MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine printre voi?Am 24, 1.63 si 62kg sunt ca un bursucel, trebuie sa dau jos cel putin 8kg.Azi a fost prima zi Monti dupa ce am cititi ieri toata ziua si noaptea cartea si azi mi-am luat ceva notite, deci raportul din prima zi:
Dim- un mar
Pranz - varza calita cu sos de rosii si porc la gratar, am dat-o in bara pentru ca am mancat mamaliga nu?Doar se specifica ca in prima faza nu-i voie porumb .
Diseara pui la cuptor cu muraturi.Sper sa ma invat sa mananc sanatos ca altfel . Va pup pe toate si succes la slabit.

D-zeu ne iubeste!!!

uelcam Alexa, vorba reclamei "bursucel? niciun bursucel..." esti o viitoare si cu asta basta! AI zbarcit-o tu cu mamaliga, poti sa o faci din faina de naut, dar ai grija si cu aia, adik mai rarutz!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Bun venit alexa!E ok meniul,poate dimineta ar fi trebuit mai mult decat un mar.Si nu esti bursucel, deloc chiar!In schimb eu sunt o balena, cu siguranta!
Dana, daca vrei sa dispari o perioada, asa prin Croatia, iti dau voie, altfel nu!
Catalina, maica, daca mi-ai fi spus ca ai mancat doar cat a pus tipa aia in farfurie, imprumutam biciul de la Dana!Pai aia e portie?Mi-e rau cu nervii!regim regim, da infometare no way Jose!
meniul de azi il scriu diseara, ca sa fiu sigura pe ce vorbesc, oricum or sa fie sarmale sigur

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Of Vali , m-as duce eu in Croatia de tot ....
Auzi da sarmalele sunt monti ??? sper ca nu ai combinat carne cu orez da ????

andanii

merg si io cu tine, mergem in localitatea cu P?

Mergi la inceput

Citat:

sa va spun meniul meu de papat azi :
un pahar de apa

apa , apa , apa ffff multa, cat mai multa posibil

asta cu apa mie nu-mi iese si pace , bravo tie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

catalinska cum e crema de tofu ??? ia zi ca poate-mi place cum suna si-mi fac si eu
trebuie apa, apa, apa, apa, incearca te rog

andanii

Mergi la inceput

Mai fetelor io ma gandesc la Ninha iar nu a mai intrat cam de multicel pe la noi...

Acum sa va zic ca am finalizat meniul pentru Ionica fara frica...printre toate cele o sa fac un cocktail de creveti, si am zis sa probez sosul de azi sa nu am o stupiza neplacuta duminica cand l-oi face. Vreau sa va zic ca e demential! SI in afar' de otzar de zahar aflat intr-o lingurita de sos worchester si intr-o lingura de ketchup, zau ca e monti . Reteta aici...

Hai ca azi is pusa pe trimis retete, cred ca deja v-am superplictisit!

Mergi la inceput

Citat:

catalinska cum e crema de tofu ??? ia zi ca poate-mi place cum suna si-mi fac si eu
trebuie apa, apa, apa, apa, incearca te rog

andanii

Crema de tofu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Ma bucur enorm ca m-ati primit si pe mine in randul vostru.Vroiam sa va intreb daca am voie sa folosesc in mancaruri delicat, condimente si asa mai departe?De exemplu pui la punga magica avem voie?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Ma bucur enorm ca m-ati primit si pe mine in randul vostru.Vroiam sa va intreb daca am voie sa folosesc in mancaruri delicat, condimente si asa mai departe?De exemplu pui la punga magica avem voie?

D-zeu ne iubeste!!!

In principiu cam au zahar astea, dar asa o dat' la saptamana nu cred ca-i bai mare. Cel mai mare bai al acestora e ca nu-s prea sanatoase, ca au glutamat si alte cele, dar again, din an in Paste io zic ca nu-i foc.

De ex io tb sa fac neste pulpe de curcan de SF Ion, amu' normal ca le bag la punga sa se patrunza mai cu spor, ca altfel zau daca ma pricep sa le fac fragede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asa deci:
un iaurt mic si-o felie de paine
un pumn de seminte
4 sarmale
paine cu gem

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cata, fa pulpele cu bere, nu au cum sa nu iasa fragede!Garantat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput