Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anaan - l-am dus la cea mai mare cu copii putini. azi am bufnit in ras cand am vazut ca e singurul baiat. numai fete are in grupa azi. in general e ok, pana acum a ramas cu placere, dar nu vrea sa doarma deloc acolo, asa ca e cam zombi si mi-au zis fetele ca il mai apuca din cand in cand:"mamaaa...unde e mama?? unde e? unde, unde?"
aseara cand l-am intrebat ce a facut la gradi, mi-a spus fix asta:"mamaaa...unde e mama?? unde e? unde, unde?". ooofff. desi l-am lasat cu mama de la 7 luni si m-am apucat de treaba, avantajul era ca oricand il apuca amocul il aducea mama in birou, in plus de asta eu intram in casa de zeci de ori pe zi. nu e invatat sa nu ma vada mai mult de o ora.
educatoarele sunt f incantate de el ca comunica f bine cu el dar eu sunt cam dezamagita, stiam ca nu o sa fie usor, dar parca tot nu eram pregatita sa il vad plangand dupa mine.
nu inteleg de ce ma simt asa ca doar plangea dupa mine si cand il lasam cu mama...nu stiu ce e diferit acum. probabil ca ma simt si eu vinovata.

adirys - ei lasa ca stii bine ca astea trec, ce e extraordinar e ca o sa fi iar proaspata mamica
oare iese baietel???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani Andrei de m_monique, sa cresti mare, sanatos si sa aduci bucurii multe parintilor

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Si acum zic si eu: Buna dimineata!

As fi vrut sa merg la coafor azi( acum chiar de-adevaratelea, doamna Novus) sa ma tund, dar cum nu mi-am facut programare, am vorbit cu tipa si nu are nicio bresa, asa ca o sa ma admirati in toata splendoarea pletelor in vant! De-abia is mai savage, asa!

Las ca am fost eu la coafor si m-am tuns scurt scurt...si acolo eram aranjata frumos...statea bine...sa ma vedeti acum, dupa noaptea asta agitata ce par am, sperietoare nu alta.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

anaan - l-am dus la cea mai mare cu copii putini. azi am bufnit in ras cand am vazut ca e singurul baiat. numai fete are in grupa azi. in general e ok, pana acum a ramas cu placere, dar nu vrea sa doarma deloc acolo, asa ca e cam zombi si mi-au zis fetele ca il mai apuca din cand in cand:"mamaaa...unde e mama?? unde e? unde, unde?"
aseara cand l-am intrebat ce a facut la gradi, mi-a spus fix asta:"mamaaa...unde e mama?? unde e? unde, unde?". ooofff. desi l-am lasat cu mama de la 7 luni si m-am apucat de treaba, avantajul era ca oricand il apuca amocul il aducea mama in birou, in plus de asta eu intram in casa de zeci de ori pe zi. nu e invatat sa nu ma vada mai mult de o ora.
educatoarele sunt f incantate de el ca comunica f bine cu el dar eu sunt cam dezamagita, stiam ca nu o sa fie usor, dar parca tot nu eram pregatita sa il vad plangand dupa mine.
nu inteleg de ce ma simt asa ca doar plangea dupa mine si cand il lasam cu mama...nu stiu ce e diferit acum. probabil ca ma simt si eu vinovata.

adirys - ei lasa ca stii bine ca astea trec, ce e extraordinar e ca o sa fi iar proaspata mamica
oare iese baietel???

25 martie 2009

Probabil ai mai multa incredere in mama ta, stii ca ea il iubeste mult, se cunosc bine si de asta cred ca iti este mai usor.

Sa stii ca nu sunt asa incantata ca o sa fiu iar proaspata mamica, mi-ar fi convenit sa am al doilea copil asa mare, cum e Teona, sa ma pot intelege. Mai ales ca experienta mea din primele luni cu Teona mica nu a fost tocmai placuta din cauza problemelor ei de sanatate si a medicilor incompetenti car nu dadeau diagnosticul corect.

Si ma sperie nasterea Parca aveam mai mult curaj la prima.

Cat despre baietel, toata lumea asa zice, ca e BAIAT, sotu cica a si visat ca vom avea baiat, soarca-mea i-a pus si nume, bineanteles ca nu o sa pun numele asta ca nu-mi place.
Eu cred ca tot baiat e, sarcina e foarte diferita, la prima nu am avut nimic nimic, doar ceva dureri de spate in ultima luna, acum greturi, voma, nervi, oboseala, si pofteeeeeee, sunt foarte emotiva....abia astept sa treaca perioada.
Iar daca e fetita..eu nu ma supar pt ca o voi iubi la fel de mult.
Dupa nunta noastra ma rugam la DD ca primul copil sa fie fata iar al doilea nu conteaza. Important e sanatos sa fie.

Dar tu nu vrei bb2?

Printesa mea Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Buna fetelor

Am intrat sa va dau un pont Azi la Metro se returneaza tva-ul la toate jucariile. Eu am fost de dimineata si mi-am facut stocul de jucarii pt Ariana si toti nepotii. Cel mai bine am iesit cu o cutie de lego de 200 bucati care am vrut sa o iau de la Real cu 240 lei si am luat-o azi cu 169 lei.

Adirys21 felicitari pt bb 2

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Adee multumesc pt felicitari

Fetelor aveti idee de ce nu mai pot sa formatez textul? o fi din cauza browserului? Am Opera acum. Stiti ceva?

Printesa mea Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
monique pai si ne lasi in ceata??? cu ce ocazie ne dai de baut??? of, ce ti-e si [cu cu]riozitatea asta.
eu sunt in al noualea cer. de 2 saptamani de cand a fost bolnavior mutzu meu are o singura trezire noaptea. este atat de bineeeeeee; azinoapte mi s-a facut dor de el si m-am mutat cu el in pat, ba chiar am dormit ingramaditi pe o jumatate de pat, n-am mai mutat pernele. cat de bine e sa stai cu nasul in gatutul lor si sa mirosi cel mai dulce miros din lume. mutzu nu suporta sa-l tin in brate, ca eu l-as smotoci toata noaptea.... dar macar sta cu mine in pat si mai profit si eu de somnicul lui sa-l dragalesc pe toate partile; cred ca cel mai mult o sa sufar la plecarea la servici de dorul adormitului de pranz, cand mi-l gigiulesc pana ma satur

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aris-stiu ca e greu si ce o sa-ti spun nu te linisteste total...O fi si o faza cu: mama, mama...unde e mama?
Ca Anastasia e la ac cresa de la 6 luni, cu ac tanti pe care o adora. Dimineata abia asteapta sa plece. Cnad ajunge acolo abia asteapta sa ma car eu. Si toata ziua poezia:mama, mama...unde e mama?
Cica o sa vb tanti cu psiholoaga

Ce-mi place freamatul asat de dinaintea excursiei....mai ca-mi vine sa-mi fac si io bagajele, chiar daca nu plec nicaieri

Andrei si Andrei- La multi ani baietei mari si frumosi si fratiori iubitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata!

va invit la , tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

La multi ani, Andrei!

Multumim de tratatie.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Denisamada eu vin la cafea..cu muult lapte daca ai ca sunt zombie azi.

Fata a tusit continuu pana la 3 dimi , a si vomat tot laptele, acum doamre bine.

La 1 suntem la medic ca vreau sa fiu sigura ca putem iesi afara, eu zic ca nu-i asa grav...dar am nevoie de parerea unui specilaist.

Am visat ca noi am ajuns primii la Moeciu...si va asteptam, va asteptam si va asteptam, mi se lungise gatul de uitat dupa voi, nu aveam niciun nr de tel de-al vreunei fete si zic sotului...uite na ca nu vine nimeni....or fi ramas inzapeziti...si cu un ton optimist zic....lasa ca tre sa apara cineva. Fain nu!!!

fetele..dar voi ce cadouri tot impachetati, si novus si denisamada ca ma puneti pe ganduri???

Novus te apreciez pt vointa ta de fier....important e ca vrei sa rezolvi doleanta...chiar nu mai conteaza daca se poate

Bianca sa stii ca si noi suntem bolnaviori cu tuse cu secretii si restul, insa ne asumam riscul sa iesim din casa, la munte chiar daca acolo nu vom iesi afara asa mult. Deocamdata, sa vad ce sfat ne da medicul.

Cafea cu lapte, desigur!

Teona tusitoare. Totusi, daca tuseste asa de rau, nu stiu daca e o idee buna mersul "in colectivitate".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput