Nov-dec2010.Felicitari, Aneud!! Hai, Syl!!!(168)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Mesaj de la Syl: S-a nascut Vilceanu Thomas Bogdan, 3170g, 50 cm, nota 10 |
Felicitari Syl sa fiti sanatori si mancaciosi
Bine ai venit bebe Thomas
Mami de
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
letzy81 spune:
Sly,multa bafta!
Eu sunt sigura ca se va face totul sa salveze uterul si sa fie totul bine!
Kokorinusha felicitari!
MySimo ,eu as pune un prosop ud,stors bine de apa,pe undeva in camera sau chiar pe calorifer.Cel putin pana iei umidificator.
Mai fetelor cand va aud cat au luat bebeii vostri in greutate imi vine sa ma urc pe pereti...asta ca tot am zis la inceput ca nu ma voi stresa cu greutatea copilului.Pai Sandra a luat in prima luna 1150g deci ajunsese la 4000g(din spital a iesit cu 2850g) iar acum m-am cantarit cu ea in brate(nu am cantar de bebe,am zis ca nu ma mai stressez cu asa ceva dar vad ca am inceput)si ar avea 4500.
Micuta mea si-a facut singurica program si mananca cam la 2-3ore(noaptea si la 5ore),sta cel mult 15minute la san si pe urma se stramba nu mai vrea,scoate titi afara din gura.
Doarme bine intre mese iar cand e foame urla si in somn.Daca vreau eu sa manace si ei nu ii e foame,nu e chip sa primeasca titi.
Singurul lucru pe care l-am facut de vreo 3 ori a fost ca am incercat sa facem pauze de 90de minute intre mese.Dar sa nu va imaginati ca am tinut copilul mort de foame.Daca plange de foame clar,nu mai astept.
Deci,prevad o diversificare(cand i-o veni vremea) cu probleme si cu rugaminti fierbinti
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Mesaj de la Syl: S-a nascut Vilceanu Thomas Bogdan, 3170g, 50 cm, nota 10 |
Felicitari Syl! Bun venit ursulet Thomas Bogdan!
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
letzy81 spune:
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
Bun venit bebe Thomas!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Draga Syl felicitaaari! Refacere usoara iti doresc.Bine ai venit pe lume Thomas!
Fetele cat costa infacolu? Si unde se gaseste mai usor? la sensiblu? parca asa intelesesem de la voi..
Acu lom Bonisan da vreau urmatoarea sa iau Infacol
Puficuta Mara doarme asa frumos, cu capu dat pe spate ..E mare vedeta,cand plange de fuame (si e rea de fuame !) si o iei in brate suspina asa.. Si cand ii pun titi in gura da din cap in disperare in stanga si in dreapta,dupa apuca cu pofta si dai si suge! Ilinca e mai linistita , da si ea da din cap cand sa mance, asa de foame, cauta sanu.
Azi am fost sa imi fac analizele, mi-a dat si secretie de recoltat si o tuta de asistenta m-a cam bestializat cu valvele alea..Am crezut ca mor. Acu ma ustura la cisi.
Am mai pus pics la semnatura.
Va pupez.
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_vio87 spune:
Felicitari Syl!!!
Bun venit ursulet Thomas!!!
_
pupici pe burtici :*:*:*
38+ (eco 39+)
Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_
beatrice75 spune:
SYL: "Placenta a fost acreta. Au incercat 2 ore salvarea uterului. Inca am dureri si cer intruna calmante, cica si maine o sa simt durerea asta, dar incerc sa ma controlez si eu psihic cat pot. Este f. greu pt ca durerea este dubla fata de ce stiu fetele cu cezariana. Va iubesc pe toate. Am un bebe f. frumos care seamana cu Athena cand era ea bebelus"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Saracuta Syl-multa sanatate si curaj sa suporti durerea! Hai ca trece si va fi bine.
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
letzy81 spune:
Deci uterul a fost salvat!!!!
Uraaa!
Mami de
![](zana.gif)
ana_vio87 spune:
A venit mosu!!!
Tocmai au venit acasa direct colacutii... asa ca tineti tel aproape... tre' sa vina craciunita sa'i redistribie
_
pupici pe burtici :*:*:*
38+ (eco 39+)
Larisa Elena
AMR... 2... 1 ... asta daca vrea si titiroaica noastra mica
_