Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cand apar si eu nui nimeni sa

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

laura eu ma pregatesc de sfestanie
e tarziu ce-i drept da sotul e f ocupat
in perioada asta
si nu apucam sa ne vedem decat tarziu
asa ca asteptam un parinte
si merg sa pregatesc cele necesare
deci voi disparea cam 1-2 ore
pupam fetele

laura ia ceva nu sta asa
eu am muci de o saptamana
da ma simt bine
m-am simtit f rau si eu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

abia acum am reusit sa intru. azi a venit mama sa terminam curatenia ca mai aveam bucataria si apoi am iesit prin oras.

ionales ma bucur ca bebe este grasunel si bine

madutza tare mult imi place camera la bebelina. abia astept sa vina patutul si sa termin si eu de aranjat si burtica este foarte frumoasa si a mai crescut

simona imi place casuta este mare, spatioasa, curtea n-are deloc iarba? sa vezi cata curatenie o sa ai de facut in ditamai casa......

catank ma bucur ca ai dat un semn ca ai cam chiulit sa vezi ce bine o sa-ti prinda zlele libere de Sarbatori

anaxenaeste foarte frumoasa burtica dar tot la maria mi se parea mai mare

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy tzi se pare mare pt ca e poza mai mare ...oricum azi am mancat cat o furnica,sper sa se vada maine
am terminat si eu curatenia,cu ajutorul sotzului ca nu mai terminam...maine am seminar la Wella,apoi la doctor ,la PizzaHot ca mor dc nu mananc o pizza de la ei,apoi la Decathlon si la Kiabi dupa care acasa si dc mai am timp si chef ma duc si la sala

tre sa ma apuc de calcat ca la ora 21 vin niste prieteni si poate termin pana atunci

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

DE CITIThttp://stirileprotv.ro/stiri/social/atentie-parinti-covorasele-puzzle-interzise-in-belgia-sunt-cancerigene.html

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dupa ce ma laudasem ca ma simt usoara ca un fulg.....micuta...kg putine.....m a cuprins o stare de kko.....depresiva....ma simt ca o milka-balena , umflata si cu o greataaa... s ma enerveaza tot!!!
mai bine ma bag si eu in pizza comandata de sot...poate imi ridic moralul...

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

anaxena merci de pont! am cautat acum pe net si am gasit unul verde la 550 lei!

shtrumph, esti draguta, dar nu mai sunt asa supla cum eram inainte n-are nimic, de data asta sunt fericita ca vad ca bebe e ok si incep sa arat si mai zdravan a gravida pusca n-am comandat inca, d-aia o sa am rol de soacra, gloantele eu o sa le trag

iar tu yasmi, te rog eu din suflet, sa nu te mai aud ca esti suparata ca ma intristez si eu pai asa mama frumoasa sa se pleosteasca deodata? nu nu, n-ai voie serios, din punctul meu de vedere ai nota 10+ si sincere felicitari pentru ca ai reusit sa intrii in sapt 30 cu asa putine kg si o burtica atat de draguta!!! serios, in poze nu se vede ca ai luat in greutate, in sus la maini si la picioare esti slaba!!! dar burtica e normal sa creasca, si de la ea si nr de kg, ca doar creste si placenta, si cant de lichid si bebe...asa ca baga mare la pizza aia si sa ne dai raportul dupa ok?

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Seara buna fetelor!

Am trecut sa va salut si sa va spun ca am incarcat si eu 2 poze amarate ca le-am facut cu tel. si au iesit asa cam sterse da tot se vede burticutza Ce sa-i faci daca ma trezesc cu chef de tras in chip asa cand ma mai uit si eu in oglinda, in pijamale. Da nu-i bai poate iau si aparatul foto odata, numa chef sa fie

strumfule sa-mi arati si mie paturica, asa ca sa ma inspir ca tre sa ma apuc si eu si am ogroaza!!!! nu-i bai ca-i roza

dj laura imi pare rau ca ai racit si ai grija sa nu se agraveze. important acum este sa stai cat mai mult in pat la caldurica si baga ceai caldut la greu. Daca te doare gatutul e foarte buna gargare cu apa cu sare, un pic calduta, de mai multe ori pe zi, multa miere, lamaie si eventual daca ai tuse sirop de ceapa. Face minuni. Sanatate multa

simonacip foarte frumoasa casa ta, ma face sa devin nostalgica si sa ma gandesc la casuta noastra care e tot in constructie dar nu e asa avansata ca a voastra. Noi cam peste 2 ani o s-o terminam, din lipsa de fonduri. Pana acum avem doar 2 camere si beciul gata. Mai avem frate!!!

Andreea tare harnicutza ai fost weekend-ul asta, mai incet mamico ca doar nu fuge praful nicaieri

Madutza sanatate multa bebicului prietenei tale si sa speram ca nu se lasa cu repercusiuni nastrea prematura a

cris tu si cu roxy o sa fiti fotomodelele odiseei. bravo voua, sunteti niste norocoase

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

anamira mersik de sfat
cami_antonia

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

bb yasmi stai relax ca si eu mai cad din cand in cand in butoi daca ma simt ca o gogoasa Cred ca e normal sa ne simtim asa si nu neaparat de la mancare ci de burtica mare care rasare in fata oglinzii si creeaza impresia ca am fi grase Eu momentan ma mandresc cu ea chiar daca in poze arat ca un bostan si abia astept sa mai creasca Poate multe ma cred nebuna, da mi-am dorit prea mult burtica asta ca sa ma sperie niste kg in plus. Apropo eu am vre-o 7 in plus pana acum si daca ma cantaresc maine dimineata parca vad ca ajung la 8 dupa cat am bagat azi

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 24+

Mergi la inceput