Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 5
Lidia_P spune:
syliti tin pumni si sunt sigra ca totul va fi bine si pt tine si pt bebe....ai trecut tu prin momente mai grele, maine va fi floare la ureche
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
ratusca83 spune:
syl..suntem cu gandul la tine..sa dea Dumnezeu sa fie bine!!! Naastere usoara, iti dorim, santate si bebe sanatos!!
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
cum ai reusit? programul asta si l-a facut singur??? vreai si eu mami de Robert Petru |
pai impreuna l-am facut....de la 9 seara nu il mai las sa doarma pana pe la 12noaptea....pe la 11 ii fac baita dupa care ii dau papa si doarme linistit....recunosc ca la inceput m-am chinuit putin dar pana la urma ne-am acomodat....
e dificil ziua ca doarme mai putin dar barem noptile sunt linistite
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
kokorinusha spune:
pe 10.12.2010s-a nascut prin cezariana la spitalul panait sarbu minunea mea mica,Luca Stefan,ora 10.42,apgar9,2650g,48cm,dr Albu Dinu Florin;recuperarea este.....in desfasurare,importat este k suntem sanatos voinici,cu pofta d papa asa k recuperam noi ce nu am pus in burtica.va pup si va multumesc tuturor pentru incurajari
40+ cu Luca Stefan
AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!
Olgutzika spune:
Sugubina, la scos de fire ( impropriu spus, ca mi-a taiat doar capetele ramase la suprafata, ca firele au fost resorbabile ) am fost la 12 zile de la nastere. Saptamana trecuta am fost la control, desi nu aveam decat 5 saptamani de la nastere. Am sunat sa ma programez pentru saptamana asta, i-a spus Mihaela doctoritei ca vreau sa vin la control si mi-a zis sa ma duc chiar a doua zi, sa imi ia si sange, sa aduc pishu, ca sa nu ne intindem cu rezultatele pana in preajma Craciunului. A vrut sa mi le repete ( pe analize ) din cauza problemelor din sarcina. Oricum, ea a fost plecata la o conferinta, am inteles de la doamna Mihaela ca ar veni pe 17, dar Flavia a zis ca vine pe 14...habar nu am. Oricum, luni sun dupa rezultate si vad daca ma cheama iar. Cum nu am putut merge a doua zi ca nu aveam adeverinta de salariat ( cum nu mai sunt gravi, aveam nevoie pentru internarea de zi ), iar ea era deja plecata, m-a lasat in grija doctoritei Pruna. Care a constatat ca uterul meu nu e complet retras, dar in conditiile in care nu iesisem din lauzie...deci posibil sa vrea sa ma vada si ea. Iar lohii inca am , putine dar am. Si cu numele...de cand i-am vazut mutra am zis ca nu are fata de Alex. Acelasi sentiment l-a avut si Radu, dar Sof deja il stia de bebeAlesangu...acum ne-am pus de acord cu totii ca e Vlad
Syl, multa multa bafta maine, sa iesi cu bine din toata aventura asta! Ati e bine?
Ral_eli, bebeii isi fac singurei program in timp. E dificil si zic eu, usor barbar , sa incerci sa ii determini tu la un program conform nevoilor tale. Tie cand iti e foame, mananci, cand ti-e somn, te culci, de ce cu ei te-ai purta altfel? Cu atat mai mult cu cat sunt muuult mai sensibili decat un adult la toate nevoile astea primare. Cat despre nevoile casnice...mai important e bebe si odihna ta decat ordinea perfecta si ciorba proaspata. Bebita e foarte mic acum, ai rabdare cu el La tine in brate ii e cel mai bine, mirosul de lapte de la tzitzi ii place, normal ca vrea la san tot timpul si nu singurel in pat. Din experienta cu Sophie: cu cat incercam mai mult sa o "rup" de mine, cu atat mai tare plangea si lucrurile se intamplau pe dindos decat imi doream eu. Cand am acceptat ca dupa noua luni in care nu m-a cunoscut decat pe mine e firesc sa aiba nevoie de mama ei in continuare, asa, non-stop cum vroia ea, mi-a fost muuult mai usor
Hai ca m-am intins! Seara frumoasa tuturor!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Felicitari, Kokorinush!!! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
beatrice75 spune:
Kokorinush!!!
Vasari, foarte interesanta listuta pe care ne-ai pus-o la dispozitie cu medicamentele acceptate in sarcina si alaptare!
Madanic spune:
cum ai reusit? programul asta si l-a facut singur??? vreai si eu
mami de Robert Petru
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ral_eli
Bebei mari cum este cel al Lidiei sunt mult mai usor de trecut la program. Pentru ca sunt mari au energie si trag bine la san, drept rezultat se satura si apoi dorm dusi. Mai ales daca nu au nici colici. Isabella la doua luni dormea toata noaptea, se nascuse la 4.100kg. Manca de rupea. La Eduard suntem iar la program, ziua la 3 ore ceas noaptea 4-5 ore uneori sase. Cred ca dupa ce trece de 150ml de lapte la o masa o sa doarma mai mult. Acuma este pe la 130ml, l-am incercat cu biberonul ca nu mai e mult pana ajungem la daycare
misticgirl spune: Buna, am mult de recuperat, dar vreau sa va intreb ceva urgent: vreau sa comand de pe amazon.uk si am nevoie de ajutor!!! Am card Maestro si la final ma intreaba "issue number or start date". Ce trebuie sa trec acolo? Data emiterii cardului sau...? Si cat dureaza pana primesti comanda? Daca dau express delivery vine mai repede (in cate zile si cat ma costa in plus?). Multumesc si astept raspuns urgent, va roggggg!!!!!!!!!
Lidia_P spune:
pai si cand te-ai intors la munca cum a fost?....nasterea unui copil nu inseamna sa renunti tu la propia viata....daca dormi cu copilul pe piept luni de zile, casnicia ta cum mai decurge?..mie si pediatrul mi-a spus ca trebuie sa ii stabilesc un program si de somn si de masa....un copil caruia ii este foame nu doarme oricat ai vrea tu....dar sa il ti la san si el sa doarma 15 min si sa manance 5 min zic ca este cel mai comod si ai si o scuza sa nu ti gospodaria.... Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |