Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 10
syl spune:
Eu cu intalneala abia la anu pot sa ma incumet. Oricum abia astept sa va cunosc, m-am simtit si ma simt minunat in aceasta odisee.
Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
ana_o spune:
Dana, nu am preferinte, insa de data asta trebuie sa gasim o locatie care sa ne fie favorabila tuturor. Eu alaptez si nu folosesc bibe sau alte accesorii. Nu am provizii salvate prin congelator si nici ceai nu bea puiul meu. Si la mine cand se pune pe urlat de foame, il stie tot blocul, e foarte rau de foame. In ideea ca dc suna soacra-mea dupa mine, sa nu-mi ia mai mult de 15 minute sa ajung. Si la fel pentru restul burticilor care alapteaza si vor veni. Dana... Irish Pub de langa Horoscop e propunerea mea... e la mijloc pentru noi doua. Sa vdm ce zice Joy(am uitat in ce zona sta, pentru Lore cred ca e ok, e mama ei cu bubulinele si au LP in caz de foame neprogramata. Lidia la fel, presupun ca e ok si pentru ea, daca ii da lapte praf. Este doar propunerea mea, asta mi-a venit in cap. Nu este definitiva, astept alte propuneri cu raga inima. Dar tot asa va rog sa tinem cont de distanta favorabila.
Va pup, fac un dus si ma bag langa iubiti. Somn usor si linistit!
Ah, Syl!!! Legat de Fortrans, isi face efectul mai tarziu, nu stiu de ce ti-au recomandat din ala... te avertizez ca vei sta pe wc toata noaptea. Trebuia sa pui si tu o intrebare pe forum... Of! Nu stiu dc ai citit, dar dc luai 45 ml de Dphalac, aveai acelasi efect, dar rpd si in nici un caz ce-ti va provoca Fortrans-ul. Eu n-o sa-l mai iau in veci, l-am luat pt o colonoscopie si nu-ti poti imagina ca toata noaptea am stat pe wc. Groaznic. Si de aia zic, mai ales ca tu maine trebuie sa fii odihnita... Acum o ai si pe Ati cu tine in camera. Draga de tine, eu sper din suflet sa n-ai reactia aia la Fortrans, dar sa fii pregatita. Ala goleste intestinul complet, efeciv il curata. Te pup si gandeste pozitiv pentru maine! Nu uita ca toate se intampla cu un motiv. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu uterul tau!
sashenka_h spune:
Silvia bafta maine si mult curaj!!!!
si ei m-as baga la intalnire dar depind de multe...Ana este vorba de Horoscopul de la unirii?
eu la amandoi baietii am facut vaccinurile infarix si asa voi face si acum.
fug la culcare si va puup
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_vio87 spune:
*............................................................
*............................................................
*.....................................................
*.....................................................
*...............................................
_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 3... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii
pissi78ro spune:
Girls, ati scris cateva dintre voi de ceva probiotice. De ex. parca Doura scria de Jarro Dophilus. E pt mama sau bebelus? Si cum se administreaza, ca vad ca sunt doar pilule si pulbere. Si este pt colici sau cum?
Va rog sa imi spuneti, as cumpara si eu pana plec la materrnitatea, adik in 4 zile
37+ Roberta Maria
syl spune:
Ana_o deocamdata ma simt bine, n-am baut decat 1 litru, la colonoscopie stiu ca se bea mai mult. Mi-au zis ca Fortransul e singurul care goleste intestinul de tot si lor asta le trebuie daca Doamne fereste e nevoie de histerectomie. Le-am zis de Duphalac ca eu ma impac f bine cu el de cand mi l-ai recomandat dar...nu au vrut
Fetelor va multumesc pt galerie. Va pup
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
syl spune:
Mi-a venit mos Ene pe la gene dar inca bantui pe la baie. Si eu care credeam ca nu o sa am somn....
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
Lidia_P spune:
eu nu inteleg.... infarix este cel dat de stat sau cel cumparat
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
syl spune:
Infarix este cel de cumparat.
AMR 1 zile. MAINE NAAASC