Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ina, si mie, mare fiind, si avand eozinofilele mari, ca sa puna diagnostic m-au fatzait de vreo 4 ori cu analize copro, si doar era clar ca e rinita alergica, ca aveam toate celelalte simptome, si superevidente, dar trebuia eliminata varianta parazitilor. Din ce am priceput eu, eozinofilele indica alergia, nu parazitii, dar te cauta de paraziti pt ca acestia, dau un soi de reactie alergica care creaste minunile de eozinofile. Asa ca in niciun caz nu trebuie sa se opreasca la diagnosticul asta neverificat si rasverificat, cand el de fapt, de multe ori, e doar primul care trebuie eliminat, ca sa inceapa adevarata investigatie! Si cum a patit si Teona... Apoi sa mai vina si cu medicatie asa puternica...Eu nu inteleg doctorii de soiul asta, zau, desi am avut si noi de furca cu madam "crusin", daca va amintiti...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

MONNVAS, Luca se spala pe dinti seara la baica, dar dupa asta primeste oricum bibele de seara cu care adoarme, plus gustarea de la ora 5...dimi, cam juma de biberon.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

noi ne culcam spalate pe dinti
peste noapte servim cel mult cateva guri de apa
dar noi nu suntem "relevante" ca noi lapte nu bem de felul nostru

iar intre mese nu rontaim nimic, doar apa (ceva ceai am baut acum decand tusim, dar si la asta am zis pas)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am fost in oras, dar am rezolvat doar partial problemele...insa mai perseverez.

Monnvas, la capitolul igiena dentara, chiar nu stralucim, ca Gulia refuza sa se lase spalat pe dinti, dau eu cu peria pe acolo, dar nu cum si cat ar trebui. Insista sa se spele el si-ti dai seama cam cum face lucrul asta. De cand cu laptele de noapte, incalcam si regula cu "nu-i voie nimic altceva decat apa dupa periaj", deci ne inscriem la "asa nu"!

Ina, un mare de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Al meu fiu - nascut gospodar! - m-a ajutat sa fac curatenie in camara: ce puneam eu la loc, lua el si tot asa, deci randamentul a fost maxim.
De la trei am ore si chef deloc; sper sa se culce nedormitul asta al meu, ca altfel o iau razna.
Va las o poza cu Gulia ochelarista http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Decembrie2010UnAnSiNouaLuni#5548776257332812834 , mai nou ii place sa poarte ochelari -fara lentile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Noi ne incadram la ”nespalati”, in sensul ca mama nu are rabdare sa ii buchiseasca in gura iar eu sunt acasa doar in we si cand ne si spalam pe dinti dimineata. Uneori, ta-su mai are chef sa il frece prin gura cand este sch. II si e dimineata acasa. In rest, seara uneori adica seara e impropriu spus caci e de fapt dupa amiaya cand vin eu de la serviciu ma duc in baie si imi arata periuta. Ori cat despre ne-mancat sau ne-baut dupa spalat pe dinti nici nu incape vorba. Seara e musai inainte de culcare sa se balaceasca inc easca cu lapte iar peste noapte uneori mai cere. Deci...suntem la ASA NU.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am admirat gulia ochelarista in costumul traditional (ce-as mai pupaci obrajorii aia cu gropite)
mi-am adus aminte sa-mi iau plansele acasa sa incepem sa invatam sa "vorbim" simbolurile pentru controlul la ochisori

un strop de cafea pentru un plus de energie?
aromata-acum-e-gataaaa

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La noi e distractie mare cu spalatul pe dinti. La sfarsitul cinei, anunt: Spalat pe dinti!!!!...Dupa o imbulzeala la usa baii se catara amandoi pe inaltatorul lui Alex(tot am uitat sa-i cumpar si ei), se mai imping, mai miorlaie, dar freaca vartos...Alex se clateste si trece in pat pt poveste, dar Anastasia continua spalatul vreo jumatate de ora...Din cauza asta, are 2 periute de dinti.Uneori se mai pierde cate una.
Doarme "spalata" ca eu nu i-am dat niciodata lapte sau apa noaptea.

Ina-materiale pentru ceea ce te preocupa, ti-ar putea indica: doctorii ce sunt confruntati cu bolnavi cu maladii grave, preotii sau ...filozofii.
Noi pe aici puteam sa ne dam cu parerea dupa cum i se pare fiecareia...Eu am o viziune "dubla". Pe de o parte cred ca cei dragi continua sa fie alaturi de noi, sa ne vegheze...Traiesc in gandurile noastre. In ac timp, cred si in "rai"...Nu am "probe" si am fugit de cercetari prea adanci legate de subiectul asta poate si pentru ca(intr-un anumit context) am asistat la f multe inmormantari cand eram mica, asa ca am crescut cu ideea ca trecerea dincolo face parte din normalitatea evolutiei omului.
Cu reincarnarea nu prea sunt eu prietena.Nu in plante, animale...
Am inceput cu dr, pentru ca eu am avut o discutie f interesanta anul trecut du dr de fam despre atitudinea diferita a oamenilor in fata unui diagnostic, care are mari sanse sa se indrepte catre un sfarsit tragic.Imi spunea(din observatiile lui personale) ca cei credinciosi(cu referire la marile religii) primesc cu mai mult calm astfel de vesti poate tocmai pentru ca au discutat despre asa ceva li se pare un fel de continuare normala aunui ciclu...
Ina-ai facut f bine ca ne-ai scris....
Noi ne luptam cu gripa de sezon...Macar am fost cat de cat ok pt serbarea de la ambasada. Vroiam sa o imbrac pe Anastasia in costum national, dar am renuntat ca a tusit zdravan inainte de a pleca si am preferat sa o infofolesc. Spectacolul S-a tinut pe scena teatrului. Alex si-a spus poezia si a si cantat la microfon.Ne-a uimit ca a fost printre cei mai cuminti(l-a deranjat la un mom dat un baietel, dar n-a fost nimic grav). Cand grupa mare a trecut sa-si spuna poeziile i-a convins pe o parte de la grupa lui sa stea asezati in cerc in culise, asa cum stie el de la gym.
Cu Anastasia a fost circ ca vroia si ea pe scena si la cheful de dupa fugea in toate partile...De 2 ori chiar a disparut din raza me avizuala pentru cateva secunde si am gasit-o la....bucatarie.

Acum speram sa fim ok ca vineri se anunta o zi tare grea: la 4 serbare la cresa, la 8 spectacolul lui Alex la gimnastica.

Tare serios si simpatic Gulie-ochelaristul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, la noi e perioada de amor pt lapte. Dar, faza cea mai tare, inteleg ca recomandarea cu taiat lapte noaptea e by default, nu are legatura cu petele de pe dinti, ci argumentul a fost ca "e mare". La sfatul primei dentiste am inceput sa indoi laptele cu apa (acum suntem la 60 ml lapte si 200 de apa) si tre' sa ma tin de "regimul" asta pana om scapa definitiv. Pana acum n-am indraznit sa ma prezint cu apa chioara, ca imi stiu musteriul. Poate daca ar accepta cereale in laptele de seara nu s-ar mai trezi, da' nu vrea si pace.

In plus, constat ca apa peste zi nu prea bea. Daca ii dau canuta, incepe si scuipa pe el, eu i-o iau, el iar o cere, iar scuipa si tot circul. Ii mai dau din pahar sau suc, dar cred ca tre' sa fiu mai consecventa cu toate.

La naiba, de cand cu programul asta de alergatura seara pic ca o musca langa el si ma trezesc pe la 12-1-2 ca am de facut lectiile pt maine, ca n-am terminat mancarea piciului, ca in chiuveta e un morman de vase...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello, Gagici! cum stati cu febra sarbatorilor?

Pe mine m-a luat un fior, pe de o parte placut pe de alta stresant, ca de, alegerea si gasirea cadourilor e grea si cere mult timp mai ales la o nehotarata ca mine.

Legat de Serbarea de Craciun, va anunt cu bucurie ca s-au mai inscris doua fete tare scumpe la vedere, Leloo si Uali (care m-a rugat sa va spun ca e bine dar e fff ocupata, va roaga sa o scuzati ca n-a mai intrat si va pupa pe toate). Avem si doua dezertoare Gigelica pe care o pup si o urez cu intarziere sa fie mereu Miss Lucia pt sotul si piticul ei. si Monnvas pe care ma lupt sa o pastrez in gasca. Ce ma bucura cel mai mult este ca ne strangem aproape toate bucurestencele, ceea ce pana acum nu s-a mai intamplat si nu cred ca voi mai reusi sa adun atatea fete la un loc.

Ina e adevarat ce spunea Simplyana. Eozinofile crescute pot insemna si paraziti dar si o alergie. Nu se da tratament decat dupa unul-doua examene de coprocultura si uneori si o urocultura. Asa ca eu zic sa ii faci aceste investigatii. Si inca ceva, tine te rog cont, ca starea lui Ian (scuze ca intr-un mesaj mai demult l-am botezat Ianis, a fost din graba, dau un miel acu sau de pasti cand vrei tu), este foarte influentata de starea ta. Copii percep foarte bine orice subtilitate a sufletului nostru, deci rabdare si intelegere pt ca el s-ar putea sa empatizeze cu tine.

Spalatul pe dinti noi de spalam cu o oarecare regularitate in fiecare dimineata cu pasta de dinti. Seara mai uita, de fapt mai mult uitam decat ne spalam, plus ca seara nu folosim pasta de dinti(eu am Zendium si pe ea scrie ca pana la 2 ani se foloseste doar 1/zi). Laptic bem inainte de fiecare somnic, si la pranz si seara si nu cred ca voi renunta la el prea curand pentru ca face parte din ritualul de nani. Peste noapte Gaza nu bea lapte. Deci si noi ne incadram la asa nu si sincer cred ca sunt muuuulte mamci si multi bebei care au sau au avut la varsta asta program ca al nostru. Mi se pare tare greu sa mearga la baie sa se spele pe dinti si apoi sa adoarma ca un om mare fara probleme. Eu ma mint singura ca poate totusi daca nu bem lapte peste noapte nu e chiar asa grav. Sper eu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput