Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Of, Ina, bine ca a sesizat farmacista...

Cum ti-ai dat seama ca are paraziti? I-ai facut analize pur si simplu sau era ceva in neregula? Eu, in afara de internarea in spital cand i-au facut analizele, altele nu i-am mai facut. Oare fi cazul?
Si eu mai am de cumparat cadouri, imediat ma lansez in misiune, ca a sosit si mult asteptata indemnizatie

adirys21 spune:
Fetelor..o veste buna....a intrat indemnizatia!!!
Spor la cheltuit
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+
adirys21 spune:
Ahhh..Anaan...nu am vazut ca ai fost mai rapida ca mine la anuntarea vestii
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+
simonapro spune:
Buna!
La noi ninge asa de frumos si s-a asternut cativa centimetrii, Lucian deja a dat o tura pe afara cu mama, ia placut si cand a venit in casa a adus cu el un bulgare sa-l arunce in mine si m-a si nimerit
, era tare incantat. Pana si motanii mei se bucura de zapada, ce joaca pe ei 
Inapreda: ma bucur ca ati trecut cu bine de faza cu medicamentul, cum sa se poata gresii in halul asta si eu sunt de parere ca trebuie sa iei masuri. Si iti doresc multa putere sa treci peste perioada asta dificila, o imbratisare calda si multi 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Gianina34 spune:
inapreda - patania voastra imi intareste si mai mult convingerea ca tare-i bine sa ai noroc in viata (trebuie sa-i duci bomboane farmacistei)
in alta ordine de idei - probabil ca trebuie sa studiem medicina
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
raluci_b spune:
va salut cu drag mamici,
un prieten bun si-a deschis gradinitza in Iasi http://www.gradinitakitty.ro/despre_noi.html, bagati un ochi cele interesate
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Monnvas si gashca de fete interesate de baticuturi: am trecut (trec) prin cea mai neagra perioada din viata mea pe care (inca) nu stiu cum sa o gestionez iar baticuturile mi-au iesit total din minte ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Of, Ina, cunoastem "perioadele" astea. Eu acum am meditatii si am lasat piticul in fata blocului cu bunica-mea urland. Am sunat-o acum si mi-a zis ca a urlat aproape juma de ora. Asta ma termina cel mai tare.
Baticuturile sa fie ultima grija. Mi-era teama ca le-ai luat si eu ca nesimtita ma fac ca ploua. Oricum, la primavara vreau sa i le dau, ca amu nu se vad prin geaca.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Dentistul ne-a pus acelasi diagnostic: coloratii, deci NU carii. Coloratii am si eu, se rezolva cu bicarbonat, da' la varsta lui inca nu mere. Indicatii pretioase: fara lapte de noapte, dupa periaj sa-i dau numai apa, biberon out ca deformeaza maxilarul. Va dati seama ca de suzi nici n-am mai indraznit sa pomenesc.
Ei, inca ma mai gandesc care din aceste indicatii pretioase merita atentia noastra.
E vreun ghiocel care sa se culce spalat pe dinti? Adica sa nu mai bea lapte de niciun fel dupa periaj?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
simplyana_m spune:
neata!
noi acum ne-am trezit, iar Luca dormea de la 21 (fara ceva)
http://www.lucamic.blogspot.com/
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas E vreun ghiocel care sa se culce spalat pe dinti? Adica sa nu mai bea lapte de niciun fel dupa periaj? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
noi; intre mese in general, si seara, in special, nu ii dam nik sa pape si nici sa bea, decit apa plata.