Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 22
adirys21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cafea cu lapte, desigur! ![]() Teona tusitoare. Totusi, daca tuseste asa de rau, nu stiu daca e o idee buna mersul "in colectivitate". ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai de asta vreau neaparat sa o vada un medic..sa vedem ce e exact, ca daca e virus, e nasol.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+
Bianca2503 spune:
Ideea e Robert ar trebui sa ajunga in Moeciu sa se intalneasca cu cineva. Insa nu pot sa plec cu Vladimir la drum.
Oricat de mult va iubesc eu pe voi nu pot sa risc sa se imbolnaveasca mai tare si sa dau si la ceilalti copii muci.
Daca sambata dimineata o sa fie bine poate dam o tura sa incercam saniuta. Altfel...o sa va vadin poze
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Oricat de mult va iubesc eu pe voi nu pot sa risc sa se imbolnaveasca mai tare si sa dau si la ceilalti copii muci. Daca sambata dimineata o sa fie bine poate dam o tura sa incercam saniuta. Altfel...o sa va vadin poze ![]() |
Normal, adevarul este ca unde-i boala nu-i tocmeala. Important e sa se faca bine copilul, in situatii de genul asta.
Anaan spune:
Eu toata saptamana l-am supravegheat ca un vultur si am tinut mucii sub control. Nu l-am mai scos afara decat vreo 20 de minute, in total, de vinerea trecuta, ca am zis sa nu ne 'bolnavim mai tare. La Andrei a fost o raceala, nu ceva viral si stiu exact si cand s-a racit: s-a jucat pe-afara intr-o zi, era frig si a transpirat ( am constatat cand l-am dezbracat
); a facut febra 37 in ziua respectiva si apoi nimic altceva doar mucii, care acum sunt ocazionali.
Tot atunci am racit si eu, dar acum sunt ok.
La multi ani, Andrei! Multa sanatate, fericire si sa-ti adica Mosul tot ce iti doresti
!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Alina.n acum am vazut ca mai ai putin si vine bebe2 Ce parere are Naty? Sau nu prea intelege despre ce este vorba? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eh nu intelege ea ca mai vine un bb ,probabil ca va fi surprinsa sa-l vada acasa,sper insa sa nu fie si geloasa

mami de
Naty (10.04.2009) si
luna 8-a 31+ cu
Alex
alina.n spune:
| citat din mesajul lui m_monique buna dimineata! va invit la , tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
La multi ani lui Andrei

mami de
Naty (10.04.2009) si
luna 8-a 31+ cu
Alex
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adirys21
Felicitari ![]() ![]() ![]() Pot sa intreb ce sarbatorim? Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Teona si 10+ |
Felicitari pentru sarcina

mami de
Naty (10.04.2009) si
luna 8-a 31+ cu
Alex

fericita de 

, tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.