Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Hai Syl! Doamne Ajuta sa fie fara probleme!

Noi am terminat cura de antibiotic, ne pregatim de sarbatori. Am luat brad ornamente si lumini, abia astept sa fac bradul. Isabella imi canta toata ziua "Frosty the snowman". Zapada nu avem, si nu vad nici un semn de asa ceva.

Pe de alta parte se apropie momentul cand trebuie sa ma intorc la servici . Pe 3 ianuarie, il las pe bebe la daycare si merg la lucru offffff. Am mai pus pozici pe cont cu Isabella si cu bebe. Isabella e incantata de bebe, il roaga pe tati "Put the baby on me so he can eat my blouse".

Fug ca e ora de papa si al meu a luat de undeva esenta de ceas e foarte punctual.

la toate, multa sanatate la ursuleti si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

nu stiu ce se intampla, dar lamine apar suprapuse mesajele si nu inteleg nimic

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Olgutika , Ati este bine, Doamna ajuta si sa nu cobesc de altele ca zau suntem impartiti toti. Eu cu nasterea, tati cu mine, Buni 1( mama mea) bolnava - oase, stomac...deci toata casa cu fata cu mancare e in spatele Bunicii 2( soacra).

Kokorinushca, Felicitari , recuperare usoara si bebe sanatos si mancacios.

Multumesc tuturor fetelor pentru galerie si vorbele bune. Iata ca am ajuns si eu sa savurez aceste momente. Este intr-adevar placut sa vezi motatele.

Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

mamele noastre s-au intor la munca dupa 3 luni si totusi noi ne-am adaptat si am crescut frumos si sanatos....noi daca ne stabilim un program de masa si in fiecare zi mancam la o anumita ora, exact la ora aia ni se face foame mereu...organismul lor functioneaza la fel...dar fiecare hotaraste cum vrea el sa isi creasca copilul...dar eu cred ca un copil exclusiv dependent de mine cu un program la bunul lui plac va fi foarte dificil de lasat atunci cand ne vom intoarce la munca

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

fluturasha23

Eu intru mai rar, nu prea am timp, pt. ca nu am nici un fel de ajutor, dar va urmaresc in continuare. Bineinteles si acum sunt ramasa in urma cu cititul.
Noi suntem bine, raportez un bebe cu colici, pe care nu mai stiu cum sa il ajut, mi-e tare mila de el. Cand nu are colici e tare cumintel, ca un mic ingeras. Ziua doarme foarte putin (asa era din prima clipa) si in majoritatea timpului sta agatat de sanul meu. Dar in schimb doarme noaptea .Se trezeste el de 2-3 ori, dar papa repede si adoarme la loc (doarme cu mine in pat).
Va pup pe toate fara exceptie

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

nu stiu ce se intampla, dar lamine apar suprapuse mesajele si nu inteleg nimic

==========
Corina

POZE

si la mine se vad la fel...cred ca este prea aglomerat site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Syl, ai PM.
Lidia, sunt bebelusi carora nu poti sa le faci program. atat Arianna, cat si Patrick sunt genul de bebei atasati mereu de mami...nu pot sa-l las sa urle de foame ca sa se conformeze la nu stiu ce program. E greu, dar stiu ca nu dureaza o vesnicie. Arianna nici acum nu are un program fix, ci variaza in functie d eora de trezire, ce avem in plan pt ziua respectiva. Programul va fi cu totul diferit cd va merge la gradi.
Si da, am o scuza cd nu am timp de gospodarie fiecare alege cum doreste sa-si creasca copilul.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Syl, ai PM.
Lidia, sunt bebelusi carora nu poti sa le faci program. atat Arianna, cat si Patrick sunt genul de bebei atasati mereu de mami...nu pot sa-l las sa urle de foame ca sa se conformeze la nu stiu ce program. E greu, dar stiu ca nu dureaza o vesnicie. Arianna nici acum nu are un program fix, ci variaza in functie d eora de trezire, ce avem in plan pt ziua respectiva. Programul va fi cu totul diferit cd va merge la gradi.
Si da, am o scuza cd nu am timp de gospodarie fiecare alege cum doreste sa-si creasca copilul.

==========
Corina

POZE

pai tocmai am spus ca fiecare alege cum sa isi creasca copilul si ca un copil flamand nu doarme deci nu ii poti face program...dar nu este normal sa spui ca este barbar daca uni reusesc sa ii faca un program...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Lidia_p, dupa 4 luni de stat acasa m-am intors la munca si pe cuvant ca am facut fata, asa cum am ales eu sa ma port cu copilul meu. Program de somn si de masa tot si-a facut, dar fara sa ii impun eu ceva. Tu realizezi ca vorbim de copilasi de o luna? Nu imi da exemplul nostru ca mancam la ore fixe, am compara Guliveri cu pitici..Eu nu am zis sa dormi cu copilul pe piept toata viata, dar la O LUNA de viata, au 30 de zile pe lumea asta, sunt foarte foarte mici, eu nu as putea sa imi tin copilul sa planga de somn si de foame. EU! Mancare am facut, curat am facut, sotul nu m-a parasit, ba inca am mai facut un copil, pe care il cresc la fel, pana una alta, dar niciodata asta in detrimentul copilului. Nu am spus ca detin reteta perfecta, fiecare alege sa isi creasca copilul dupa cum crede mai bine. Nu condamn pe nimeni, nici pe departe! Asa cum ti-ai spus tu parerea, asa mi-am spus-o si eu

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Lidia_p, imi mentin parerea ca a tine un copil sa planga de foame si de somn este barbar . Pentru niciun motiv! Daca vrei, dezvolt .

Edit: nu incercarea de a-i face un program e o barbarie, ci sa tii un copil atat de mic infometat si obosit.

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput