Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Sa va mai spun cate ceva de Paul.
Mai nou,dupa ce si-a perfectionat pivotarile,cand e pe spate,se ridica din bazin si "merge" inapoi.Nu odata s-a lovit de pat cu capusorul,iar eu m-am speriat rau de tot.
Tot cand e pe spate se incordeaza si ridica capul ca si cum ar vrea sa se ridice in fundulet,iar intre perne sta foarte bine,nu isi pierde controlul,doar se balanseaza un picut,insa nu il tin decat maxim 5 min,caci presiunea e destul de mare pe coloana.
A inceput sa adoarma si singur ,fara suzi,fara titi,dar nu intotdeauna se intampla asta.
Iar cand papa asa ma apuca cu manuta si strange de titi de frica sa nu plece de langa el :)))
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
paula, ce miscaret ai tu acolo!!! de-acum o sa fii tot cu grija...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Tina, eu ii dau intre masa de al 10 si cea de 14. Seara, ii mai dau cereale, tot asa intre 2 mese.
Si in privinta rasucitului, stai mama, linistita... Raul al meu o ia inainte mult, nepotica mea de 11 luni, tarziu a incep si ea rasucirile si de-a busilea nu a mers niciodata. Ea s-a ridicat direct in picioare. Lui Raul nu i-a placut niciodata pe burta, si eu il puneam des si atunci se chinuia sa se intoarca. De aici cred eu ca i se trage voiniciunea asta...Capul, nici Raul nu si-l poate tine mult sus. Se mai odihneste, pune capul in pamant si apoi o ia de la inceput...In fundulet cum sta Raducu? Si Raul e unul din cei mai slabuti delfinasi, de abia a ajuns la 7 kg la 4 luni( desi la nastere a fost marioc)...lui ii e mai usor sa rostogoleasca kg mai putine...
Cristina, merci. Deci raman pe Nan...ca eu am aruncat toate biberoanele. Am ramas doar cu Aventul si nu mai am de gand sa cumpar altele, ca ma paraseste sotul, daca ii spun ac vreau biberoane noi, la cate am aruncat si dat la altii...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, Roxana, mersi de sfaturile cu pastrarea Lp cald. Tre imi achizitionez si io ceva... un termos sau un incalzitor de bibe, dar care sa mearga si la auto... ieri vb cu sotul sa fugim pana in Cluj, dar apoi ne-am pus problema cum incalzim laptele... ca pana acum ridicam bluza, si era papa... dar acum... asa ca o sa imi cumpar.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Eu am un incalzitor de bibe de la philips si are cablu si pt masina....iar geanta am una de la avent in care incape 2 bibe sau 1 bibe si ceva mancare....pe geanta de la avent am dat vreo 85 lei...cauta pe net
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui bubster de la balute ne iritam la barbita.am dat o cu crema de galbenele da fara succes.cu ce as putea sa mai incerc? mami fericita deariana ! 06.08.10 http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
bepanthen si noi am avut problema asta...
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
of..noi ne-am decis pana la urma sa nu mai plecam la parinti la Botosani...ca s-au anuntat ninsori si temperaturi scazute...o sa stam la noi acasica...of e tare greu sa stai departe de cei dragi...dar ce sa facem e greu cu doi copii mici. voi ce faceti de Craciun? plecati pe undeva?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui rodyka cristina, bine-ai revenit! mai vedem poze de la voi? _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da, sigur pot sa pun poze.... doar ca am uitat userul si parola de la delfinasi..
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 of..noi ne-am decis pana la urma sa nu mai plecam la parinti la Botosani...ca s-au anuntat ninsori si temperaturi scazute...o sa stam la noi acasica...of e tare greu sa stai departe de cei dragi...dar ce sa facem e greu cu doi copii mici. voi ce faceti de Craciun? plecati pe undeva? |
pana la urma nici cu trenul, nici cu masina...
noi de Craciun asteptam acasa colindatorii, apoi POATE mergem si noi pe la nasi, daca nu e prea tarzie ora... anul asta avem program restrans de sarbatori...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
katalina spune:
BUNA MAMICI FRUMOASE!!!
Eladeea, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa.LA MULTI ANI!
Si la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!
Aelita, sa-ti traiasca sotul, fericire si iubire muuulta!
Adriana,sa-ti traiasca surioara(asa micuta.Tu cum mai esti.a,acum citesc ca ai de gind sa mergi la avocat,inteleg
Rody,mi-a fost frica uitindu-ma la ISa, cum musca din banana aia,ai grija,aluneca rau pe gitut, banana.
Mirela, la multi ani pt Vladut!
LA MULTI ANI : Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia
mami miha13gina,
BINE AI RVENIT CRISTINA!
Am decorat si noi casa in week end,si pe afara si in interior, bradutul il facem sapt viitoare.Deocamdata avem o saptamina plina:vaccin Victor 4 luni, serbare Mos Roby, examen de centura karate Catalin, si mai vedem.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
rodyka spune:
katalina, dar e plina-plina saptamana!! si noi avem maine vaccinul, tre sa fac si programarea ptr controlul de 6 luni... si in rest, curateni, de care se vede ca nu prea am chef iar
_