MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 16
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Cata, fa pulpele cu bere, nu au cum sa nu iasa fragede!Garantat! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
cum cu bere? adik procesul tehnologic ma refer...bere in loc de apa, sau in loc de ce?
valentinag spune:
Da, le calesti un pic inainte, sarate, piperate sau ce condimente mai vrei tu,apoi torni o sticla de bere peste ele, cat sa le acopere si le pui in cuptor.Ies delicioase!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Catalishka spune:
Broblema e ca sunt pulpe de curcan de curte, de rasa, crescut de ai mei, si sunt cam imense. Teama mea e ca nu se patrund si/sau sunt atzoase(desi nu cred, ca am mai facut, dar cu vin si portzii mici).
valentinag spune:
E, atunci pui 2 cutii cu bere, ca aiba mai mult timp sa fiarba!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
vai vai ce vad eu aci...m-o detronat careva din postu de cea mai tanara...copii astia..ii cresti si dupa te intrec ...bine ai venit alexa
alexa...catalishka spunea ceva de faina e naut...doar daca te tine sa mananci atat naut mananca..mie personal nu-mi place la gust+ daca vrei sa-ti faci o data pofta..mananca mamaliga...dar la inceput...stai si salivezi
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Catalishka spune:
Neatza! Sa traiti Ioni si Ioane si sa va traiasca daca aveti prin casa sau pe langa!
Io am pe Razvan Ioan, care e Ioan doar in fata lui Dumnezeu, caci in certificat n-o vrut tac-su decat un nume, dar io mi-l sarbatoresc!
Altceva nu mai stiu...a, da! Brindu mie imi place rau de tot nautul in orice forma ar fi el, as putea sa mananc dimineata la pranz si seara
alexa1986 spune:
Buna dimineata fetelor,
Aseara am dat-o in bara, am mancat placinta cu dovleac.A venit soacra mea si mi-a adus o tava, tocmai o scosese de la cuptor , problema este ca mi-a lasat o poftaaaaa si a trebuit sa mananc.De obicei pot sa ma abtin dar luna asta mi-a cam intarziat si mie sa nu fie cu ochi, maine dim fac test.Ar fii o minune pentru ca sotul meu are probleme de fertilitate, eram programati pentru FIV, acum ce-o vrea D-zeu.In weekend ma duc sa imi cumpar toae cele necesare dietei si de luni sa ma apuc serios de treaba.Daca sunt insarcinata mai pot tine regimul??
D-zeu ne iubeste!!!
valentinag spune:
Neata.
Alexa, Doamne Ajuta sa fie cu ochi!In principiu poti sa-l ti, monti nu este o dieta restrictiva, doar ca nu ai voie anumite combinatii si paine, zahar, ceea ce e de evitat chiar si atunci cand nu tinem dieta!Daca mananci corect, fructe, legume, carne, lactate, n-ai de ce s anu-l ti!Sa si poti bineinteles!Astept cu nerabdare rezultatul testului!
Cata, LMA pentru Ioan!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Buna dimineata fetelor, Aseara am dat-o in bara, am mancat placinta cu dovleac.A venit soacra mea si mi-a adus o tava, tocmai o scosese de la cuptor , problema este ca mi-a lasat o poftaaaaa si a trebuit sa mananc.De obicei pot sa ma abtin dar luna asta mi-a cam intarziat si mie sa nu fie cu ochi, maine dim fac test.Ar fii o minune pentru ca sotul meu are probleme de fertilitate, eram programati pentru FIV, acum ce-o vrea D-zeu.In weekend ma duc sa imi cumpar toae cele necesare dietei si de luni sa ma apuc serios de treaba.Daca sunt insarcinata mai pot tine regimul?? D-zeu ne iubeste!!! |
Doamen ajuta Alexa!
ellinia spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!
Ce bine suna reteta aia de crema de tofu... Da' hai sa va intreb ceva, ca acum mi-a venit ideea: daca tofu nu are grasimi merge combinata cu paine neagra/secara? Poate merge si la pranz, la serviciu de exemplu.
Meniul meu de azi: iaurt cu cereale, cafea. La serviciu am sa beau doua cani de ceai vrede, vreo 2 mere repartizate unul la 10 si unul pe la 4 fara ceva. Iar la 12 am niste carne de porc fiarta cu castraveti in otet. Mi-am luat de fuga ce-am gasit prin frigider.
Ptr wk imi pregatesc carne de pui fiarta cu pastai si sa vad ce alte idei imi mai vin.
O zi buna!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral