PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Maa, eu am o retzeta veche, si ii fac cu scortisoara.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Da'mi si mie reteta pls, cum sunt?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ma sunt f buni. Sunt cu oua, ulei, zahar, faina. Nu stiu cantitatile. Sunt f fragezi. Am acasa retzeta

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Multumesc de aprecierile la adresa fulguletului de nea.

Ooka, si eu fac biscuiti/fursecuri asemanatoare retetei lui Vicky.
Foarte rapide si fragede.
Reteta e asa: la 1 ou - 1 cescuta mica de zahar, 1 cescuta mica ulei, faina dupa ochi, cat sa stea compozitia in tava, pusa cu lingurita #351;i praf de copt.
In general eu fac din 3 oua. Si fac cu diverse arome: scorti#351;oara, coaja de lamaie si cardamom. Deasupra pun nuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus si eu poze pe picasa cu fulgul meu la serbare!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare pe !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ooka, am facut eu biscuitii aia cu lavanda. ce buni au iesit si sa stii ca ma tot gandeam sa ii fac iar de Craciun

--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am acum un pic de ragaz sa scriu si eu cate ceva pana ajung acasa tati cu denisa, ca el o ia de la parintii mei.
MULTUMESC FETELOR ! pentru gandurile bune la adresa mea si a tatalui meu, dar deja tata a descoperit ciroza hepatica adica a depasit si stadiul de hepatita cronica cand a descoperit, deci interferonul a picat din start, dar am speranta ca Dumnezeu ne va ajuta si de data asta si rezultate se vad, dupa ultimele analize.
Vad ca toate stiti sa faceti biscuiti cu lavanda, sunteti tari mai fetelor eu abia fac clatie si ceva mai elaborat este cozonacul, dar atat ma pricep sa fac la capitolul dulciuri.
Pentru masa de Craciun voi merge pe traditinal - sarmale,toba, carnati toate facute in casa de mama cu ajutorul meu si cu multa carne de vita, plus sarmale in foi de vita cu curcan pentru tata si denisa. Cozonac anul asta nu am timp sa fac dar am cumparat deja din aia italienesti, probabil ca voi face si salata boef, tartine cu somon si friptura.Cred ca deja e destul.
Si noi ca si BOBITAMICA vom sta de craciun cu parintii mei probabil la noi acasa.
Apropo de zapada , da e frumos dar cu curatat masina, dat zapada la o parte si apoi toata aglomeratia creata in oras si timpul pierdut in trafic parca mi s-a luat de zapada, mai bine pas.
Va pup si un weekend frumos va doresc.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Unde gasesc si eu retea aia de biscuiti cu lavanda? Si unde gasesc lavanda?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Finally vacanta!!!
Didi probabil trebe cultivata.
Dara da la faza asta e nasoala zapada, dar e faina pt copii si pt distractie. Sanatate!
Cum am mai zis nici eu nu-s experta in dulciuri de astea aventuroase. Nu mai zic de cultivat diverse ca la astea chiar is bata. Mi-ar place, ca hobby asa ca e fain sa fie plantate si cultivate si etc de tine, da am destule stresuri, numai ghivece si cultivat nu-mi mai trebe.
Nu am citit mare lucru din urma merg sa recuperez si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky ms. Sper si eu macar una sa zica da.
Cu afumatoarea una de aia in curte mi-ar place da om vedea, desi ma tenteaza ideea sa fac eu carnatii si etc.
Anka aici matze gasesti la macelar sau il intrebi daca iti poate aduce si de multe ori te ajuta.
Mai acuma na nici sa fim mai catolice ca papa nui bine ca ala deja devine extremism. Toate is rele nik nui bun toate dau cancer deci na vb lu Didi ne intoarcem la cum traiau strabunicii.
Didi,Bobitamica, Tecky ms. Stiam ca e concurentza mare si ca depinde f mult de cine citeste scrisoarea aia deci nu e chiar f corect, da na ata ete. Daca nu bagam un plan b si mai aplic la anu.
Mama tocma a afumat carnati si pastramioare si etc si a durat doua zile.
Cu vasele de lut nu ma bag stiu ca is bune das tare sensibile so pas. Cu alea de sticla termorezistente eu merge pe firma Pyrex is f bune si au toate formele si dimensiunile.
Flo asa e is cam stresante sarbatorile, da na eu incerc sa mai uit macar cateva zile, dar incerc sa fiu si mai relaxata, nu imi iese planul mereu da na.
Bobitamica bine ca ai reusit sa depui dosarul. Te cred ca e greu fara printesa dar e bine si pt ea si pt tine.(asta fiind parerea mea)
Si la noi a nins azi oleaca au zis astia ca o sa ninga si mai mult dar om vedea, fingers crossed.
Eu lenevesc desi abia ma abtin sa nu ma arunc head on in curatenie, ocd-ul bata-l vina, da am zis macar cateva zile sa ma relaxez si eu, ca apoi gateli, teme etc.

Pupici si wknd placut.

Mergi la inceput