MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Stiu ca-s multe feluri de aperitive, tocmai de-aia nu ma pot hotari! Da, as vrea reteta de choux-uri, multu' mult! SI checul aperitiv suna bine bine, asta cred ca ar merge si sub forma de briose, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Merg si briose, e mai multa munca la ele totui, asa chec tac pac si la cuptor cu el!
Pentru choux:
150 ml apa
75 gr unt
sare
150 gr faina
3 oua
Pui sa fiarba sarea, apa si untul, cand clocotesc torni toata faina si amesteci pana se incorporeaza bine si este faina facuta!E foarte important, sa nu cumva sa fie faina cruda, ca se lipesc si e pacat de munca ta!Cand s-a facut, o iei de pe foc si pui cate un ou pe rand si freci bine.Nu pui urmatorul ou pana nu este anteriorul bine incorporat!
Ar trebui sa aiba consitenta la coca de cozonac.Pui apoi cu lingurita, posh-ul sau punga, ce ai tu, gramajoare, le pui in cuptorul incins bine pana incep sa se rumeneasca, apoi dai focul mai mic, sa se usuce.Nu stiu sa-ti spun cate minute, ca e in functie de cuptor...
O sa-ti iasa, nu au cum altfel!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Ma alatur si eu voua! Am mai tinut o tura, acum cinci ani si am slabit frumos si mult ... Dupa cateva incercari esuate anul trecut de disociate 3-3-3 si alte cele, m-am convins ca tot Monti e cel mai tare! Nu am chiar foarte mult de dat jos, am respectat faza a doua a lui Monti cand am considerat eu ca am ajuns la greutatea dorita, am avut abateri cu dulciuri, plus ca am observat ca nu ma mai avantajeaza carnea de nici un fel. Asa ca s-a mai depus ceva, ceva. Pentru inceput vreau sa slabesc 5 kg. Trebuie sa ma mai documentez, sa vad ce mai pot manca, mi-am iesit din mana. Va urmaresc insa meniurile.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Vali multumesc mult! Si "mai m-am gandit" ai dreptate e mai rapiduleanu chec, asa o sa fac, il fac sambata seara. Inca ma mai gandesc la choux-uri de data asta, ca daca pierd timpu si nici nu mi-or iesi, ma impusc .

Mi menu pour aujourd'hui este:

md: smootihie de jumade gref plus o piersica de la congelator plus oleaca de patrunjel- din nou nu fff bun, dar mai ok ca ala de ieri cred ca datorita caisei.
p: salata cu ce-am gasit adica o rosie o ceapa rosie niste conopida si sos de mustar
c: un smoothie cred si sper caci mi-a mai ramas de dimi

Amu' va veni Brindu si-mi va zice ca ma infometez . Da, da stiu ca nu fac bine, da', nah, asa fac

Si mai am o prob, nu prea mai pot bea apa, beau extrem de putina, aveti sfaturi cum s-o dreg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

catalishk Brindu nu spune nimic da va rade in hohotedupa ce o sa pui dublu cand incetezi sa te mai infometezi... o lege a fizicii(scrisa) este ..orice actiune are si reactiune ca sa nu mai spun ca din popor e o vb ca orice minune nu tine mai mult de 3 zile

valentina o iesit cea mai buna ciorba de afumutura ever.da nu am lasat-o pe mama sa pune nici bors nici zeama de varza mie imiplace acrita cu otet

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Mai nush ce sa zic la asta cu pusul dublu inapoi, caci dupa cum ii scriam si Danei acu ceva timp, ultimele 6-8 kg cam cu infometare le-am dat, ce-i drept si din cauza acelei operatii, deci cam de nevoie, dar s-or dus! si inapoi or venit numa' vre-o doo da' din cauza de haotic ce am mancat si muuult rau de aceste sarbatori.

Da' sper ca nu te-ai suparat ca am zis asa, stiu ca tu mereu aveai grija sa nu ne infometam, ceea ce nu-i gresit, dar cateodata mai e nevoie . Daca te-am suparat, ierate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hei, dar cata activitate pe topic...Imi creste inimioara de fericire

Mie mi s-a stricat din nou netul de 3 zile si sunt in sevraj. De data asta renunt la romtelecomul meu mobil dar nu stiu inca de la cine sa iau net, mai vedem.

Diana, Elinia,bine ati venit . Va asteptam zilnic la povesti si meniuri.

Ma alatur si eu gastii care a "slabit" 2 kg de sarbatori . Desi nu am mancat "porcarii" si nici prajituri tot am pus kg

Cata, mie mi-a placut foarte tare un aperitiv din Good Food, prune uscate invelite in bacon si la cuptor cateva minute pana se rumenesc. Sau mai poti face:
- oua umplute cu pateu din carne de rata( am gasit in carrefour, e supergustos si fara chimicale)
- salata de ciuperci cu maioneza si tarhon
- almette amestecata cu marar, pusa pe foite de andive si decoarata cu icre rosii
- salata de ton, avocado, ceapa, ou fiert si servita in cojile de avocado.

Vali, un brat de pt ca ne-ai nominalizat la gala "cei mai iubiti DC"

toate fetele montignace

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

deci imi vine sa ma impusc

fructe dimineata ,la pranz o salata maaaaree de varza cu doua bucati mici de carnaciori [se pare ca nu rezist doar cu frunze ],cina o salata de telina- morcov si mar-.....toate bune si frumoase pana aici ...nu foame,nu pofte ..pana acu' o juma' de ora....cand am dat-o de pereti..de dieta zic ..pur si simplu nu rezist in fata ciucalatei....doar husbantul e de vina ca manaca in fata mea

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Maya, lasa ma, ca daca era neagra e buna!
Azi asa:
2 portocale
ciulama de ciuperci
ciorba de costita
un pumn se seminte
2 felii de paine neagra cu gem

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka
Da' sper ca nu te-ai suparat ca am zis asa, stiu ca tu mereu aveai grija sa nu ne infometam, ceea ce nu-i gresit, dar cateodata mai e nevoie . Daca te-am suparat, ierate

nu m-am suparat tu... fii serioasa!!! ..stiu ca ma iau de voi cand va infometati in capu meu...infometarea..not a good thing..
personal nush ...sa va admir ca aveti atata vointa sa ignorati ce e in jur sau poate sa salivati la ce e in jur si va abtineti sau sa va cert ca va infometati si va imbolnaviti...cand esti sanatos te doare in paispe ,nu te gandesti ca iti poate fi rau si dupa e prea tarziu sa schimbi ceva ...atat...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput