Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Denisamada eu vin la cafea..cu muult lapte daca ai ca sunt zombie azi.

Fata a tusit continuu pana la 3 dimi , a si vomat tot laptele, acum doamre bine.

La 1 suntem la medic ca vreau sa fiu sigura ca putem iesi afara, eu zic ca nu-i asa grav...dar am nevoie de parerea unui specilaist.

Am visat ca noi am ajuns primii la Moeciu...si va asteptam, va asteptam si va asteptam, mi se lungise gatul de uitat dupa voi, nu aveam niciun nr de tel de-al vreunei fete si zic sotului...uite na ca nu vine nimeni....or fi ramas inzapeziti...si cu un ton optimist zic....lasa ca tre sa apara cineva. Fain nu!!!

fetele..dar voi ce cadouri tot impachetati, si novus si denisamada ca ma puneti pe ganduri???

Novus te apreciez pt vointa ta de fier....important e ca vrei sa rezolvi doleanta...chiar nu mai conteaza daca se poate

Bianca sa stii ca si noi suntem bolnaviori cu tuse cu secretii si restul, insa ne asumam riscul sa iesim din casa, la munte chiar daca acolo nu vom iesi afara asa mult. Deocamdata, sa vad ce sfat ne da medicul.

Cafea cu lapte, desigur!

Teona tusitoare. Totusi, daca tuseste asa de rau, nu stiu daca e o idee buna mersul "in colectivitate".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pai de asta vreau neaparat sa o vada un medic..sa vedem ce e exact, ca daca e virus, e nasol.

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ideea e Robert ar trebui sa ajunga in Moeciu sa se intalneasca cu cineva. Insa nu pot sa plec cu Vladimir la drum.
Oricat de mult va iubesc eu pe voi nu pot sa risc sa se imbolnaveasca mai tare si sa dau si la ceilalti copii muci.

Daca sambata dimineata o sa fie bine poate dam o tura sa incercam saniuta. Altfel...o sa va vadin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Oricat de mult va iubesc eu pe voi nu pot sa risc sa se imbolnaveasca mai tare si sa dau si la ceilalti copii muci.

Daca sambata dimineata o sa fie bine poate dam o tura sa incercam saniuta. Altfel...o sa va vadin poze

Normal, adevarul este ca unde-i boala nu-i tocmeala. Important e sa se faca bine copilul, in situatii de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu toata saptamana l-am supravegheat ca un vultur si am tinut mucii sub control. Nu l-am mai scos afara decat vreo 20 de minute, in total, de vinerea trecuta, ca am zis sa nu ne 'bolnavim mai tare. La Andrei a fost o raceala, nu ceva viral si stiu exact si cand s-a racit: s-a jucat pe-afara intr-o zi, era frig si a transpirat ( am constatat cand l-am dezbracat); a facut febra 37 in ziua respectiva si apoi nimic altceva doar mucii, care acum sunt ocazionali. Tot atunci am racit si eu, dar acum sunt ok.

La multi ani, Andrei! Multa sanatate, fericire si sa-ti adica Mosul tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

283

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Alina.n acum am vazut ca mai ai putin si vine bebe2 Ce parere are Naty? Sau nu prea intelege despre ce este vorba?

Olga, mamica lui David iepurasul

Eh nu intelege ea ca mai vine un bb ,probabil ca va fi surprinsa sa-l vada acasa,sper insa sa nu fie si geloasa

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata!

va invit la , tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

La multi ani lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata!

va invit la , tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Felicitari

Pot sa intreb ce sarbatorim?

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Teona si 10+

Felicitari pentru sarcina

Mergi la inceput