Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna, am mult de recuperat, dar vreau sa va intreb ceva urgent: vreau sa comand de pe amazon.uk si am nevoie de ajutor!!! Am card Maestro si la final ma intreaba "issue number or start date". Ce trebuie sa trec acolo? Data emiterii cardului sau...? Si cat dureaza pana primesti comanda? Daca dau express delivery vine mai repede (in cate zile si cat ma costa in plus?). Multumesc si astept raspuns urgent, va roggggg!!!!!!!!!

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

si eu as vrea sa stiu in cat timp ajung produsele de pe amazon.co.uk. Fetele care ati cumparat de pe amazon, ne puteti ajuta???? Pls pls pls

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Syl

Nastere usoara si refacere rapida!!!

Claudia_mistic, Anymona, eu am comandat pe 25 nov de pe Amazon.de, cu livrare normala, nu expres, si am primit avizul de la posta pe 3.12. Acum nu stiu cum o fi de la englezi, dar cred ca trebuie sa tineti cont ca vin si sarbatorile, deci e nebunie si la ei si la noi...Si da, trebuie trecuta data emiterii cardului.

Si noi tot pe Infanrix vom merge. Dar si Pentaximul este foarte bun, cred ca s-au "sacrificat" si l-au bagat pe el in locul hidoseniilor de acum un an pentru ca au inchis liniile de fabricatie de la Institutul Cantacuzino. Nu stiu daca e asa, dar foarte bine au facut. Nu am vrut Pentaximul, pentru ca insemna sa ii intep de doua ori la 2 si la 6 luni, cand se face si rapelul pentru hepatita B. Si cum atunci si Pentaximul se platea...tot dadeam bani, asa ca i-am dat pe Infanrix. Iar acum merg pe carari deja batute . Nici Sophie nu a avut nicio reactie adversa la niciunul dintre vaccinuri, nici la Infanrixuri, nici la ROR.

Sa aveti o zi frumoasa!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Ce serbare mare... ... 4 costume... e ceva activitate... poate o sa ne arati si noua 1, 2 poze cu ele... Tinem pumnii atat la fata cat si la mama

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare... Mai suntem burtici de decembrie pe aici? ca pana acum nu stiu decat de: amalia, eva, pissi si subsemnata... sau cel putin momentan doar de atatea imi aduc aminte acum... Chiar asa putine am ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Am si eu o intrebare... Mai suntem burtici de decembrie pe aici? ca pana acum nu stiu decat de: amalia, eva, pissi si subsemnata... sau cel putin momentan doar de atatea imi aduc aminte acum... Chiar asa putine am ramas?

si eu mai sunt

HAI SYL!!! nastere usoara si refacere rapida

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor.....da si eu sunt burtica de decembrie....ultima sapt
fetelor o intrb: azi noapte pe la 4 si ceva m-am trezit uda toata ,aveam pantalonii uzi k si cum as fi facut pe mine, m-am dus la baie ,m-am schimbat si m-am culcxat iar.cand m-am trezit dim si m-am dus la baie am obs pe hartie mucus cu firisoare de sange.....eu zc k e dopul,si acum intrb: cat o sa mai dureze pana se declanseaza travalil?burtica ma doare ff putin

39 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata barlog!
Ne-am trezit astazi toti 3 cu nasul varza....ffff uscat, iar Diana nu stia sa respire pe gura si se enerva, tipa, o apuca tusea.
Please, ma puteti sfatui ce sa fac?Am pe toate caloriferele cate un vas cu apa si nimic.Pana la urma trebuie sa iau umidificator, dar nu stiu de care.

Multumesc anticipat.
O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna fetelor.....da si eu sunt burtica de decembrie....ultima sapt
fetelor o intrb: azi noapte pe la 4 si ceva m-am trezit uda toata ,aveam pantalonii uzi k si cum as fi facut pe mine, m-am dus la baie ,m-am schimbat si m-am culcxat iar.cand m-am trezit dim si m-am dus la baie am obs pe hartie mucus cu firisoare de sange.....eu zc k e dopul,si acum intrb: cat o sa mai dureze pana se declanseaza travalil?burtica ma doare ff putin

39 +

wow... si nu ai pelcat inca la spital... eu eram pe drum...... acum scot motatele...
si nu stiu cat mai trebuie sa astepti ceva dureri de travaliu... stiam ca daca ti se rup membrele trebuie sa mergi direct la spital...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

astept contractiile...si dp o sa merg la spital...am citit k dopul se eli9mina si cu cateva zile inainte.......sa ved acum cand vrea bebelina sa iasa

39 +

Mergi la inceput

*...........................................................................................
*............................................................................................
*...................................................................................................
*...............................................................................
*...........................................................................................

Mergi la inceput