Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am pus poze cu iepurasul in albumul picasa Enjoy!
Fetelor, eu l-am scos si pe Nicholas afara aproape zilnic, incepand de la 2 saptamani (el este nascut pe 25 nov) si nu a patit nimic. Ba din contra, aerul ii facea bine, dormea, manca, nu mi-a racit niciodata pana la 3 ani si ceva (cand a mers la gradi). Eu sunt de parere ca este OK sa-i scoatem afara daca nu e ceata joasa, nu ploua, nu bate vantul. Astazi ningea marunt si nu batea vantul, am pus aparatoarea de ploaie si am iesit. Bebe a stat ca intr-un culcus, era asa cald la el in carucior .
Eu mor daca nu ies, ca nu doarme si nu pot face nimic. Asa, cand vin de afara, am timp sa mananc, sa mai fac treaba. Chiar daca se trezeste cand venim de afara, il schimb,ii dau papa, ne jucam putin si adoarme din nou.
Acum ma duc sa spal mobilierul din baie...am si eu o obsesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PeRumana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Buna,fetele! Scriu cu o mana, in alta am bebe necajit rau de colici. Se pare ca Stefan e dintre acei putini copii la care nu functioneaza nimic.Am incercat toate siropurile pe care le-am auzit de la voi, dar singurul care merge e feonul,cateodata nici ala.. of Acum l-a linistit un pic muzica. Asa e ziua, noaptea mai doarme ceva, pana pe la 4..sunt zombie, ca nu am pe nimeni sa ma ajute.
Si da, gospodaria mea e vraiste...si asa va ramane cat bebe are nevoie de mine 24/24 h.Cui nu-i place sa puna mana sa faca , adica sot...sora,,soacra

Felicitari,Aneud
HAI,Sylvia

Nu stiu daca s-a scris pe aici despre asta sau nu..in legatura cu solutiile pentru colici..eu am incercat apa de colici din farmacie - cu fenicul si anason si nu mai stiu ce, dar nu a functionat deloc pentru micuta mea. De o saptamana incerc ceva nou - infuzie cu frunze de telina si, nu stiu daca e o coincidenta sau nu dar iubita mea nu mai are dureri, doarme linistita toata noaptea( ma rog, cu pauzele de rigoare). E o sugestie pe care am primit-o de la cumnata mea, un vechi truc Inca :)), ea a aplicat metoda si a zis ca nu a avut NICIODATA probleme cu colici la fetita ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat, Sugubina pernuta a fost 13.59, intamplator aveam chitanta pe aproape si am cautat.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PeRumana spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Dragelor,
tocmai am schimbat bebeul de scutec si am constatat ca la buric, sub clema s-a inrosit pielea .
Ce pot face sa evit vre-o problema a buricului? Eu il curat de 2 ori pe zi in zona respectiva cu alcool.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Inacat, mie mi s-a spus in spital sa curat buricelul doar cu apa si mi s-a atras atentia (!) sa nu folosesc alcool in zona respectiva...

"Il faut avoir voulu mourir pour savoir combien il est bon de vivre!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Nici eu nu am mai scos ratusca mica afara, zilele astea...mi s-a parut prea frig pt a o scoate!!..aerisesc f bine zilnic camerele...o sa intreb pediatra daca o pot scoate afara pe timpul asta....Sincera sa fiu imi este teama sa nu raceasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Da,Vasari si eu stiam ca peste 600g pe luna este foarte bine dar nu pot sa nu ma intreb/doresc de ce nu ia mai mult.
Acum am bagat-o putin pe maneca cu ochisorii.Am sunat o prietena pediatru si mi-a zis s-o duc pe micuta la oftalmolog,ori sunt canalele infundate ori vreo infectie cu stafilococ de ex.Mi-a zis ca ii pot pune picaturi de Nettacin[sper ca am inteles bine] ca nu-i fac niciun rau.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Azi nu am scos-o afara pe Sandra,ieri a scos-o tati 20 de minute.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

PeRumana se face infuzie de frunze de telina uscate sau proaspete? Si se da la bebe ceiut in ce cantitate? cald sau rece?

Amelia merci de raspuns. Am vazut si eu ca au pampersi marca lor-da aveau duar pt bb mari, nu mici, ca as fi luat un pachet sa vad cum is. Ca pret e ok perna aia cre ca bag si eu.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

PeRumana se face infuzie de frunze de telina uscate sau proaspete? Si se da la bebe ceiut in ce cantitate? cald sau rece?

Amelia merci de raspuns. Am vazut si eu ca au pampersi marca lor-da aveau duar pt bb mari, nu mici, ca as fi luat un pachet sa vad cum is. Ca pret e ok perna aia cre ca bag si eu.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Eu nu m-am uitat inca dupa pampersi, avem nr.1 destul de multicei de la Puffies si as vrea intai sa vad cum ii primeste mandruta si abia dupa sa vad pe ce mergem in continuare. E posibil sa fi fost doar o pana atunci, ca am vazut ca de obicei au mai multe numere (dar e drept ca n-am stat sa caut toate numerele).

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sunset magazine DM sunt la p-ta Delfinului, in galeriile comerciale din Militari, unde-i Auchan, si mai nou s-a deschis intre Universitate si Unirii, vis-a-vis de biserica Sf. Gheorghe.

Multumesc de sfaturi, in weekend sigur cumpar umidificator, ca nu se mai poate.

Mergi la inceput