Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Sara` buna!!

ce mai faceti ? vad ca nu prea aveti chef de scris, numa` anamira vad ca turuie pe aici, isi scoate parleala pentru cat a lipsit o sa iti arat paturica dar numa gura a fost de mine ca termin in seara asta, am impletit cateva randuri si mi-am gasit de treaba sa fac altceva si numa` impletit nu deci ramane pe maine

alina06, super burticuta de nu mi se pare ca a crescut tare mult, incet da sigur nu ? Casuta e mare, sa o stapaniti sanatosi si sa o terminati curand sa va mutati cand o fi si bebe acolo

scrish, gloante zici ? de care ? sper ca nu de cauciuc

Yasmi de care pizza papasi? eu i-am facut o pizza lui Nick in seara asta ca cica ieri nu s-a saturat si mai vrea, ca am papat si eu din ea, azi o mananca el pe toata sa ii ajunga Nu te mai gandi la prostii , arati foarte bine, numa burta e de tine ca in rest nu vad nimic in plus, poate in minus kilograme spun slabaturo

roxy, deci si azi ai stat pe capu` mamii sa faca bine curatenia super de tine, daca a terminat sa iti dau adresa sa o trimiti si la mine ? glumesc eu o sa o astept pe mami meu in ianuarie , abia astept, vine si sta o saptamana

Andreea, nu te-ai dat cu saniuta ? am auzit ca ninge pe la bucuresti sau s-a oprit ?

Sa ma duc sa mai bag vreo 2 lemne in soba se anunta o noapte geroasa si pe la noi

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pisuc, felicitari pentru grasunel daca a tau la 24 sapt are 730 grame, oare gogoasa mea cat o avea la 25 sapt si 3 zile?
azi a fost tare activa, m-a bumbacit de numa, de dimineata de cand m-am trezit tot se invarte pe aici
si eu abia in ianuarie o sa merg la o eco, la privat , ca la stat nu mi se mai face niciuna tre sa scot bani iar din buzunar si e scump ca naiba da ce nu face mami pentru tititza ei?

ca tot zici de vergeturi, ai vazut balena? adica pe mine si cu burta mea? ai vazut ca se vad vergeturile mama lor , nu am ce sa le fac... si Nick a meu zice, las` ca nu are nimic, eu te iubesc si cu vergeturi, esti o yummy mummy

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pisuc, felicitari! Ai un bebe tare grasunel. Eu mereu cand vad la voi, ma tot gandesc la mine. La 19 sapt si 4 zile avea doar 250 g (aproape!). Pe 7 ian ma mai duc si eu la eco. Fix la 25 de sapt incheiate... As fi vrut mai devreme, dar ma duc la o clinica part unde au un eco performant si nu era liber pana pe 7 ian...

Strumphy, nu e mare casuta noastra. Living, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai la parter. La mansarda e spatiu pt inca 2 camere si o baie, dar deocamdata, acolo facem o sala de relaxare, sport... Nu ne ajung banii sa amenajam decat parterul, care oricum e de ajuns pt noi deocamdata.
Si bebeul meu e activ mai ales dupa-amiaza si seara. Am zis ca imi tine de urat seara la tv ca stie ca nu e tati acasa

Ma bag la culcare. Noapte buna!

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

buna seara burticutelor ,sper ca sunteti bine ,eu acum am venit de la tara de la mama unde am capatat o raceala cumplita

voi ce stiti raceala afecteaza sarcina??pastile nu i-ai fac doar ceaiuri si leacuru babesti ,oricum accept idei si de la voi carte va pricepeti

toate burticile si mi-a fost tare dor de voi

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Sanatate!! Miere+lamaie la greu

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pisuc felicitari pt bb grasun

Eu va las ma duc la nani, noapte buna

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

alina.n

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

laura cum iti mai este?

pisumic felicitari pt bebe grasunel ... tot nu v-ati hotarat la nume?

voi merge si eu la eco mai devreme de data asta decat de obicei asta daca voi gasi cu cine sa-mi las fata ... asta va fi saptaman viitoare luni ... poate nu uit sa o intreb si eu greutatea de data asta

fug si eu la nani
pupici

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara burticute,
am revenit si eu dupa o zi incarcata si agitata, pe drumuri..de examen nu ma intrebati

am citit cat de cat..sa ma dau si cu parerea..
- anaxena, noua de la decathlon nu ne-au venit nici 24\25 marimea desi poarta 25..iar 26/27 il incapeau dar era caraghios tare..aprca era motanul incaltat..oricum printesa ta sigur are piciorus de domnisoara nu ca voinicul meu..

-scrish, si noi am folosit cu succes batista bebelusului desi cu consecinte..inca fuge de aspirator dar a fost de mare ajutor, mai ales daca ai ghinionul sa nu ti-l aspire bine in maternitate si o perioada e tare fornait si nu poate respira cum trebuie..al meu sforaia de te speriai de sangerari n-am avut parte desi am folosit-o intens l araceli si nas infundat cand era mic si nici picaturi n-ai voie..

- bbyasmi, eu folosesc de la nastere aparatul de monitorizare si inca imi foloseste..cred ca o sa mai iau unul si pt fetita..inca n-am curaj sa-l las pe vlad fara, mai ales daca o sa doarma la etaj cand ne mutam..

-am admirat si burticile, una mai frumoasa ca alta.. numai pe scrish n-am reusit sa o vad, mai incerc maine
-viss, stai linistita cu miscarile la bb..am mai povestit eu pe aici ca la vlad nu-l simteam cu zilele..

- mi-am luat si eu chiloti de unica folosinta..marimea 1 adica 38-40 si acasa m-am uitat la ei..mare minune sa ma incapa..asa am patit si la vlad cu chilotii de bumbac pe care mi luasem, din aceia de baba..ma strangeau pe toate partile, noroc ca mai aveam unii de rezerva ce sa fac, tot subtirica ma vad

-cu babyphone-ul mie mi-a stricat vlad 2, suntem la al treilea..primele au fost primi pasi, acum avem un chicco, dar asta mi se pare cel mai prost dintre toate..este imens si cam prostut poate gasesc si eu unul cum zicea anaxena..

-stefyapost, multumim de link..chiar in seara asta ma uitasem in carefour de covoras din acesta..dar am zis ca il iau cand ne mutam la casuta noastra sa am spatiu..dar acum nu-l mai iau..

si acum ma duc la culcare ca deja o deranjez pe soacra abia astept sa plece maine ma enervez din orice in preajma ei, mai ales ca le stie pe toate

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cami_antonia ma ustura nasul de mor si am niste calduri de zici ca ies flacari din mine ,dar nui febra ca mi-am pus termometruma bag la somnik

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele ,
Revin si eu dupa doua zile lipsa, sper ca nu m-ati dat disparuta .
Am fost ieri la Brasov la control si bebe e foarte bine.
Daca la 25s era cu capul in jos, apoi la 27 cu capul in dreapta, acum la 28.3s s-a pus iar cu capul in jos, asezat perfect in poztie de nastere. Toate bune si frumoase dar se pare ca bebe meu e metrosexual si si-a pus esarfa in jurul gatului (are circulara de cordon) . Dr. m-a linistit ca in burtica nu are ce sa pateasca, sper pana nasc se poate desface..desi il avea sub barbie. Mi-a spus clar ca vom face cezariana. Dr de la Brasov a zis ca nu are rost sa fac morfo la 32s ca totul e bine si dau banii de pomana..dar eu oricum m-am programat la Albu sa-mi fac..so..
Mi-a zis in sapt 32 sa-mi fac urocultura si sa ne vedem pe 24 ianurie sa vedem exact cand programam cezariana. Pana in ianuarie eu mai am pe 23 Dec la Medicover si o sa mai fac eu..doar nu sunt asigurata degeaba la ei .

Uff drept dovada ca acest cordon nu mi-a picat bine, m-am foit toata noaptea si de la 4.30 m-am trezit si am recuperat ce-ati scris.

Strumphy sa stii ca am luat aer de la munte si pt tine, am mers mai mult cu geamul de la masina jos ca mi-a fost rau..de obicei vars de la curbe..acum nu bausem nici apa pana la 12 asa ca am scapat din acest punct de vedere.
Zapada era incepand de la Busteni pana la Brasov, dar nu mare, un strat de 10cm cred, temperatura -2grade nu mi s-a parut asa rece.

Laura cand am trecut prin Sinaia m-am gandit la tine

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput