Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_vio87 spune:
Curaj Syl!!!
Eu cred ca regret ca nu am ramas azi la spital... Ca am venit azi acasa si m'a apucat o durere sub burta, cam ca cea menstruala, cam pe unde e elasticul la chilotei de nu mai puteam... asa ca am dormitat pana cand am trimis galeria de mai devreme... nu mai zic ca ma simteam de parca m'a lovit trenul... oricum acum sunt mai ok... dar nu stiu daca sa am duc maine la doc sau nu... alte simptome nu par sa am si fie, nici asta nu stiu daca e unul...
_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 3... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii
syl spune:
Cine stie Ana_vio, poate ai stat mult in picioare, eu mai pateam asa. Si depinde si unde e bebe cu capul, poate apasa pe acolo. Stai in patut si vezi maine.
pentru galerie.
Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
syl spune:
Ana_vio tu nasti normal?
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Ana_vio tu nasti normal? Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan AMR 1 zile. MAINE NAAASC |
da... natural, fie, in limita anesteziei pe care o s'o fac... scuze de raspuns tarziu... dar se pare ca starea de accidentata de tren nu a trecut... dorm o ora, ma trezesc, stau putin, iar dorm......
am si vesti bune... azi se pare ca au sunat de la DHL sa ceara cnp-ul ca sa faca vama la colacei... se pare ca astia au fost mai scumpi ca o sa vina prin curier... acum nu au specificat si cand o sa vina cu ei, dar o sa sun maine sa intreb... ca oricum nu ma pricep la chestiile astea cu vami si alte alea... asa ca sper sa revin cu vesti mai une si mai precise
_
Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii
ana_vio87 spune:
ma pun sa ma uit la ultimul episod din dexter... asta daca nu ma ia somnul intre timp...
oricum cred ca o sa tot bantui pe aici intre 2 soamne...
syl spune:
Ana, na ca si eu sunt pe aici. Am dormit putin si m-am trezit. Mi-e foameeeeeeeee, seteeeeeeeeeee
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
inacat spune:
Dragelor,
tocmai am schimbat bebeul de scutec si am constatat ca la buric, sub clema s-a inrosit pielea .
Ce pot face sa evit vre-o problema a buricului? Eu il curat de 2 ori pe zi in zona respectiva cu alcool.
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
ana_vio87 spune:
am terminat si eu de ma uitat la film... si imi dau seama ca sunt foarte hormonala...
syl aiurea rau cu faza nu manca, nu bea nimic inainte de anestezie... eu cel putin beau la apa de rup... m'ar omora sa n pot bea... mai ales seara...
si e asa groaznic cand sti ca a 2 a zi te preg pt un mom ca asta... eu ieri nu am dormit deloc, sau fie.. in reprize de 45 min... si de la 5.50 deloc... am avut si tensiunea mare.. nu mai puteam de agitatie... dar sa mai fiu si intr'o situatie deosebita ca tine... sper oricum sa fi ok... si sa auzim vesti bune de la tine
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Dragelor, tocmai am schimbat bebeul de scutec si am constatat ca la buric, sub clema s-a inrosit pielea . Ce pot face sa evit vre-o problema a buricului? Eu il curat de 2 ori pe zi in zona respectiva cu alcool. Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
scumpa, din nefericire eu chiar nu ma pricep la subiect... poate cand o sa mai intre din mamicile mai experimentate o sa avem si un raspuns salvator
ana_vio87 spune:
cred ca ma bag iar in pat... asteptam maine vesti bune de la syl... mult curaj si ganduri bune
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica