Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Din ciclul - mi s-a oprit inima: Azi dimineata la 5 ma trezesc si arunc o privire in patutul lui Raul. Mi s-a oprit inima...toata paturica era adunata unde tb sa-i fie capsorul. Sar din pat, nu mai gaseam intrerupatorul, am aprins lumina...si flacaul meu era intors invers, cu picioarele unde l-am asezat eu cu capul, si acoperit regulamentar, de aceea era paturica acolo. Nu stiu cum reuseste sa se invarta asa fara sa se descopere. Dar daca mai continua asa, in 6 luni am tot parul alb
Bubster, spor la treaba. Eu am terminat curatenia. Am citit ca pitica are cercelusi. Pupam fetita
Cristina Serban, !!!Sa nu uiti de poze...
Fetele cu Milumil...cum e? As vrea sa-i dau si eu, dar mi-e teama sa nu patesc ca si cu Humana, care era prea dens si nu-mi curgea prin biberonul de la Avent.
Adriana, imi pare rau de situatia prin care treceti. Poate daca chiar vede ca te-ai saturat de prostiile lui si risca sa ramana fara familie, o sa se schimbe si veti putea incepe de la 0. Daca nu, sunt sigura ca o sa iei cea mai buna decizie. Ca sa vezi ca in tot raul e si un bine... daca pana la urma nu se mai poate face nimic, o sa scapi si de soacra
Tina Eu ii dau un borcanel, cam in 3 zile. El ar vrea mai mult morcovel, dar nu as vrea sa abuzez de morcove, pt ca el oricum face kk la 2 zile, nu vreau sa-l constip si mai tare. I-am luat morcovel simplu, de la Hipp.
La multi ani Miha13gina!!!
La multi ani pt Natalia, Andrei, Bogdan Andrei si Ema!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cristina, bine ai revenit! Chiar ma gandeam pe unde mai umbla galateanca mea...

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

la multi ani si din partea lui Sofie la toti puii sarbatoriti :*
noi am renuntat la supica deocamdata, nu ne place. o sa revenim la ea peste o saptamana. pana atunci piure de morcov fiert, mar si banana si suculete cat cuprinde.

Bubster, cum i-ati pus cercelusii, cu acul sau cu aparat...avem si noi cercelusi mai multe perechi, dar nu ne-am indurat sa facem gauri inca. Ne gandeam ca la primavara cand nu mai poarta caciulita. a durut-o pe pitica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, Raul e cel mai miscaret delfinas... al meu nici nu se intoarce de pe burta pe spate sau invers, ce sa fac turul covorului... al tau va merge primul si de-a busilea, si in picioare.. la cat e de activ acum... Io ii dau Milumil si nu merge prin Avent cu 2 gauri, asa ca ii dau sin Chicco, tetina "in stea".

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Paula, dar morcovul il dai la masa de legume, adica la pranz?
Eu i-am dat un borcanel de mar cu para de Nestle tot in 3 zile. Azi i-am facut eu piure din mar si para si zic ca a mancat mai mult decat zilele trecute.

Am inceput sa-i dau de sambata piure de fructe...oare pot incepe si cu cel de legume pe la ora pranzului? sau il aglomerez prea mult?...parca ma tenteaza sa incep si un borcanel de legume.

Cam tot asa vreau sa procedez, sa ii dau de la borcanel (sa vad consistenta si gustul) ......si dupa ii fac eu in casa

Am inceput sa-i dau intre mese si ceai de chimen si bea destul de mult. Parca aseara a dormit mai bine, nu mai este atat de marait.
Ii mai hidratez kg?

As vrea sa-i fac ceai de tei....dar tb sa intreb pediatrul. Voi ce stiti e recomandat?

Fetelor, simt ca inebunesc!!! Am meu nici acu nu se intoarce dupa spate pe fata si invers.
Capul si-l tine bine (isi ridica tot pieptul) dar nu sta continuu...imediat isi culca capul....oare nu poate???

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata si de la noi. Noi am avut o noapte mai linistita. Ceva treziri intre 4 si 5.30 apoi trezire definitiva la 7. Insa de atunci a mai avut o tura de somn.

Cristina in afara metodei descrise de Rodyka de a tine apa calda, mai poti achizitiona o gentuta termoizolanta care sa tina laptele cald. Are zapada artificiala in interior si tine laptele caldut aproximativ o ora ba poate si mai bine.

Victo intr-adevar laptele milupa este mai dulce. Topfer este bio dar are un miros groaznic. Sper sa reusiti cu bibe.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am inceput sa-i dau de sambata piure de fructe...oare pot incepe si cu cel de legume pe la ora pranzului? sau il aglomerez prea mult?...parca ma tenteaza sa incep si un borcanel de legume.
...
Fetelor, simt ca inebunesc!!! Am meu nici acu nu se intoarce dupa spate pe fata si invers.
Capul si-l tine bine (isi ridica tot pieptul) dar nu sta continuu...imediat isi culca capul....oare nu poate??

nu te mai stresa cu ridicatul si invartitul, fiecare copil e unic! Isa de pe burta se intoarce pe spate si din avant ii mai iese si invers, dar asa in mod normal de pe spate pe burta nu, ca oricum nu vede nici un avantaj, nu se da in vant sa stea pe burta

eu as zice sa lasi macar o sapt intre fructe si legume... cred ca eu o sa sar peste partea cu supa de legume, ca a mea cu sucuri nu se satura, din contra!!! vrea consistenta...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sofie-iubi

Bubster, cum i-ati pus cercelusii, cu acul sau cu aparat...avem si noi cercelusi mai multe perechi, dar nu ne-am indurat sa facem gauri inca. Ne gandeam ca la primavara cand nu mai poarta caciulita. a durut-o pe pitica?

noi i-am facut cu aparatul, i-a pus intai medicinali, care sunt chiar frumosi! nu a durut-o, si roseata s-a tras intr-o ora, dar s-a speriat ce-i face o straina la ureche si mami tinand-o cu forta de manute si de barbie . eu am tot zis sa-i pun cat de devreme, pana nu constientizeaza chiar asa durerea, si nu se trage de urechi asa tare... caciulitele n-o deranjeaza, poti merge linistita sa-i pui acum cercelusi Sofiei, ce frumoasa o sa fie

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, Roxana, mersi de sfaturile cu pastrarea Lp cald. Tre imi achizitionez si io ceva... un termos sau un incalzitor de bibe, dar care sa mearga si la auto... ieri vb cu sotul sa fugim pana in Cluj, dar apoi ne-am pus problema cum incalzim laptele... ca pana acum ridicam bluza, si era papa... dar acum... asa ca o sa imi cumpar..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, Roxana, mersi de sfaturile cu pastrarea Lp cald. Tre imi achizitionez si io ceva... un termos sau un incalzitor de bibe, dar care sa mearga si la auto... ieri vb cu sotul sa fugim pana in Cluj, dar apoi ne-am pus problema cum incalzim laptele... ca pana acum ridicam bluza, si era papa... dar acum... asa ca o sa imi cumpar..

eu si acum daca mergem la un drum mai lung pe autostrada, am termosul cu apa calda la mine, si masurile de lp in cutiuta... vezi sa nu pui laptele gata preparat in termos, sa strica rapid!! eu am patit... noroc
ca nu i-a fost foame pe drum

daca nu gasesti incalzitor care sa mearga si la masina, poate gasesti un adaptor ptr asta: intr-un capat il pui la bricheta, in celalalt bagi stecherul normal...

_

Mergi la inceput