Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Fetele va pup...de acasa. La spital mi-au recoltat sange pt rh si grup( din nou) si analize diverse, eco+ monitorizare.
Am facut fisa de internare, mi-am dat acordurile necesare pt histerectomie ( doamne ajuta sa nu fie cazul), urmand ca maine dimi sa ma prezint la 7 la spital. Nu o sa ma bage chiar la ora aia dar oricum cred ca ma mai vad din nou cu anestezistul. O sa am 2 chirurgi ginecologi adica medicul meu Vladareanu si Filipescu o sa asiste, plus un urolog asa ca masura de backup. Placenta mea pare sa fie lipita exact in zona vezicii si desi am facut acea cistoscopie din care reiesea clar ca nu am nimic pe la vezica totusi medicul meu nu vrea sa fie nepregatit.

Inutil sa va povestesc de stresul prin care trec.Initial imi dadusem acordul si pt legarea trompelor si sotul se suparase pe mine acolo ca de ce asemenea masura radicala ca asa ne-a creat D-zeu, asa sa ramanem. Plus ca este o metoda ireversibila si ca nu poti stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Si asa este in cazul meu care am deja o fetita acasa operata pe inima.
In rest ma simt ciudat, mi-e ciuda ca am aceste probleme, ma gandesc intruna ca mi-am facut sperante ca la sarcina asta sa alaptez si eu natural si va dati seama ca daca imi scoate uterul pot sa uit, ca recuperarea va fi mai grea si antibioticele la greu. Exact cum e la tine Beatrice. Ma gandesc la ce e mai greu, sotul e foarte optimist ca nu-mii va scoate uterul si eu sunt butoi cu pulbere.

Aaa, suntem 2 cazuri la fel la Elias dar eu sunt prima maine, va dati seama cardul de rezidenti toti in sala la "predare" cxa deh...suntem cazuri rare.

Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Syl mult curaj si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Lidia_p, imi mentin parerea ca a tine un copil sa planga de foame si de somn este barbar . Pentru niciun motiv! Daca vrei, dezvolt .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

eu nu am sfatuit pe nimeni sa isi tina copilul flamand...nu stiu de unde s-a tras concluzia asta....am si precizat ca programul l-am facut impreuna cu bebele adica a mancat cand a cerut (in cazul meu din 2-3-4 ore) numai orele de somn (cele de seara) i le-am modificat eu cum am mai spus in mesajul de mai devreme si nu a plans de somn pt ca l-am tinut ocupat (stand de vorba cu el si jucandu-ma cu el)...lucrurile astea nu le-am facut la 10 zile de cand s-a nascut....programul asta il are de o luna de zile ...iar bebele meu are 2 luni si a luat aproape 2 kg in greutate...deci a crescut bine zic eu

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Lidia, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, insa daca tot vrei sa-i faci un program lui bebe, incearca sa-l culci mai devreme. Este nesanatos sa-l tii treaz pana la 12 noaptea. Ora de culcare a copiiilor ar trebui sa fie undeva in jurul a 8-9 seara. Poti intreba si pediatrul.

Daca il culci asa tarziu doar ca sa eviti o trezire in plus noaptea sa stii ca nu e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Lidia_p, dar eu nu te-am aratat pe tine cu degetul, fereasca Sfantul. Discutia era de principiu...Serios, nu vreau sa supar pe nimeni! Parca bebita al tau papa formula, e mult mai lesne de controlat programul unui bebe alimentat cu formula. Ea se digera mai greu, un bebe alaptat poate sta agatat la san si din cauza faptului ca laptele matern se digera mai repede.

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi ne culcam tarziu. dc la inceput baita era in jur de 20.30-21 (depinde de A., cre sta la masa intre 10 min si o ora) si deja la 21.30 cel mai tarziu dormea, acum adoarme f tarziu. imi ia si peste 3 ore sa adorma, asa ca ne prinde miezul noptii, ora 1 ...dar sper sa revenim la sentimente mai bune
revin...

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Lidia, eu am inteles ce ai vrut sa spui. la voi a mers cu programul pt ca a acceptat si bebe...dar asa cum spuneam, sunt bebei care urla de foame, deci nu poti sa-i lasi sa urle. Patrick are 'soricei' in burtica, si desi, recunosc, am incercat vreo 2-3 nopti sa nu-i dau mai devreme de 2 ore, nu a mers pt ca plangea. adica el se trezea, buni il lua in brate, adormea dar se trezea f repede, ca-si aducea aminte ca n-a papat ..asta e, mn-am ce-i face, sunt suzeta lui.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Lidia, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, insa daca tot vrei sa-i faci un program lui bebe, incearca sa-l culci mai devreme. Este nesanatos sa-l tii treaz pana la 12 noaptea. Ora de culcare a copiiilor ar trebui sa fie undeva in jurul a 8-9 seara. Poti intreba si pediatrul.

Daca il culci asa tarziu doar ca sa eviti o trezire in plus noaptea sa stii ca nu e ok.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

pai bebele meu ia o masa pe la 6-7 seara dupa care doarme pana la 9-9:30....cand se trezeste ziua sta cel putin treaz 2 ore...eu seara nu fac altceva decat sa il tin treaz inca o ora , timp in care ii fac baita...a mai avut seri in care a adormit de la 9 seara si s-a trezit abia la 4 dimineata ....deci a sarit peste masa de la ora 12... cand l-am adus din maternitate si nu ii facusem eu nici un program avea zile in care cerea mancare la 6-7 ore si in rest dormea dar nu era normal, barem acum mananca la 3-4 ore si ziua doarme cand vrea el si cat vrea el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Offff este atat de frustrant din cauza ca acum incepe sa se formeze laptele... Am colostru + lapte si Eva nu se satura... Ii mai day si 30 ml plus... Sper c de maine o sa am lapte100%!
bravegirl, comprese cu apa calda... Eu an auzit varianta cu apa rece....
Ma oun sa ma mulg pt ca imi este uda rochia pana la buric
Perumana... Sper sa mi se intample si mie la fel!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

intr-adevar eu ii dau si san si lapte praf si probabil din aceasta cauza a fost mai simplu sa ii fac un program si bebele meu este si mai mare decat majoritatea bebeilor de aici (ma refer la luni si kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Olgutzika - vad ca e in continuare f grijulie si implicata dr noastra! Si eu am fost cam la 14zile la scos fire, ma asteptam sa dureze dar a fost f rapid. Si mie mi-a dat analize de facut-s-a gandit ea ca am la Ecl abonament si mi-a lasat acolo formul de trimitere parafat de ea, ca sa fie acoperit, cu indicatia sa le fac acu in decembrie. Maine ma duc la recoltat. Apoi pe 11 ian la ea la Ecl. Stiam ca prin dec o sa fie tot plecata si am intrebat-o daca e ok sa vin pt controlul de dupa lauzie pe 11 ian si a zis ok. Sa imi zici cum iti ies analizele, sper ca totul va fi bine. Pruna e aia roscata de la ecografie?
Cum uterul nu s-a retras? Adica cat sa se retraga, sa dispara burta?

Si eu mai ai ceva burta asa in fatza..da cu uterul nu stiu care e treaba. Lohii aproape deloc nu mai am-ceva scurgeri portocaliu deschise f slabe cantitativ.

Mai da si tu pics cu Vladut! Kiss de la Pufice .

Legat de lapte la cerere si program-sa stiti ca si eu le mai las sa urleze din cand in cand..si am vazut ca daca sunt schimbate si mancate si latra inseamna ca e izmeneala, si nu pot sta cu ele mereu la piept, ca deh sunt doo, eu sunt numa una, si nu putem mereu in brate. As ajunge la nebuni. Si stiti ce, daca le las, se potolesc si adorm! Mereu urla am vazut cu motiv-de papa sau de pampers; alte icneli le ignor. Normal ca stam si noi in iubire iubitoare, dar cu limite

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput