Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
se vede ca-s nevorbita, nuu?![]()
la ultimul control si noua ne-a spus ca ar avea tartru pe dintisori (eu nu am vazut nimic
) si recunosc ca am lasat-o mai moale cu spalatul in perioadele bolnavicioase rau ca ne-am mai tratat si cu homeopate si inca nu am descoperit pasta compatibila
acum incerc macar sa distantez mai mult momentul spalatului pe dinti de administrarea bulinelor (adica i le dau noaptea cand o schimb de hainutele traspirate)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni
Gianina34 spune:
pisikule de unde ai cumparat setul de cescute, tacamuri....?
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Intru rapid ca nu pot ramine tocmai eu cu tema nefacuta. Problema e ca nu stiu nici eu ce cred. Intotdeauna, unul dintre putinele lucruri perfecte de pe pamint, mi s-a parut faptul ca fiinta umana e imperfecta dar continuu perfectibila; motiv pentru care NU POT sa cred ca moartea ne-ar duce intr-un...punct mort! Ca dupa moarte nu mai e nimic. Nu cred teoria cu Raiul si Iadul biblice. Insa, la primul meu referat in franceza -care avea tema la alegere- eu am optat pentru metempsihoza
Deci, subiectul ma intere' de multa vreme si, da, consider ca reincarnarea AR PUTEA FI o varianta.
Va multumesc pentru raspunsuri si rog fetele care au ceva materiale pe tema, sa mi le imprumute/indice si mie 
Uitai sa va multumesc pentru cafea 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Gianina34 spune:
fetelor, va rog mult sa mai intre careva sa pot preda stafeta ca sa ma pot opri si eu![]()
asta noapte a adormit fff greu - la 9.45 (in general la 8.30-9 doarme dusa)si de la 4 s-a foit incontinuu asa ca-s proaspata ca o floricica![]()
inapreda spune:
Monnvas si gashca de fete interesate de baticuturi: am trecut (trec) prin cea mai neagra perioada din viata mea pe care (inca) nu stiu cum sa o gestionez iar baticuturile mi-au iesit total din minte
; sper sa fac cumva sa fie bine; cit mai repede 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Gianina34 spune:
inapreda
am vazut tema propusa insa nu am apucat sa-mi aprofundez prea mult gandurile; eu vreau sa sper ca dupa moarte nu disparem ci pur si simplu ajungem "undeva" unde sa ne fie bine, ca atat ne mai zbatem si ne chinuim in viata asta ca macar atunci trag nadejde ca ne vom linisti si vom avea timp de noi, de toate lucrurile frumoase/valoroase care nu apucam sa le facem/vedem acum.
inapreda spune:
La capitolul noutati:
-Ian nu maninca mai nimic
-Ian adoarme dupa ora 1
-i-am facut analizele si i-au iesit eozinofilele marite; doctorita mi-a spus ca are paraziti si i-a prescris un tratament; la farmacie mi-au spus ca tratamentul ala e pentru adulti; am fost la alt medic care i-a dat dreptate farmacistei si mi-a schimbat tratamentul si m-a inspaimintat groaznic: cica, daca farmacista nu era "pe faza", si-i administram tratamentul lui Ian, ii stricam ireversibil ficatul 

Ce-ati face in locul meu, cu medicul nr 1? Eu n-am facut nimic dar toata lumea ma acuza, sustinind ca ar trebui sa iau masuri.
-in rest e vesel, jucaus si cel mai grozav baietel din lume 

PS. Sa stiti ca nu am ratat nici o poza in perioada mea de "NV" Frumosi copii avem, cucuietelor! 

Gina lu' Ian
Ian
Anaan spune:
Buna dimineata!
Gianina, 9.45 zici? Ia pune tu un 1.15 si-ti dai seama ce fresh sunt eu in dimineata asta
. Am intrat iar intr-un lant al slabiciunilor; tinandu-l tot in casa din cauza racelii ( pe Andrei, daca-l scot din casa cand are muci, il apuca si mai rau raceala), nu-si consuma energia si somnul a devenit cam optional. Adaugand si raceala mea la programul lui haotic, rezulta o mama obosita si ineficienta in tot ce face!
Pisik, si eu am mania bagajoaielor
, de obicei am nevoie cam de jumatate din ce car dupa mine.![]()
Ilinca, m-a pus pe ganduri treaba cu covorasul, mai ales ca este un favorit al lui Andrei. Toata ziua il face si rasface

Gianina34 spune:
denisamada - multu' de cafea
(dar de ce fara zahar? ai vrut sa ne tragi de manecuta sa luam masuri cu silueta ca vin sarbatorile?
)
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda La capitolul noutati: -Ian nu maninca mai nimic -Ian adoarme dupa ora 1 -i-am facut analizele si i-au iesit eozinofilele marite; doctorita mi-a spus ca are paraziti si i-a prescris un tratament; la farmacie mi-au spus ca tratamentul ala e pentru adulti; am fost la alt medic care i-a dat dreptate farmacistei si mi-a schimbat tratamentul si m-a inspaimintat groaznic: cica, daca farmacista nu era "pe faza", si-i administram tratamentul lui Ian, ii stricam ireversibil ficatul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce-ati face in locul meu, cu medicul nr 1? Eu n-am facut nimic dar toata lumea ma acuza, sustinind ca ar trebui sa iau masuri.-in rest e vesel, jucaus si cel mai grozav baietel din lume ![]() ![]() PS. Sa stiti ca nu am ratat nici o poza in perioada mea de "NV" Frumosi copii avem, cucuietelor! ![]() ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Pai i-ai facut si analiza la scaun ca sa vezi daca are paraziti intr-adevar? Astea trebuie repetate vreo 3-4 zile la rand ca se vede tare greu.
Si noi am avut probleme din cauza asta..eozinofile marite, asa a spus medicul prima data...ca are paraziti, eram internata in spital cu ea pt ca nu manca mai nimic si era ff agitata...nu dormea. Insa dupa analize repetate la scaun au spus ca nu are paraziti, mai ales ca mama imi spunea ca daca ar fi avut paraziti...trebuia sa manace mai mult ca viermisorii sau ce-or fi cer de papa.
Astfel ca dupa 3 luni de diagnostice aiurea si tratamente aiurea.....gen..fata nu are nimic doar o alergie la ceva, acest ceva putand fi si polenul, sau puful din perne, orice pana la afirmatii din partea unor medici ca nu stiu eu sa dau de mancare fetei,, ca nu sunt riguroasa,,si ca sa o las flamanda ca va manca ea. Eram cu 1 kg subgreutate......si am intalnit un medic exceptional care mi-a spus din star ca are intoleranta la lactoza..ca asta e alergia din cauza careia apar eozinofilele marite. I-am schimbat formula de lapte, am trecut pe lapte de soia si de atunci s-a schimbat totul.
Nu stiu ce sa mai spun de medicii astia care dau tratamente aiurea...si eu i-am comunicat unei doctorite ca nu e adecvat pt un sugar tratamentul prescris de ea, era ff puternic pt fixat, exact cum spui tu, si ea m-a luat la misto si m-a intrebat daca am terminat medicina si unde.

Parerea mea e ca poate are si Ian o alergie la ceva, nu trebuie sa fie neaparat un aliment nou. Mai investigheaza... succes.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+