Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

M-am intors.

Acum mananc orez cu lapte ca mi-a facut mama!

Strumphy o sa ma apuc sa imi fac si eu caciulitza, ca si eu crosetez la una, sper sa iasa! Sotul meu rade de mine, imi spune ca arata ca un cos in care se pun oua!

Anamira burtica, e foarte frumoasa! Si caciulita ta arata minunat! E facuta cu croseta sau cu andrele?

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi , nu mai fi trista! Sa ne spui cum te simti dupa ce papi pizza!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Af fetelor si sa nu uit. Beti multa apa ca e sfanta in sarcina si citisem chiar azi un articol in care scria ca incidenta nasterilor premature este mai ridicata pe perioada verii deoarece gravida nu se hidrateaza corespunzator. Nu va uitat ca e iarna, bagati apa ori de cate ori va este sete sau foame E buna si la foame, mai taie din pofta. Eu de ex. stau cu bidonul de 5 litri langa pat si am un pahar care seamana foarte bine cu un borcan de 800 si beau apa ori de cate ori simt un gust ciudat. Poate va mai amintiti ca eu aveam o problema cu gustul din gura dupa mancare. Ei bine inca o mai am da trece daca tot beau din pahar apa. Cred ca am ajuns la performanta de a bea 4 litri/zi doar apa. Nici nu vreau sa va spun de cate ori merg la baie

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma bag la patut ca ma ustura rau nasucu si gatul

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Andreea caciulita e facuta cu croseta dupa un filmulet de pe youtube. Ma bucur ca0ti place.

_

Mergi la inceput

Si acum daca tot mi-am dat drumul la limba bag frate si ma laud si eu. Pe langa caciulita de mos am mai crosetat asa: o caciula mie, 3 la sot, una la nas, una la nasica, una la nasic jr, una la cumnat si una la finutz. Cineva tre sa ma opreasca din crosetat ca o iau razna
Ce sa-i faci daca imi place, ma relaxeaza foarte tare si scap si de ganduri negre

_

Mergi la inceput

gata am plecat si eu la somn ca deja am vb cat pt. 2 sapt.
v-am pe toate fara nr.
noapte buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetelor unde postati pozele ca eu nu am putut sa le vad.
Doar pozele de Anaxena am putu vedea, in ret nu.

ANA ... este o scumpa Maria ta, si am citit si povestea nasterii, bravo tie ca ai trecut cu brio, eu cred ca o luam razna, mai ales cu vaca Nuti.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anamira tu vorbesti de fotomodele? pai faci parte din ele, doar burtica e de tine, si ce burtica frumoasa

yasmi nu te-am uitat asa ca revin, sotul meu facea ringtoneurile pe audiko.net, unele sunt deja acolo, daca nu poti sa incarci melodia si sa selectezi partea preferata, salvezi, dupa care in itunes si iphone sper ca esti muuuult mai bine

ma bag si eu cu sotul la un film, revin dupa

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor
azi am facut o scurta eco, care ne-a aratat ca bebele are greutate 730 grame, e grasunel si simpatic, l-am vazut cum casca , si isi tinea talpa cu o mana

Colul are 4.5 cm, ce bine ca e lung, si placenta deja s-a ridicat la vreun cm de langa col, nu mai ajunge pe marginea lui.

Restul arata totul OK, si urmatoarea eco o fac in prima parte a lui ianuarie, adica peste o luna (cand voi fi deja in luna a 7a).
Am mai aflat ceva: ca vergeturile nu apar prin distensia burticii, ci de fapt datorita hormonilor secretati in exces, deci chestia cu cremele de-aia e cam inutila... Dar vorba sotului meu, da-te cu crema in continuare ca mirosi asa de frumos

Noapte buna!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput