MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 13
Catalishka spune:
Hai k am cautat si am gasit, multumim Vali si sa stii ca si eu simt la fel, ca sunt mult mai motivata cu voi decat fara voi
maya_m spune:
ANDANII si io pe tine...da...stiu ca mi-ar prinde bine da' uite ca pranzul e musai sa fie ceva cald si cruditati calde n-am mai pomenit ..e drept ca nici ciuccalata nu intra in cat. cruditatilor
VALI multumim CATA asa cinsteala sa tot aiNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ellinia spune:
Neatza!
Pentru azi dimineata iaurt, cafea si ceai verde. Pe la 11 doua mandarine iar la pranz o pulpa fiarta dezosata cu pastai, sos de soia (oara asta e permis?) si un pic de otet balsamic. Dupa amiaza inca nu stiu, poate imi vine vreo idee.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
andanii spune:
Buna dimineata doamnelor
Cam putin ati scris dupa ce am aparut eu.
Cred ca io-s vinovata nu ????
Daca vreti pot sa dispar complet.
andanii
valentinag spune:
Buna fetitele!
Dana, ieri am tinut pana la 7 faza cu cruditatile, am mancat asa:
o portocala si 2 manadrine
salata de rosie, castravete, ardei si ceapa
4 morcovi cruzi
M-am apucat sa fac sarmale si ecler cu crema de cafea, si am mancat 2 sarmale si 1 ecler!Miniecler de fapt, ca le-am facut din alea mici!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
Vali vali , restrictia tinea doar pana la ora 7 nu ???? vin cu biciul la tine imediat , dupa 7 nu mai mananci nimic .....
andanii
andanii spune:
vali cu placere , cu placere
sa vedem , cine mai doreste, cine mai pofteste , hai raportati ... ce ati facut ieri , ce ati papat ????
andanii
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii Daca vreti pot sa dispar complet. |
daca dispari dau
tare imi esti draga!!!
Catalishka spune:
Io tot cuminte foc si ieri, ptiu sa nu ma autodeochi
Am facut aprovizionarea aseara si pentru mine si pentru duminica si pentru toata lumea aliluia! Azi asa (vorba lu' Vali )
md: zmuti de gref cu mandarinescu, buuuuun rau, plus nelipsita cafea
p: salata de varza rosie cu avocado ( ca www.youtube.com/watch?v=wd8V8wKVIJ8" target="_blank">aici, numa ca mai multa decat pune Ligia in farfuria de prezentare .
c: inca este un mister si pt mine