Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bebelu ..e f bine razboinica mea..creste ..are radar:cand vreau sa mananc se trezeste imediat si plange sa manance si ea..si la restaursnt la fel..doarme si exact cand vine mancarea se trezeste imediat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

Msymo trebuie sa iei un umdificator (eu am luat unul cu abur rece - asa mi s-a recomandat). Am dat pe el vreo 330 ron - destul de mult. Daca ar fi sa iau astazi altul, as opta pentru unul mai ieftin (in Metro parca am vazut).. pentru ca toate fac acelasi lucru - transforma apa in abur rece. Am un ceas de perete care imi arata umididatea (nu stiu cat de corect indica, dar este un punct de plecare). Cand atara 30-40%, dau drumul unidificatorul toata noaptea. Ar trebui sa fie in camera si mai racoara.Am observat ca din cauza caldurii respiram greu, si fetita mea care este mai mare (2 ani si 9 luni), tuseste in somn...
Sper sa te ajute informatiile date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, n-am timp de citit...dar am ajuns la discutia despre vaccinuri. eu am ales schema optionala l aa. si a fost bine. La 2 luni a facu tRotarix si Infarix. De data asta o sa fac doar un vaccin, ca nu mai vreau 2 vaccinuri in acelasi timp, chiar dc Rotarixul se adm pe gura. Nu a avut niciodata efecte adverse sinici bolnava nu a fost pana la 1 an si2 luni cd a facut bronsiolita.
Fug la datorie

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

amalia si eu dorm mult... ma amagesc ca e un semn de pregatire pt travaliu... ca in rest nu manifest nimic interesant.. fie... durerea de ieri, care fu' groaznica... cntractii dureroase sambata si miercuri.. in rest... liniste si pace...
si cica joi ma interneza... acum nush de ce... dar daca zice doctora... fie.. stiu ca pare ciudat, dar probabil stie ea ceva...sper doar sa nu stau prea mult pe acolo... daca tot ma cheama sa am internez o insemna ca vede ea ceva semne de nastere... stiu eu...

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica

Ana_vio, si eu m-am gandit ca somnul asta anunta ceva, si cum doctora mea mi-a zis ca de Craciun oricum sunt acasa, parca vad ca mi se pregateste si mie ceva...
Vineri oricum merg iar la ea, la ecografie si se uita iar la col, ca si ea e nelamurita de ce sta colul meu asa nesimtitor, nu stie ca trebuie sa se pregateasca ? Eu am inceput de ieri sa iau scobutil supozitoare, poate ma ajuta macar putin. Daca n-ar fi colul ar fi totul gata, dar asa... a, si incerc si eu cotractii (mai ales cu tusea mea), uneori ma sperie. Si intepaturi la greu, uneori cand merg, uneori cand stau in pat.

Si am un chef de duca... de zile mari! Maine luam banii (salariul, nu CM) si asa as iesi la o tura de shoppinguiala mica, macar in piata daca nu mai departe...

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alloooooooooooo allexia unde esti???nu ne uita..hai cu update

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

bebelu vad ca astia de la DHL au sunat ieri pt vama si dupa n'au mai dat nici un semn... si sincer eu nici nu stiu care sunt formalitatile cu vama si alte alea, doar ca au spcificat ca atunci cand o sa vina curierul cu coletul trbuie sa achit ceva... numai sa vina... daca nu o sa sun maine la ei...
si cu redistributia nu e problema... ca daca e sa nasc nu dispar... il pun pe iubitu pe drumuri.. vedem noi... sa ajunga colacutii...

Mergi la inceput

doura da' urate furtuni mai aveti acolo... la noi e asa frumos... ninge asa incet, nu viscolit... si acum se fac fulgii din ce in ce mai amri(ca pana acum erau anemici)... e asa frumos

Mergi la inceput

amalia si eu am am intepaturi...cand merg, ma ridic din pat sau cand ma intorc de pe o parte pe alta... acum ca mi'a trecut durerea aia apasatoare de ieir si eu am dor de duca... doar ca ma limitez la ture prin casa... ... n'am stare iar... pana joi... ... sa vad ce zice atunci doc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,
Eu ma pregatesc de luat copilul mare de la gradi si de iesit putin la parc. Patrick e f obosit, dar nu se lasa...i se inchid ochii, el ii deschide. Asa face pana ies afara. L-am invatat afara. Prevad ca voi fi singura mama nebuna cu caruciorul prin nameti (cand vor fi nameti)
Sa nu nasteti pana revin :)
Gata, fug, ca e trz si Nicholas vrea sa fiu prima sa-l iau
Aaaa....Syl,esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mesaj de la Syl:

S-a nascut Vilceanu Thomas Bogdan, 3170g, 50 cm, nota 10

Mergi la inceput