Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

elfica operatia a costat 25 de mil numai ea la care se mai pune 1 mil o zi in plus de internare si cas a pus si el 12 mil in total 38

a intrat in pret tot analiza A la Z, mancare fte buna, cazare, imbracaminte eu si bb inclusi chilotei si tampoane, la iesire am primit si cadou de la spital...sotul nu a stat cu mine in spital era 3mil jumate 1 singura zi...

restul mancare sot, benzina, rovinieta , mica atentie la familia care a stat sunt costuri diferite...am vut vreo 39 de mil la noi...am tocat toooot

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

A venit mosu!!!
Tocmai au venit acasa direct colacutii... asa ca tineti tel aproape... tre' sa vina craciunita sa'i redistribie

_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_

yupyyyyy

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

HAI SILVIA!!!!!

Fetele cu bb-i colicosi, ati incercat pernita cu samburi de cirese pe burtica? cica face minuni. Eu am cumparat-o, dar nu a fost cazul sa o folosesc pana acum

unde se gasesc pernitele astea?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Syl felicitari! Bun venit noului ursulet!

AlexaM multumesc de raspuns. Pun si baneocin dupa ce tamponez cu alcool.
Am impresia ca nu e de la buric, ci e de la clema. Cumva s-a frecat si s-a iritat pielea, chiar la marginea buricului. Poate ma insel, de aceea vreau sa stiu ce mai pot face ca buricul sa nu fie afectat.
Voi suna si pediatrul sa vad ce zice.

Super! Multumim pt. colacei Crisis si Ana_Vio

Marizta eu cred ca daca ti s-au rupt membranele si ai pierdut ceva lichid, ar trebui sa suni medicul, chiar daca nu ai contractii.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

bine... acum in seara asta am program de vizite... asa ca de maine... pls sa nu se supere nimeni...
nici nu stiu de unde sa incep si pe cine sa sun

_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Deci uterul a fost salvat!!!!
Uraaa!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

DIN PACATE, UTERUL NU A FOST SALVAT!TREBUIE SA O INCURAJAM MULT!Are nevoie de noi!

Are 2 copii exceptionali, este o norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

FELICITARI SYL!!!! BEBE SANATOS SI MANCASIOS ITI DORIM!!Ne pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea, dar Doamne, Doamne stie el cum aseaza lucrurile...Iti doresc recuperare rapida!! Suntem alaturi de tine!!

Symo eu te sfatuiesc sa-ti cumperi umidificator de la Avent sau Chicco, dar cu abur cald..mie asa mi-a recomandat pediatra....pt a tine nasucul umed ii poti spune apa de mare..eu ii pun, chiar daca este neplacut pt ea....insa nasucul ei acum nu mai este infundat...

Noi nu avem nimic nou..dormim, papam si cam atat....fetelor care dati LP la bebe...cam cati mililitrii pe zi papa??

va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Asa este Beatrice!
Are 2 copii si asta conteaza cel mai mult.
Refacere usoara Sly!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

anymona eu am facut comanda de pe amazon.uk si mi-a venit coletul in 3 zile,cu transport obisnuit nu express. la ultkma comanda nu stiu de ce au impartit in 2 si o parte a venit cu posta si spre surprinderea mea tot in 3 zile a venit, in acelasi timp cu ups

sugubina de ce renunti la bonisan? nu merge? eu am mers pe protectis si infacol pana acum, dar am renuntat la infacol ca se chinuia rau micutzul sa elimine gazele si acum merg doar cu protectis

pissi , picaturile bio-gaia de care spune doura se cheama protectis la noi. eu ma declar multumita de el

felicitari syl! bine ai venit bebe thomas bogdan

dosita imi esti f draga!

zilele trecute, mama denaturata ce sunbt i-am dat copilului suzeta, dar copilul mai intelept decat mami a scuipat-o, am facut vreo 3-4 incerari si o scoate afgara imediat.tati e f mandru de isprava feciorului , dar si eu ma bucur ca nu a acceptat-o ca tare vinovata m-am simtit;si acum am ramas pe post de suzeta.

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui anymona

HAI SILVIA!!!!!

Fetele cu bb-i colicosi, ati incercat pernita cu samburi de cirese pe burtica? cica face minuni. Eu am cumparat-o, dar nu a fost cazul sa o folosesc pana acum

unde se gasesc pernitele astea?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Sunset, eu am luat deja (preventiv mai mult, recunosc, ca sa nu iau medicamente inca) de la un DM. Stiu ca sunt magazine DM si prin centrele comerciale (am vazut, dar nu mai stiu unde - cred ca in Baneasa este un DM dar nu sunt sigura) si prin alte parti. Eu am unul in drum spre piata, la Delfinului, de acolo i-am luat.

39+

Mergi la inceput