Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_vio87 spune:
Hai Silvia!!!
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
ana_vio87 spune:
nu'i nimeni treaz?... eu iar bantui... probabil o sa ma bag iar in pat... dar oricum...ciudat mai dorm de 2 zile
anymona spune:
HAI SILVIA!!!!!
Noi la Clara am mers pe infanfix si am fost f multumita. Nicio reactie adversa. Cred ca vom face si la Robet la fel.
Pisi, noua ne-a rec dr probiotic Jarro Dophilus pt bb. E un praf care se pune pe san inainte de alaptat sau in bibe dc e cazul. Noi punem un pic pe san. Eu am mers mai mult pe probiotice, enterolactis si jarro dophilus si bb nu a avut deloc colici pana acum. Recunosc ca i-am mai dat si infancol sau sab simplex o data sau de 2 ori pe zi ca sa elimine gazele mai usor.
Fetele cu bb-i colicosi, ati incercat pernita cu samburi de cirese pe burtica? cica face minuni. Eu am cumparat-o, dar nu a fost cazul sa o folosesc pana acum
nici bb Robert nu are program, dar recunosc ca nici nu am incercat sa-i fac. Nici nu incerc. Clara si-a facut singura un program de nani si somn pe la 3 luni cand a inceput sa doarma toata noaptea. Eu il pun in wrap si mai reusesc sa fac una alta prin casa cu el agatat de mine: spal vase, fac ordine, mananc, ma joc cu Clara etc
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Clara are astazi serbare la gradi si am niste emotiiiiii....desi nu e prima ei serbare, de fiecare data am emotii ca la prima.
Nu mai am somn de la 4 de cand s-a trezit bb sa pape. Robert va ramane cu bona, asa ca ma duc sa scot lapticul de la congelator
m-as baga si eu la intalneala. Cand si la ce ora va fi? unde e rest asta Horoscop?
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona m-as baga si eu la intalneala. Cand si la ce ora va fi? unde e rest asta Horoscop? Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
horoscop e la unirii, pe partea cu mitropolia, fix pe colt... nu stiu cum sa explic mai bine... langa intrarea in pasajul unirii dinspre tineretului, dar sus, unde e intersectia mare...
ana_vio87 spune:
alambicata explicatie am dat si eu...
Succes Clarei la gradi azi
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_vio87
horoscop e la unirii, pe partea cu mitropolia, fix pe colt... nu stiu cum sa explic mai bine... langa intrarea in pasajul unirii dinspre tineretului, dar sus, unde e intersectia mare... pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica |
merci mult Ana_vio
ana_vio87 spune:
am i alone here?
AlexaM spune:
Scuze ca ma bag ca musca, dar .... pt buric mie mi-a fost recomandat baneocin pudra. Dupa ce cureti pui putina pudra pe si pe langa buric. Contine antibiotic si fiind pudra absoarbe umezeala asa ca nu se mai poate dezvolta nico infectie.
Sanatate!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei
anymona spune:
Eu l-am lasat pe bb cu tati in dimineata asta si am iesit la o cafea cu lapte si o placinta cu mere la McDonalds. Profit ca tati e liber azi.
E asa bine sa fim doar eu si cu mine.....o senzatie super...ma simt libera....asta doar vreo juma de ora dupa care tb sa revin la realitate ca ma duc la gradi sa pregatesc copilul cel mare pt serbare. O sa schimbe vreo 4 costume diferite in 2 ore