Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ana, m-ar tenta o intalnire. Unde, la ce ora? Sofia il iubeste pe Leon, il protejeaza, ii aduce jucarii e o scumpa. Nici vorba de gelozie. Cred ca vor fi nedespartiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Ca tot ati adus vorba, eu sunt impotriva lasarii unui bebelus sa planga. Daca mamica trebuie sa faca ceva urgent parca mai inteleg insa daca mamica il lasa voit sa planga e inadmisibil. Un bebelus care adoarme plangand, adoarme epuizat, asta nu inseamna ca problema lui s-a rezolvat.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Victoria, si eu la fel. Maria a fost la propriu agatata de gatul meu pana la 2 ani si asta se pare ca a ajutat mult, are incredere in ea, se stie iubita si chiar a plecat des de langa noi vara asta la bunici la cererea ei. Noi am suferit mai mult, ea si-a deschis aripile.
In al doilea rand e important sa perceapa lumea ca pe un loc frumos, unde sa le placa sa traiasca. Sotul meu prima data cand a luat-o in brate pe Maria asta a intrebat-o: "tati, iti place pe planeta noastra?"

Eu mereu am lasat copilul sa ma indrume, au personalitati tare diferite si ar fi pacat sa nu-i ascultam.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lidia, acum schema oferita de stat e Pentaxim. Unul din vaccinurile pe care le cumparam din farmacii. Eu schema asta i-am facut-o Mariei, nu cea oferita acum 3 ani de stat, care dadea mai multe reactii adverse. L-am preferat Infanrixului.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Joy, chiar hai sa stabilim unde/cand de intalneala :)
Ana, lore, preferinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Se mai anunta cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

imaginati-va ca am baut 1 litru de Fortrans ca sa evit clisma, in cazul meu pt ca nu este o cezariana obisnuita mi-au dat Fortrans si nimic. Ma doare burta, bebe e total nemultumit de ce se aude prin burta si eu parca am dop.
Si de la 12 nu mai am voie sa beau nimic. Imi vine sa fac clisma singura.

Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Mergi la inceput

Buni 1 este iar bolnava, vomita, dureri de cap...asa ca Ati s-a mutat in camera noastra pt a evita o alta imbolnavire. Chiar imi vine sa-mi iau campii. Cum ma sa am parte numai de probleme din astea tocmai acum?

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Joy, chiar hai sa stabilim unde/cand de intalneala :)
Ana, lore, preferinte?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

si eu vreau sa vin la intalnire

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Eu la Ati am urmat schema cu Infarix si nu-mi pare rau deloc. O sa fac acelasi lucru si cu bebe Thomas.

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna all,
felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate si recuperare cat mai rapida!

eu scriu mai rar insa va citesc aproape saptamanal...raportez bebe de 1 luna si jumatate si 5,810 kg..e fomist in adevaratul sens al cuvantului, daca nu sunt gata in momentul "x" s-a terminat..nu alaptez pt ca nu am avut lapte insa se pare ca e ok si cu LP. avem un program cat de cat, nu prea avem colici, daca olange e sigur de foame sau de luat in brate pt ca vrea sa adoarma..

am vazut ca s-a pus in discutie problema vaccinului de 2 luni. vroiam sa le intreb pe mamicile cu 2 bebei, cum au procedat la primul bebe, au luat de la stat sau au cumparat din farmacie (infanrix sau pentaxim)..cum este mai bine, ce reactii au avut la primii bebelusi aceste vaccinuri...

nu stiu ce sa aleg, vreau sa ii fac un vaccin care sa nu dea efecte adverse asa puternice, sa sufere cat mai putin dragul de el...

merci de raspunsuri, va pup!

mami de Alexandru (03.11.2010) - grasunel la 1 luna cu 5,350 kg

Mergi la inceput