo Mona, sa conduci sanatoasa si in siguranta!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare pe !!!!!!!

Mergi la inceput