Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

scumpa eu am scos moitatele

si eu stiam asa:
"Semnele care marcheaza inceputul nasterii sunt:

*eliminarea dopului gelatinos (uneori cu 1-2 zile inainte de declansarea travaliului)
*ruperea membranelor cu pierderea lichidului amniotic ("apa") este indicatie de internare neintarziata, chiar daca nu apar dureri instalarea contractiilor dureroase care se succed la intervale regulate si cresc progresiv in intensitate."

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

ai incercat sa suni doctorul tau sa vezi ce spune?
pfff... ce emotionata sunt... eu exact semnele astea ale tale le tot astept... cum le am: la spital zbor.... direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

ms pt sustinere si eu sper sa fie curand.....

39 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am dormit ca o valiza! Copilul asta cred ca vine pe la vara, la cum dorm... Bine, azi-noapte pe la 2 ne uitam la tv, dar chiar si asa, parca de cateva luni bune n-am mai dormit asa adanc...

Nastere usoara si fara probleme Syl!

39+

Mergi la inceput

nu il sun k nu are rost...lasa k o sa fie si la tine in curand,nu tb neaparat dop,la maj incep direct contract......acum eu le astep pe ele dar cam nik

39 +

Mergi la inceput

amalia si eu dorm mult... ma amagesc ca e un semn de pregatire pt travaliu... ca in rest nu manifest nimic interesant.. fie... durerea de ieri, care fu' groaznica... cntractii dureroase sambata si miercuri.. in rest... liniste si pace...
si cica joi ma interneza... acum nush de ce... dar daca zice doctora... fie.. stiu ca pare ciudat, dar probabil stie ea ceva...sper doar sa nu stau prea mult pe acolo... daca tot ma cheama sa am internez o insemna ca vede ea ceva semne de nastere... stiu eu...

Mergi la inceput

ooo...bebelu la tine oricum stiu ca e omniprezenta in forum... asa ca nu ma ingrijoram... doar ca stiam ca esti la buburuze si de aia... dar daca ma uit nasti pe 30 dec? cezariana sa inteleg?

Mergi la inceput

fetelor eu ies un pic k am de calcat

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo iti trebuie neaparat umidificator dar nu stiu care este cel mai bun..ce mai face diana (in afara de nas uscat)..???..
pissi si eu ii dau probiotic:bio-gaia se numeste la voi nu stiu daca este ..sunt picaturi ..pana acum nu a avut colici..ajuta si la dgestie si la eliminarea gazelor
noi am fost "izolati" de o furtuna care a durat 2 zile..nu a avut net..si tv nu prea mergea pt ca merge pe satelit si din cayza furtunii pierdea semnalul..valurile marii au rupt niste bucati de faleza(bara de protectie si putin din asfalt)..vantul puternic a ridicat de la sol vreo 2 avioana din alea de antrenament si le-a trantit si le-a distrus...un restaurant a fost distrus complet..vreo 100 de barci si iahturi s-au scufundat..la munte incepand de la 700-800 m e zapada...in unele zone de 1 m..acum e ok vremea..dar in weekend iar vine o furtuna..
HAI SILIVIA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ANa_vio medicu a zis k dc nu vine de buna voie pana pe 30 dec, facem cezariana. acu sa vedem cum are de gand mandra sa vina.
k tot vroiam sa te intreb si am uitat . dc te interneaza vineri si vin colaceii, cum facem dupa???

Maritza sa ne ti la curent cu vestile hai k mai e un picut.

Doura ce faci? ce face razboinica??

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput