MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
Vali sper ca nu ai abuzat de bunatatea mea ca te-am lasat sa gusti da??? sper ca a fost doar gustat si nu infruptat o felie de tort da???
ninha mananca cele din lista lui brandu si va fi bine, iti spun eu ... e testat
catalinska sa-ti traiasca si feciorul si sotiorul si tu pe langa ei multi multi ani .... ce sa fac , una cites, alta pricep, baba ce mai
brandusik pusilici
ce putine suntem pe aici ... nici macar dupa sarbatori nu s-au mobilizat fetele astea ... mai mai , ce le facem brandusikule ... scoti bicul ???? hai te rog, pe mine baba batrana nu ma mai baga in seama nimeni, poate daca strigi tu tanara si frumoasa cum esti poate e altfel raspunsul lor
andanii
acusor spune:
La Multi Ani si la cat mai multe kg date jos!
Raspund si eu la apel. Sper sa ma tina.
La mine mai greu cu scrisul. In ultima vreme, nu prea mai am timp.
Seara cand vin nu stiu ce sa fac mai intai.
N-am mai scris de mult, dar va citesc
Spor la slabit!
brindusik spune:
andani mersi da din pacate nici tanara nu mai sunt alexa e mai tinerica..iar frumoasa...well numai daca ai ochelari cu dioptrii gresite
m-am intors ieri printre straini...nu va spun ce zi de tot... am avut...simteam ca sar de pe fix si de la oboseala si de la nervi..dar today is another day...vad ca se rezolva..macar azi am apa cala la chiuveta deci una pe lista e taiata
avand in vedere ca mi s-o terminat electricitate de o incarcasem si mi s-or stricat toate in frigider si congelator de la caldura din apartament, nu mai am nimic...nu stiu ce sa fac...va rog sugestii
am vazut in dulap am niste linte...dar as face altceva nu am nici o idee..pliz pliz sariti in ajutorul unui om infometat care nu stie ce sa ia nici la work luni
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
andanii spune:
acusor bun venit ... adica revenit ... sper sa te tina cat mai mult ... hai ca stii ca alturi de noi ai spor nu ??? pusi
brandu ???? cucu te-ai descurcat ??? ce ai facut pana la urma ????
eu am facut legume la cuptor pentru cina si la pranz am avut legume fierte pe abur cu branza tofu si ceapa rosie .... si in rest fructe
o seara buna sa aveti
andanii
child spune:
Salutare!
ALEXA sper ca vii cu vesti bune, la fel am patit si noi . Nici nu ne vedea sa credem, dupa 5 ani de asteptari si IA si un FIV, cand ne pregateam de al doilea a aparut Albert, natural, fara tratamente, intr-o perioada de maxima agitatie, cand numai la asta nu ne statea capul.
Naut as manca si eu non-stop, de ce nu e bine sa mancam mult?
Ce am mai mancat (scriu ce e monti, ca restul nu va intereseaza, sa nu va dau idei): pastrav la cuptor, snitele cu naut si susan, cas afumat, friptura de porc.
Mai voiam sa scriu ceva, nu-mi amintesc.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Eu stiam (dar nu am sursa) ca fasolea verde contine cel mai mult fier.
brindusik spune:
andani mi-am umplut frigideru ce sa fac..
luat un pui sa-l bag la cuptor maine si cred ca o sa fac si niste linte verde langa sa iau la munca, pe miercuri-joi o sa fac tocana ca mi-am luat deja praz, ardei, si vanata(nu ma intrebati cum iese ca nu am mai mancat dar le amestec sa vad ce-o iesi)
am mai luat niste telemea si un avocado sa fac pentru seara undeva sapt asta o salata cesar fara crutoane
in seara asta am mancat creveti gratinati in unt si salata verde
mai tarziu cred ca mananc ori o para ori niste mure si gata
child spune:
Meniul de azi:
- salam, perle de branza cu smantana dulce, cafea
- snitel carpatian, mix de legume conforme, cafea, cioco monti, tort pufos si cremos
- la cina nu stiu inca, probabil prosciutto si cas afumat si ardei.
brindusik spune:
child ce e snitelul ala carpatian? o sa fac mici observatii daca gresesc restu fetelor dati-mi in cap
1. cred ca stii ca salamul e interzis(si din cauza ca are ff multe grasimi si de cele mai multe ori preparatele au in ele zahar sau chestii ca si zaharul..glutamat, sau amidoane) ...+ cu brinza combinata e nashpetica
2. 2 cafele? te tine inimioara in alerta nu gluma
brindusik spune:
nu va spun ce prostii am mancat io azi..ultima zi de dezmat , de maine si la munca si la regim strict.
Md: o banana verde, lapte0 cu fulgi, si juam de cana cu cacao si lapte0( asta io chiar nu stiu cum s-o interpretez cand beau cacao sa beau cu lapte 0 sau cu lapte cu grasime, care nu-mi place deloc)
G: o felie de paine de tarate prajita la toster uns cu unt
P:(acu sa va tineti) paste integrale, cu telemea, masline si unt
C: o sa raschetez o salata de fructe:para, mar, mure si o banana verde(am uitat sa iau portocale)