MONTIGNAC (151) stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sa crezi mai mult in tine, Sa ai parte de iubire, Sa ierti mult mai usor, Sa muncesti cu mai mult spor! Bucura-te de viata!

La multi ani!

Si sa ne "vedem" la anul sanatoase si slabe

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI IN 2011!
un an excelent, cu multe kilograme in minus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

La multi ani, frumoaselor!
Va urez un an nou plin de noroc!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

La multi ani si de la mine, sa fim sanatoase si muuult mai slabe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

LA MULTI ANI ,un an 2011 minunat s-avem,numai bine si noroc,sanatate si kg minus

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

La multi ani 2011!!!
Sa fie cel mai bun an de pana acum!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Bine v-am gasit in 2011 !

Este prima data cand scriu la subiectul vostru, v-am mai citit insa.
Cum este inceput de an (si evident revenirea la obiceiuri mai sanatoase dupa sarbatori ) am zis sa ma alatur grupului vostru pentru a reusi sa scap de ultimele 8kg (atatea erau inainte de sarbatori, banuiesc acum cam 10) care ma despart de greutatea care cred eu ca ar trebui sa o am.

Am uitat sa spun ca am tinut Montignac din ianuarie anul trecut, foarte constiincios pana in mai-iunie dupa care cu intreruperi pana la sfarsitul anului. Cat am tinut regimul ca la carte am coborat de la 94 la 77, apoi m-am mentinut. Acum as vrea sa ajung la 70, la momentul asta cred ca bat undeva spre 80, n-am curaj sa ma cantaresc am zis ca voi face asta dupa o saptamana de regim + gym.

Fac sport in mod regulat, asta ma ajuta si ma motiveaza foarte mult.
Am o fetita de un an si patru luni pe care o alaptez in continuare si fac parte din categoria femeilor care inmagazineaza grasime in timpul perioadei de alaptare si nu o pierd asa cum se spune. Dupa prima sarcina, majoritatea kg le-am pierdut cand am inceput sa reduc alaptatul. De data asta nu merge, fetita mea nu vrea sa renunte prea usor la san si nu vreau sa-i iau privilegiul asta numai ca sa slabesc, prima data am fost nevoita pentru ca ma intorceam la servici.

Anul trecut am facut parte dintr-un grup minunat de aici de pe DC alaturi de care am pierdut prima parte din kg acumulate in timpul sarcinii, mai am un pic, asa simt, dar nu reusesc sa ma mobilizez, asa ca am schimbat grupul, mai ales ca aici vorbim aceeasi limba, limba Montignac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Multi Ani slabutelor!
Diana, bun revenit!uau!Ai slabit super, sunt convinsa ca ai ambitie sa dai jos cat vrei!Mult succes!
Restul, pe unde umblati ma rog?????Hai, treceti la rapoarte si la scris ca va mananc cu fulgi cu tot!Si am stomac mare,aveti loc toate!
Cu meniul vin pe seara, deocamdata am mancat o portocala si-o banana!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Mno,bon de dimine!!!

Vad ca nu va inghesuiti la raportescu, hai sa va dau curaj! Io am slabit 2 kg .........pardon am vrut sa zic ca am pus , da nu-i bai is optimista tare, sunt ferm convinsa ca scap rapid de ele ba mai mult, sunt mai convinsa ca oricand ca in 2011 imi voi atinge targetul! Imi doresc numa sa fim cu totii sanatosi!

Apropo, voi ce dorinte aveti pentru anul acesta? hai ca poate asa mai animam discutia...Sa incep eu:
- sa fim sanatosi cu totii, si bunicii si nepotii
- sa slabesc 11 kg
- sa imi gasesc un job bun, prin martie aprilie asa...
- sa iau acel examen
- sa ajung in Turcia in sept cu berbantii mei

Voi?

Si haideti la raport ca acush scot pe motiv de leneveala, nu de kg in plus ca cred ca toate avem kg +.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani ! sa fiti fericite , sa aveti parte numai de bucurii in noul an, sanatoase si bucuroase

La multi ani si Stefanelor, Stefanilor de pe aici

va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput