Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:
citat din mesajul lui anymona

HAI SILVIA!!!!!

Fetele cu bb-i colicosi, ati incercat pernita cu samburi de cirese pe burtica? cica face minuni. Eu am cumparat-o, dar nu a fost cazul sa o folosesc pana acum

unde se gasesc pernitele astea?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Sunset, eu am luat deja (preventiv mai mult, recunosc, ca sa nu iau medicamente inca) de la un DM. Stiu ca sunt magazine DM si prin centrele comerciale (am vazut, dar nu mai stiu unde - cred ca in Baneasa este un DM dar nu sunt sigura) si prin alte parti. Eu am unul in drum spre piata, la Delfinului, de acolo i-am luat.

39+

si eu tot de la dm delfinului am luat. Sunset, parca si tu stai in zona.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

nasc!!!
Tocmai m'am trezit si mi s'a rupt apa... facut dus... ma indrept spre spital...
Inca nu am dureri...decat mici... urmeaza distractia... macar se explica acum somnul prelungit
nu cred ca am net pe mobil... asa ca nu stiu cui o sa dau mesaje... sper sa nu deranjez

_
pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

nasc!!!
Inca nu am dureri...decat mici... urmeaza distractia... macar se explica acum somnul prelungit
nu cred ca am net pe mobil... asa ca nu stiu cui o sa dau mesaje... sper sa nu deranjez

_
_

Hai Ana_vio! Nastere usoara! Daca vrei trimite-mi mie mesaj, aveam numarul in listuta, daca vrei ti-l trimit pe pm.

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

nasc!!!

_
_

NASTERE USOARA ANA_VIO!!!!! tinem pumnii si ne rugam ca bebelina sa vina rpd, sanatoasa si sa nu te chinuie prea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Nastere usoara, Ana_Vio!

Mergi la inceput

Ref la purificator - umidificator, eu mi-am comandat pe www.ionizon. ro. Cel mai ieftin de 170 ron. A venit azi, dar n-am apucat sa-l desfac. Il instalez maine si va spun cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Ana_Vio Nastere usoara!!!!

Noi n-am mai intrat de ceva vreme, nu am fost eu prea activa nici inainte de a naste, insa acum e si mai greu. Incerc sa tin pasul cu cititul.
Noi crestem, indata avem doua lunite, nu-mi vine sa cred. La Ruth tare greu au mai trecut primele 2 luni, acum au zburat. Cum mai scriau fetele la al doilea bebe, parca e mai usor la al doilea, nu te mai stresezi asa si te poti bucura mai mult de primele luni. Cel putin la mine asa e. Am auzit ca la al treilea e si mai usor...poate ne spune Sashenka

Vazut pozici cu ursuleti, sunt absolut superbi!!! la ursoaicele nostre care au adus pe lume asa copilasi reusiti!

Punem si noi poze, sa ne cunoastem....ca maine poimaine mergem in petit si tare-s dragalase ursuletele de la noi din barlog

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Hai Ana!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari ursoaicelor care si au intalnit ursuletii!!!

Noi am implinit 5 kile si suntem tare fericiti!! Si incercam sa vorbom, scoatem cate un aaaaaaaaaaaa sau eeeeeeeeeeee

bebe seamana perfect cu un tigrisor cand se vaita de foame sunt topita total

pe toate

si maxime felicitari lui syl! iubita, vezi partea plina a paharului:ai 2 copilasi minunati si tu esti bine

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Ref la purificator - umidificator, eu mi-am comandat pe www.ionizon. ro. Cel mai ieftin de 170 ron. A venit azi, dar n-am apucat sa-l desfac. Il instalez maine si va spun cum e.

Te roggggg, sa-mi zici si mie cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana_vio

Si noi spunem aaaa si eeee. Uneori zice foarte clar "ehh". De vreo cateva ori a zis si agaaa. E vorbaret tare cand e bine dispus si mai ales satul

Mergi la inceput