Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Syl iti tinem pumnii sa te refaci repede !

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Sylvia, refacere rapida!!! Bine ai venit pe lume, bebe Thomas Bogdan!!! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, dar cel mai important este ca vei fi bine si ca bebe este sanatos. Trebuie sa treci peste tot greul pentru cele doua minuni din viata ta
Puficele sunt superbe
Am vazut pozele si vreau sa va spun ca toti ursuletii sunt frumosi, dragalasi...minunati. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
Despre vaccin: eu la Nico am mers pe schema de la stat, nu am cumparat niciun vaccin. Acum voi face la fel, sper sa nu gresesc, stiu ca s-au schimbat multe de acum 6 ani.
ral_eli, la fel face si Patrick cu suzeta . Am incercat de vreo 3 ori sa-i dau suzy, ca nu mai stiam cu ce sa-l calmez, se scremea si vroia tzitzi intr-una, dar o scuipa, nu o tine nici macar o secunda. Si daca insist, face ca si cum ii vine sa verse, deci am renuntat. Mai bine, acum ma bucur, dar in acele momente nu mai stiam ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Syl, felicitari si bun venit lui Thomas!
Iti dorim refacere rapida si dureri cat mai suportabile.

Nastere usoara Marizta!!

Fetelor, cum sa fim noi pe post de suzeta? Poate suzeta sa fie pe post de mami, iar asta nu e prea natural. Din cele doua variante eu as alege clar sanul. La fel, nu inteleg de ce oamenii se ingrozesc cand mai aud de bb alaptat la 2 ani sa zicem si li se pare natural sa il vada band din bibe sau cu suzeta la joaca pana la cine stie ce varsta (eu am vazut si la 3 ani cu suzeta in parc).

Mie mi-au trecut problemele cu sanii, acum am cu epiziotomia. E clar ca nu se mai opresc. E asa urata cusatura asta... imi vine sa-mi tai singura firele.

Letzy, am auzit-o pe neonatoloaga de la Filantropia explicand unor viitori pediatrii ca de la 600 gr pe luna in sus e f bine cat ia luat copilul in greutate si sa nu cumva sa recomande lapte praf. A criticat mult scoala romaneasca de pediatrie.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

fetelor voi mai scoateti bebei afara pe vremea asta?eu nu l-am mai scos de sambata afara si nu stiu ce sa fac?

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

si eu vroiam sa intreb acelasi lucru lidia. ca tati ma tot sacaie sa il scot afara dar mie mi-e frica sa-l scot pe vremea asta. dar vad ca misticgirl il scoate mereu pe Patrick in parc

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

uraa ce tare ca v-au venit colaceii! Deabia astept sa puneti poze cu ursii inotatori!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor voi mai scoateti bebei afara pe vremea asta?eu nu l-am mai scos de sambata afara si nu stiu ce sa fac?

Mami de Ianis Andrei ingerasul nostru drag

Da, eu il scot zilnic. Stam in functie de vreme. Astazi si ieri am stat cate o ora. In alte zile am stat si 2,5 h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 - ale mele manca cea mare vreo 100-120 la o masa. E mare mancau dupa cum povesteam.Cea mica si ea se apropie doar cateodata de 100. Calculeaza si tu cu mese cam la 3-4h

ral_eli nu e ca renunt la Bonisan. ci dupa ce se termina aj vrea altceva sa vad cum merge.Le vad ca se screm asa, se strang si piuie, probabil ca le duare. Si daca pun urechea pe abdomen sau palpez se simt gaze. Le pun picaturi in LP si le-am turnat si direct in gura. Nu stiu dc merge sau nu..asta e. Orcum nu am avut scene de plans neconsolat, decat plans de pipi si fuame. Maxima la Mara.

amelia_ilie si eu frecventez DM-ul de la Delfinului. Cat a costat perna cu samburi de cires? Chiar functioneaza?! Ce ai mai gasit pt bb la DM? Eu am luat servetele umede la ei la oferta, marca lor. fuarte bune, fara miros puternic sau prostii in ele, si f eficiente.

misticgirl multumim te pupez:)

Lidia nici eu nu le-am scos nici azi nici ieri..ca nu imi vine asa pe vant ninsoare si frig. Macar sa fie un pic de suare.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu sunt foarte multumita de Colief. Mai administreaza cineva lui bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina eu am luat pernuta cu samburi de cirese cam acum vreo 2 saptamani. Nu stiu cat este de eficienta, sper sa fie buna si sa ne scape de colici. Am stat s-o caut un pic, dar aveau mai multe culori si eu ma decid greu .
Produse de bebei au destul de multe, de la pampersi la servetele umede, cosmetice de la mai multe firme, aleze, mancarica de bebei, biberoane/tetine/suzete, sunt destul de multe, timp sa pierzi in magazin sa ai. Eu am pierdut vreo ora jumate cand am luat si pernuta, ca aveam chef sa cheltui bani (eram singura acasa).

39+

Mergi la inceput