MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Cata, fa pulpele cu bere, nu au cum sa nu iasa fragede!Garantat!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

cum cu bere? adik procesul tehnologic ma refer...bere in loc de apa, sau in loc de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da, le calesti un pic inainte, sarate, piperate sau ce condimente mai vrei tu,apoi torni o sticla de bere peste ele, cat sa le acopere si le pui in cuptor.Ies delicioase!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Broblema e ca sunt pulpe de curcan de curte, de rasa, crescut de ai mei, si sunt cam imense. Teama mea e ca nu se patrund si/sau sunt atzoase(desi nu cred, ca am mai facut, dar cu vin si portzii mici).

Mergi la inceput

E, atunci pui 2 cutii cu bere, ca aiba mai mult timp sa fiarba!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

vai vai ce vad eu aci...m-o detronat careva din postu de cea mai tanara...copii astia..ii cresti si dupa te intrec ...bine ai venit alexa

alexa...catalishka spunea ceva de faina e naut...doar daca te tine sa mananci atat naut mananca..mie personal nu-mi place la gust+ daca vrei sa-ti faci o data pofta..mananca mamaliga...dar la inceput...stai si salivezi

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Neatza! Sa traiti Ioni si Ioane si sa va traiasca daca aveti prin casa sau pe langa!

Io am pe Razvan Ioan, care e Ioan doar in fata lui Dumnezeu, caci in certificat n-o vrut tac-su decat un nume, dar io mi-l sarbatoresc!

Altceva nu mai stiu...a, da! Brindu mie imi place rau de tot nautul in orice forma ar fi el, as putea sa mananc dimineata la pranz si seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata fetelor,
Aseara am dat-o in bara, am mancat placinta cu dovleac.A venit soacra mea si mi-a adus o tava, tocmai o scosese de la cuptor , problema este ca mi-a lasat o poftaaaaa si a trebuit sa mananc.De obicei pot sa ma abtin dar luna asta mi-a cam intarziat si mie sa nu fie cu ochi, maine dim fac test.Ar fii o minune pentru ca sotul meu are probleme de fertilitate, eram programati pentru FIV, acum ce-o vrea D-zeu.In weekend ma duc sa imi cumpar toae cele necesare dietei si de luni sa ma apuc serios de treaba.Daca sunt insarcinata mai pot tine regimul??

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Neata.
Alexa, Doamne Ajuta sa fie cu ochi!In principiu poti sa-l ti, monti nu este o dieta restrictiva, doar ca nu ai voie anumite combinatii si paine, zahar, ceea ce e de evitat chiar si atunci cand nu tinem dieta!Daca mananci corect, fructe, legume, carne, lactate, n-ai de ce s anu-l ti!Sa si poti bineinteles!Astept cu nerabdare rezultatul testului!
Cata, LMA pentru Ioan!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa1986

Buna dimineata fetelor,
Aseara am dat-o in bara, am mancat placinta cu dovleac.A venit soacra mea si mi-a adus o tava, tocmai o scosese de la cuptor , problema este ca mi-a lasat o poftaaaaa si a trebuit sa mananc.De obicei pot sa ma abtin dar luna asta mi-a cam intarziat si mie sa nu fie cu ochi, maine dim fac test.Ar fii o minune pentru ca sotul meu are probleme de fertilitate, eram programati pentru FIV, acum ce-o vrea D-zeu.In weekend ma duc sa imi cumpar toae cele necesare dietei si de luni sa ma apuc serios de treaba.Daca sunt insarcinata mai pot tine regimul??

D-zeu ne iubeste!!!

Doamen ajuta Alexa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!

Ce bine suna reteta aia de crema de tofu... Da' hai sa va intreb ceva, ca acum mi-a venit ideea: daca tofu nu are grasimi merge combinata cu paine neagra/secara? Poate merge si la pranz, la serviciu de exemplu.
Meniul meu de azi: iaurt cu cereale, cafea. La serviciu am sa beau doua cani de ceai vrede, vreo 2 mere repartizate unul la 10 si unul pe la 4 fara ceva. Iar la 12 am niste carne de porc fiarta cu castraveti in otet. Mi-am luat de fuga ce-am gasit prin frigider.
Ptr wk imi pregatesc carne de pui fiarta cu pastai si sa vad ce alte idei imi mai vin.
O zi buna!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput