Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina06, foarte frumoasa casuta, e suficient, cit va treuie, noi am facut mansarda in ideea ca tot e santier acum si sigur cu copiii si locuind acolo ne venea mai greu sa ne apucam peste 2-3 ani...In ce zona e??
Anamira, ce urtica frumoasa ai! Nu e mare deloc, e numa una si e ine ca te hidratezi...eu sunt codasa la capitolul asta.
Lavi, hai ma scumpa, la +6 ar t sa te simti regina nu deprimata...Dar eu care ma indrept spre +10??Azi intru si eu in 29, am sa schim semnatura imediat.
Pisuc, i-auzi de la hormoni??? Sa stii ca poate fi adevarat...la Matei mi-a fost cel mai rau dintre toate sarcinile (deci hormonii isi faceau de cap) si atunci am facut si vergeturileSI cu atit mai mult cu cit la prima sarcina m-am dat cu creme no name, iar la a doua cu speciala pt vergeturi...Ma ucur ca e grasunel si mucalit!
Roxycurtea o aranjam la primavara, nu avem mare lucru de aranjat, terenul e mic, dar o s-o facem placuta, citeva tufe de tuja, un rad mare intr-o parte care nu se vede in foto...nu e mare amenajare de facut...
Cami, sa vii cu vesti une de la eco, eu ar t sa merg joi, dar cred ca o sar de data asta, am prea multe aglomerate acum...
Dj LAura grija mare sa nu te ia vreo gripa!
Stefy, multumim de link....util intr-adevar, eu am avut la copii, dar tot ledesfaceau si era mereu deranj cu adunatul asa ca le-am strins...deci nu le-am folosit

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

SSABrya ce scumpa e Bryanna!!!!!! M-am indragostit iremediabil de ea . Are ochisorii aia dulci si genele parca sunt false!!!Sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucuriii!

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Simo, se pare ca suntem amandoua insomniace

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Ana-Maria

Dorinutza, nuuuu, asta-i ora mea. Insomniile le am pe la 2-3 dimineata. Ma ucur ca totul a fost ine la eco, circulara nu e indicatie de cezariana, si Matei a avut, dar tu fa cum iti spune drul. CU eco de 32...cum crezi tu ca e mai ine, eu nu o fac, n-am facut-o la nici o sarcina...dar tu poate vrei sa te ucuri d etoate momentele, doar e prima sarcina

Mergi la inceput

Citat:

SSABrya ce scumpa e Bryanna!!!!!! M-am indragostit iremediabil de ea . Are ochisorii aia dulci si genele parca sunt false!!!Sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucuriii!

Ana-Maria

Eu de ce n-o vad pe ryana ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:

Ana-Maria

Dorinutza, nuuuu, asta-i ora mea. Insomniile le am pe la 2-3 dimineata. Ma ucur ca totul a fost ine la eco, circulara nu e indicatie de cezariana, si Matei a avut, dar tu fa cum iti spune drul. CU eco de 32...cum crezi tu ca e mai ine, eu nu o fac, n-am facut-o la nici o sarcina...dar tu poate vrei sa te ucuri d etoate momentele, doar e prima sarcina

Off mai Simo, macar la pranz daca reusesti sa mai atipesti o ora. Eu in prima parte a sarcinii am avut insomnii crunte.
Legat de cordon eu ma sperii sa nu-i faca rau, in sensul sa nu fie afectat fluxul de sange care vine la el. Si da cred ca la prima sarcina esti mai panicat, iar faptul ca am ramas mai greu sunt dublu-panicata

Ana-Maria

Mergi la inceput

Te-ai dus pe link si nu-ti arata? E la fel de frumoasa ca baietii tai si ochisorii si gurita

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:

Te-ai dus pe link si nu-ti arata? E la fel de frumoasa ca baietii tai si ochisorii si gurita

Ana-Maria

merci dorinutza, cred ca am sarit linkul pus d eea, eu eram gramada pe picasa.
Stai linistita ca se va hrani ine, Mateicare a avut circulara a avut 4200. Si aiatul sora-mii a avut circulara si a fost ok.

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fete dragi!
Aseara am ras juma de ora cum casca prichindelul si cum are nasucul cica asemanator cu mamica lui! Incepuse sa faca si aerobic (la eco statea tare linistit!)
Alina, nu te stresa cu greutatea, ei abia acuma cresc mai mult: eu la 20s+4z aveam 400 si ceva de grame, si acum la 23s+1z avem 730 g; oricum fiind prin FET s-ar putea sa aproximam inexact DUM-ul si sa fie oleaca mai mare.
Cami, oscilam acum intre Petru Constantin si Grigore Constantin, dar mai e timp pana se naste
Strumphi, sa fiti voi doua sanatoase, ca vergeturile cica se mai sterg! Am ras la cum erai tu cat un pachet de zahar

Gata, fug la munca!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput

Citat:

Ana-Maria

Ooo, daa, e o dulcetizica!! Eu sper si Arsenie sa aia ochii alastri, ca si ceilalti 2 au asa si mi-e sa nu fie gelos vreodata ca el nu ii are...

Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie

Mergi la inceput