Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 8
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P pai bebele meu ia o masa pe la 6-7 seara dupa care doarme pana la 9-9:30....cand se trezeste ziua sta cel putin treaz 2 ore...eu seara nu fac altceva decat sa il tin treaz inca o ora , timp in care ii fac baita...a mai avut seri in care a adormit de la 9 seara si s-a trezit abia la 4 dimineata ....deci a sarit peste masa de la ora 12... cand l-am adus din maternitate si nu ii facusem eu nici un program avea zile in care cerea mancare la 6-7 ore si in rest dormea dar nu era normal, barem acum mananca la 3-4 ore si ziua doarme cand vrea el si cat vrea el Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
Ai putea sa-i muti baita mai devreme, in jurul la 7 seara de exemplu. Este doar o idee.
simona-maris spune:
Buna,fetele! Scriu cu o mana, in alta am bebe necajit rau de colici. Se pare ca Stefan e dintre acei putini copii la care nu functioneaza nimic.Am incercat toate siropurile pe care le-am auzit de la voi, dar singurul care merge e feonul,cateodata nici ala.. of Acum l-a linistit un pic muzica. Asa e ziua, noaptea mai doarme ceva, pana pe la 4..sunt zombie, ca nu am pe nimeni sa ma ajute.
Si da, gospodaria mea e vraiste...si asa va ramane cat bebe are nevoie de mine 24/24 h.Cui nu-i place sa puna mana sa faca , adica sot...sora,,soacra
Felicitari,Aneud
HAI,Sylvia
Lidia_P spune:
al meu bebe mai plange cand ii este frig....pt ca el s-a nascut prematur are o circulatie a sangelui mai proasta si desi am 28 grade in camera lui ii este frig si atunci il infasi si se linisteste....am citit intr-o carte de specialitate ca lor le plage sa fie mai ingramaditi asa cum erau in burtica, asa ca daca il infas pt jumatate de ora el se incalzeste si se simte mai bine....tot acolo spunea ca ei pana la cateva luni nu au controlul mainilor si este posibil ca uneori sa se sperie de ele si de aceea este bine uneori sa il infasi....cat am fost in materniate cand mi-l aduceau asistentele infasat el avea doar mainile stranse, picioarele erau libere sa se miste....poate incercati sa il infasati cand plange fara motiv (adica e mancat,dormit,schimbat si nu il doare burtica)
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui kokorinusha pe 10.12.2010s-a nascut prin cezariana la spitalul panait sarbu minunea mea mica,Luca Stefan,ora 10.42,apgar9,2650g,48cm,dr Albu Dinu Florin;recuperarea este.....in desfasurare,importat este k suntem sanatos voinici,cu pofta d papa asa k recuperam noi ce nu am pus in burtica.va pup si va multumesc tuturor pentru incurajari 40+ cu Luca Stefan AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!! |
Felicitari Kokorinusha! Bun venit ursulet Luca Stefan!
39+
Joy21 spune:
Ca tot ati adus vorba, eu sunt impotriva lasarii unui bebelus sa planga. Daca mamica trebuie sa faca ceva urgent parca mai inteleg insa daca mamica il lasa voit sa planga e inadmisibil. Un bebelus care adoarme plangand, adoarme epuizat, asta nu inseamna ca problema lui s-a rezolvat.
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Ai putea sa-i muti baita mai devreme, in jurul la 7 seara de exemplu. Este doar o idee. Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
cred ca acum e putin tarziu pt mine sa mai schimb ceva, de exemplu astazi a dormit doar de la 14:30 pana la 17:30 si acum nu vrea sa doarma, sta cu ochii in tavan
am sa il intreb pe pediatru daca programul asta a lui il afecteaza intr-un fel
Lidia_P spune:
eu miercuri ma duc la vacinurile de 2 luni si nu stiu ce sa fac, sa aleg cele gratuite si care cica sunt mai proaste sau sa le cumpar pe cele din farmaci...voi cum o sa procedati?
misticgirl spune:
Felicitari,Aneud!
Hai, Syl!!! Sa fie totul bine
Fetelor, ma ajutati si pe mine cu un sfat legat de ce va intrebam mai devreme, cu amazon.uk? Va roggggggg.
Revin...bebe e treaz
Joy21 spune:
citat din mesajul lui Lidia_P eu miercuri ma duc la vacinurile de 2 luni si nu stiu ce sa fac, sa aleg cele gratuite si care cica sunt mai proaste sau sa le cumpar pe cele din farmaci...voi cum o sa procedati? Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
Mie pediatra mi-a spus ca vaccinurile oferite de stat sunt bune, se mira si ea. Noi mergem pe schema de stat, ca si la Sofia.