Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Nastere usoara, Syl! Iti tin pumnii sa fie bine, fara vreo problema!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
marizta spune:
buna fetelor......
am intrat si noi in ultima saptamana,sper sa fie totul bine si sa ma intalnesc cat mai repede cu ursulica mea....dp ecograf term ar fi 19, acum sa ved
in rest ma simt bine,nici un semn inca.....astept marea intalnire
AMR cateva zile...bebelina hot cat
38 +
Doamne ai grija si de noi
letzy81 spune:
Si eu am avut noduli,zone dureroase in sani,ajunsesem sa imi misc greu mana pe acea parte.Mi-am pus gheata,am masat sanul si am insistat cu alaptatul mai ales la sanul cu probleme.De groaznice ce erau durerile am luat si un diclofenac.
Si poate o sa radeti de mine dar de disperare am pus foi de varza(o auzisem pe soacra-mea) si chiar a functionat.Am adormit cu ele peste noapte.Ajunsesem sa miros toata a varzaDesigur,nu am exagerat cu gheata/varza...imi era teama ca ar putea sa scada secretia lactata.
Si eu ma gandeam la ce era mai rau.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
ral_eli spune:
ana, ratusca 6 ore pe noapte!!!!!!!!!!!!
eu declar o noapte reusita dc doaarme 2 ore legat!al meu suge minim o ora dosarme 50 min-o ora iar de la 4 sau 5 dim stam si la povesti pana la 9 dim.binenteles ca dc il pun pe burta mea doarme si 3 ore dar mi-e frica mie ca ma ia somnul cu el in brate.mi s-a intamplat de c\teva ori sa atipesc cu elo in brate si m-am speriat ingrozitor:(
e ingrozitor de greu alaptatyl asta!sper sa am am putere sa alaptez macar pana la 6 luni, sau poate isi face si el alt program cca sa ma pot si eu odihni.
eva ma tot gandesc la tine : ca tu ziceai ca nu ai avut nici un ajutor si ai reusit sa alaptezi si sa te descurci singura.si eu tot sinngura sunt si nu stiu cum ai reusit. eu numai fac fata cu treburil casei si bebe nu vrea decat in brate, nu in patut, nu in leganus, nu in nika (toate il intzeapa la cur, se trezeste instant)
off dc as dormi si eu macar 4 ore pe noapte
mami de Robert Petru
Lidia_P spune:
grasunelul meu ia ultima masa la 12 noaptea si se mai trezeste pe la 5-6 papa si doarme pana la 9-10 dupa care pana la ora 13-14 nu mai pune geana pe geana
Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag
syl spune:
Fetele va pup...de acasa. La spital mi-au recoltat sange pt rh si grup( din nou) si analize diverse, eco+ monitorizare.
Am facut fisa de internare, mi-am dat acordurile necesare pt histerectomie ( doamne ajuta sa nu fie cazul), urmand ca maine dimi sa ma prezint la 7 la spital. Nu o sa ma bage chiar la ora aia dar oricum cred ca ma mai vad din nou cu anestezistul. O sa am 2 chirurgi ginecologi adica medicul meu Vladareanu si Filipescu o sa asiste, plus un urolog asa ca masura de backup. Placenta mea pare sa fie lipita exact in zona vezicii si desi am facut acea cistoscopie din care reiesea clar ca nu am nimic pe la vezica totusi medicul meu nu vrea sa fie nepregatit.
Inutil sa va povestesc de stresul prin care trec.Initial imi dadusem acordul si pt legarea trompelor si sotul se suparase pe mine acolo ca de ce asemenea masura radicala ca asa ne-a creat D-zeu, asa sa ramanem. Plus ca este o metoda ireversibila si ca nu poti stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Si asa este in cazul meu care am deja o fetita acasa operata pe inima.
In rest ma simt ciudat, mi-e ciuda ca am aceste probleme, ma gandesc intruna ca mi-am facut sperante ca la sarcina asta sa alaptez si eu natural si va dati seama ca daca imi scoate uterul pot sa uit, ca recuperarea va fi mai grea si antibioticele la greu. Exact cum e la tine Beatrice. Ma gandesc la ce e mai greu, sotul e foarte optimist ca nu-mii va scoate uterul si eu sunt butoi cu pulbere.
Aaa, suntem 2 cazuri la fel la Elias dar eu sunt prima maine, va dati seama cardul de rezidenti toti in sala la "predare" cxa deh...suntem cazuri rare.
Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan
AMR 1 zile. MAINE NAAASC
sugubina spune:
fluturasha23 merci de pontu cu caciulile. Stau pe la Diham deci ar fi ok ca zona.
Olgutzika ce faci , cum te-ai refacut? Cand ai fost la scos fire? Alexandru e bine sanatos?Vad ca ii zici Vlad acuma. kiss! Ce frumos ca plecati de Craciun..
syl succes maine!! ce data frumoasa de nastere va avea Thomas.
Elfica noua ne-a facut gauri la spital, in ultima zi. A zis asistenta ca sa ii dam in fiecare seara cu unguent ketamina dupa baie.
ratusca83 si la noi ne mai ajuta dady si asa reusesc si eu sa dorm. Asa-i ca e super sa dormi? in prezent nu cre ca imi doresc ceva mai cu ardoare.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P grasunelul meu ia ultima masa la 12 noaptea si se mai trezeste pe la 5-6 papa si doarme pana la 9-10 dupa care pana la ora 13-14 nu mai pune geana pe geana Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag |
cum ai reusit? programul asta si l-a facut singur??? vreai si eu
mami de Robert Petru