MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
ellinia spune:
Nu mai stiu daca fulgii de ovaz sunt permisi, combinati cu lapte degresat... Asta mananc dimineata de vreo doua zile. La pranz am doua oua fierte cu masline (astea parca erau permise in cantitate mica) iar dupa amiaza orez brun cu suc de rosii.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
child spune:
ELLINIA pare ok meniul tau, dar cam saracacios, din punctul meu de vedere. Adica eu as face foamea cu meniul asta.
Meniul meu de ieri:
- dimineata: un ou fiert, salam, ardei, cafea
- cascaval pane (cu naut), ardei
- ora 18 - un mar
- ora 20 - prosciutto, ardei, zacusca; desert: iaurt cu gem conform
Meniul de azi:
- salam, ardei, branza, cafea
- ora 12: ananas
- ora 13: friptura porc cu ceva legume; iaurt cu gem conform
- cina: inca nu stiu, probabil brocoli la cuptor sau ton
Ma intreba cineva cum fac heringul. Pai nu-l fac nicicum, ca era la conserva
O zi faina sa aveti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Nu mai stiu daca fulgii de ovaz sunt permisi, combinati cu lapte degresat... Asta mananc dimineata de vreo doua zile. La pranz am doua oua fierte cu masline (astea parca erau permise in cantitate mica) iar dupa amiaza orez brun cu suc de rosii. Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
is foarte ok toate combinatiile
Catalishka spune:
Acush sa dau si io 'mneatza cum se cuvine!
Mi-a tot ramas in cap sa scriu aseara, da' n-am mai avut acces la net din cauza de laptop stricat, iar desktopu' e cotropit de sotz seara: io ii zic infometare caci asta e termenul impamantenit cand mananci putin. Insa sincer va zic ca dupa cate un zmuti din acela ce-l beau dimineata ma simt super umflata, nu-mi trebe nik fro 3 ore, poate din cauza continutului mare de fibre, nu stiu, dupa cate o mega salata, iar nu mi-e foame mult timp, singura chestie sunt pohtele .
De ex ieri am facut chiftelute la cuptor din pept de curcan. Mno mirosea demential, am varat una sub nas, ca doar era monti, nu pusesem paine ori faina, doar nu-s pedepsita, ce pacatele mele.
Sa vad azi pe unde scot camesha, ca nu prea mai am crude prin casa, afara ii foarte friguleanu, nu pot mere la piatza din cauza ca nu am cu cine lasa cupilu, oi vide!
maya_m spune:
VALI deci tu ma intelegi da?...
ELLINIA incearca si varianta fulgi de ovaz amestecat cu iaurt lasat peste noapte la frigi sa se inmoaie iar inainte de consum adaugat 2-3 lingurite de dulceata conforma...azi dimi fructe,la pranz chiftele de porc cu sos de rosii,cina cred ca o salata ca aia de ieri ca tare bine mi-a placut si mi-era chiar dor ...si cum zice si CATA salatele aste iti umfla burta..ca doar de pofta mai bagi ceva in nici un caz de foameNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
elinia ovazu e cel mai bun dintre toate semintele astea....adik se inmoaie in timp scurt(daca pui lapte fierbinte in 3 minute spui ca mananci orez cu lapte) fata de secara sau grau de exemplu (mie nu-mi plac si imi dau si dureri de stomac ca sunt tari si se digera mai greu)...
maya fetele astea ne fac de ras cu cat de putin mananca si cat de conform
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ellinia spune:
Fulgii de ovaz sunt preferatii mei, ceilalti intr-adevar sunt prea tari pentru gustul meu. E buna ideea cu chiftelutele, nu am mai facut de ceva vreme.
Si mie mi se pare cam auster meniul meu, doar ca nu prea mai am inspiratie , de multe combinatii nu prea mai sunt sigura, asa ca merg pe ce tin minte .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
andanii spune:
vai cat ati scris, bravo , asa trebuie , ma bucur sa citesc multe pagini cand deschid ... am inceput si eu lucrul , de acasa vanzoleala mare nu am apucat sa scriu , doar sa citesc ... iertare mare
puisorule doamne ce net cu probleme ai , nasol , pai schimba-l nu mai sta cu el
desppre ce gala vorbesti , unde ne-a prezentat Vali ???
Diana bun venit si felicitari pentru kilogramale date jos , sigur le dai si pe cele putine care ti-au mai ramas ... continua si vei reusi cu siguranta.
maya draga ti-ar prinde bine cateva zile de cruditati .... hmmmm nu de cioco , lasa-l pe sot sa manance in fata ta , gandeste-te ca-ti face rau
vali te tii de treaba cu fructele ??? mananci numai fructe si legume cum ti-ai propus ???
child multa bafta si sa fi cuminte da ??
brandusik numai tu poti sa ramai la aceleasi kilograme dupa un dezmat culinar de sarbatori ... felicitari
catalinska trebuie sa bei mai multa apa , incearca si ceai , sau apa cu lamaie (e super ... pui doar cateva picaturi intr-un pahar nu sa faci limonada)
de ce zici ca nu-s bune chiftelele la cuptor,mai ales daca nu-s cu faina sau paine .
cum suna ficatei rulati in piept de pui ???
ellinia bun venit si multa bafta ... f bun fulgii cu lapte degresat, dar la pranz e prea putin ou fiert cu masline, trebuie sa fie pranzul mai consistent si mancare gatita.
sper ca nu am uitat pe nimeni ... daca da ma scuzati ... stiti ca imi sunteti toate dragi
despre mine va spun ca-s ok, psihic mi-am mai revenit ... de ceva vreme, stiti ca m-am tot plans la voi, eram nemultumita de mine si cochetam cu o schimbare , schimbarea s-a produs, m-am apucat sa mananc mai disociat decat mancam si mai organizat, deocamdata ma simt bine ... sa vedem ce iese, dupa o luna de cand m-am apucat o sa va spun rezultatul ... m-am apucat pe 24 dec (cu mos craciun), deci de sarbatori am fost super super mega cuminte , am mancat numai permise, nici o gura de cioco , praji sau cozonac ... sper sa am si rezultatele sperate, in orice caz ma simt mult mai bine , sunt mult mai optimista.
va pup pe toate, pe rand
andanii
brindusik spune:
anadani io inca is de parere ca al mamei cantar e stricat(desi l-o verificat cu cel electronic de la Bucuresti)..nu ma simt plina...si nici pe corp nu vad pufosenii suplimentare...
ma bubucur ca esti mai cu "vena" acu
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii de ce zici ca nu-s bune chiftelele la cuptor,mai ales daca nu-s cu faina sau paine . |
pai nu am zis ca nu-s bune, tocmai asta zic, ca desi mi-am propus numa crude pana la sf Ion, zic nu-i bai o chifteala mai ales ca-i monti si de ciuda am mai bagat una si azi ca altceva in afar de mere si caise n-am in casa, pe diseara poate ma cinsteste dl sotz cu o varza