MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

LA MULTI ANI! SANATATE SI KG LIPSA

Diana bine ai venit...ai nimerit bine ca mai sunt montignace care alapteaza p'aci

mey fetelor nush ce-i cu voi da sunteti tare agresive la inceputu asta de an

io dau raport..72..cu cat am plecat din uk atat am si dupa 15 zile de dezmat culinar...is un exemplu rau..nu m-am abtinut de la nimic...dar am bagat in gura cu frica de 150kg

Va pup.revin


Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare fetele

bine ai venit DIANA
si io am 2 kg minus exact ca si CATA da' sunt sigura ca daca il strang bine in brate pe monti,adica invataturile lui , le pun inapoi ...io am inceput anul suuper optimista si cu o stare de buna dispozitie,veselie rar intalnite..deci sunt de nestresat
pana acu am mancat 2 mere,la pranz am o ciorba acrisora de legume si putina carnita de porc,iar deseara ceva light oricum, doar ca inca nu stiu ..ma bate gandul sa trec pe un fel de dezintoxicare macar o saptamana de-as reusi ..doar cruditati..
toate fetele



NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
io am inceput anul suuper optimista si cu o stare de buna dispozitie,veselie rar intalnite..deci sunt de nestresat [left]


Maya si io exact la fel, cred ca de la kg in minus am avut un 1 ianuarie extrem de frumos si linistit, din toate punctele de vedere, bag mana in foc ca va fi un an exceptional acesta, da Doamne!

Io pan la Sf Ioan cand il serbam pe nashu si pe fi-miu, mi-am propus sa fiu raw 99%, poate s-or da plecate plusurile de la cantar mai rapid.

In acest sens pana acum am servit un smoothie dintr-o juma' de gref plus o juma de mandarina plus o juma de legatura de patrunjel, nu prea extraordinar(de la patrunjel) dar sanatos m-am tinut tare si l-am beut, hic, apoi m-o vizitat popa cu Boboteaza si cred ca de la busuiocu' cela am avut inspiratie divina, ca am inventat o salata:

- doi morcovi micuti
- o ceputza rosie
- o rosie
- sos de avocado din: avocado (ovcors), nitzelush ulei masline, trei catei de usturoi fara inima, o lingurita de mustar, zeama de la o lamaie.

Primele trei la robot cu cutitul in S pana ies asa nici prea mici dar nici prea mari, iar ingredintele pt sos in blender pana iese o maioneza buuuna

Le-am boscorodit impreuna si sunt chiar impresionata de gust: foarte foarte bun. Va incurajez sa o faceti!

Io trebuia sa incep prin a va spune ca mi-am akizitionat acest robot de bucutarie, numa' bun pentru mancaruri raw si nu numai, si sunt ultra mega incantata de el, imi vine sa-l iau de barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cataliska da domnu sot ce zice de ideea asta?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Catalina, si eu mi-am propus miercuri si vineri numa legume si fructe crude!Sper sa si reusesc!
Azi am mancat in afara de ce-am zis asa:
o para
ciorba de costita
2 guri de carnat prajit cu un gogosaar murat
toblerone neagra

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare in noul an!

De azi o sa fiu cumintica, ma tin de monti cu dintii.
Meniul de azi:
- salam (cat de cat conform), ardei, iaurt, cafea
- friptura de porc si de curcan, castraveti murati
- cioco neagra
- hering, ardei, ceai



Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

valentina mi-ai facut o pofta de ciorba de costita de mor(si mi-ai si adus aminte ca vroiam sa mananc) concluzie maine asta se face in casa

deci multam e preferata mea si uitam sa o ingurgitez cat is acasa ( in partea cealalta nici gand de coaste afumate)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Brandu, si mie imi ploua in gura numai cand ma gandescciorbele cu afumatura si zeama de varza sunt preferatele mele.Mai am sa mananc azi si o termin.
Child, cum faci heringul?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

'Neatza!

Brindusik sotzu e bucuros ca nu-l mai bat la cap sa mi-l cumpere...

Io treb sa desenez un meniu pentru duminica cand am socri si cumnata cu familia in vizita. As vrea sa fac chestii usurele ca aperitiv si pulpe de curcan la cuptor cu legume ca fel principal. Am in gand asa pt aperitive:

- salata de telina cu morcov si piept de curcan cu maio
- salata de peste cu morcov si ceapa crude, fara maio
si nu mai stiu cu ce sa completez...nu prea as vrea mezelarie, asa ca va rog mai dati-mi idei, daca ar fi si facubile de sambata dimi, si mai bine...de ex niste choux-uri, cam cum s-ar face ca nu stiu
si cu ce s-ar umple? Is greu de facut? pot sa le fac de vineri sau de sambata si sa le umplu abia duminica? Intreb asa ca sambata de la pranz pana pe seara vom fi la nasi ca si nashu e Ionutz...

Pliz help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Catalina, eu choux-urile le umplu cu pate frecat cu unt si castraveciori murati, branza cu marar si masline taiate feliute mici.Poti sa mai faci un chec aperitiv, cu masline, bacon, chestii din astea, o salata de peste afumat daca va place, cu maioneza, castraveti murati si cartof fiert(daca vrei sa mananci si tu,renunti la cartofi)o rulada umpluta cu diverse.Poti sa pui branza cu somon, pe castravete verde, grisine infasurate in bacon, care arata foarte bine puse intr-un pahar pe masa.Poti sa faci niste tarte sarate, sa le umpli cu ciuperci, niste mini cornuri cu cascaval.
Choux-urile nu sunt chiar greu de facut, doar ca trebuie respectate cantitatile exacte,si temperatura de coacere!Vrei reteta?
Sunt atatea feluri de aperitive, depinde ce va place,ce timp ai...

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput