MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

am uitat sa spun ca am facut jumate de pui la cuptor pentru sapt asta si mai tarziu o sa fac o tocanita din ciuperci, o vanata, ardei, praz(o sa pun si o ceapa), si bulion si mirodenii ce-o fi o fi..de maine asta mananc la prinz si seara salata de fructe..in rest vb lu andani "apa , apa si iar apa"..sper sa pot ca nu-s obisnuita da o sa incerc sa balotez ceai

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata fetele,
Din pacate nu am o veste buna dar nici proasta momentan.Menstruatia nu mi-a venit, intarziere 10 zile, test sambata la pranz negativ, am vomat duminica dimineata din senin, sanii umflati si putin durerosi si in rest nimic...., astept.Astazi am inceput regimul Monti:
Dim: 2 felii de sunca de praga
Pranz : piept de pui la gratar cu salata verde cu lamaie, pot sa pun ulei??
Seara: As rea sa fac o ciorbita din coaste afumate cu bors, telina, ceapa, radacina de patrunjel si nu stiu ce legume sa mai pun ca sa ii dea gust bun.Am voie ciorbiat din asta, nu?Astept pareri, va pup.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

alexa ai voie ciorba de afumatura..si mananca portie dubla si pentru mine.eu mai puneam si un morcov si ceva pasta de tomate

si da ai voie sa pui ulei la salata

Feteeeeeeeeelooooooooor...puey e frumos mey ??ma trezesc io inaintea voastra...la 7 dimi(9 la voi) nu era nici zare de postare..noroc de alexa ca o spalat rusinea forumului.rusine rusine rusine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montignace spune:

cand va fi cazu la pagina 20-21 capitol 152

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani montignacelor.

Revine si balena la tata monti de azi, sper sa ma tin de treaba ca nu mai am nici un motiv sa nu.

meniu de azi : MD pomelo
P varza cu orez si ciuperci la cuptor
C mazare cu carne de curcan

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput