Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
tina_80 spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor de azi!Sa cresteti mari si sanatosi
eladeea, si la mine a mancat mai bine piureul decat sucul de mar.
adriana, imi pare rau sa aud asemenea vesti despre voi. imi doresc sa va lumineze D-zeu mintea si sa nu faceti un pas gresit, care mai tarziu sa-l regretati.
azi, la 9.30 i-am facut piure din mar si para cu blenderul...le-am curatat de coaja si le-am blenduit si au iesit ca cel de la borcan (consistenta si gust)....le-a papat f f f bine.
Sunt atat de fericita!!!.......cat ma chinuiam eu cu sucul de faceam numai suc peste tot si copilul tot nu manca
va doresc o saptamana buna!
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
bubster spune:
neata fetelor!laaaa multi ani sarbatoritiloooor!!!milumil ii dau eu piticei mele de knd am ajuns acasa din spital,e dulce,e mai bun fata de altele la gust,humana cik ar fi la fel.
mai e cineva k mine care a hranit copilul si s a apucat de smotru?parca as fi nebuna ,intra zilele in sac pana la craciun .
am facut pauza,am citit din urma ...si iar la curatenie...
bubster spune:
si noi la recomandarea dr papam diversificat,piureuri de fructe nu altceva.bebelina mea toooaaata ziua face bicicleta,se plimba cu masina bruuum bruum,vb cu tot ce prinde.sunt asa de incantata de ea de nu mai pot.mai ales k acum suntem o adevarata domnisoara,avem cercei! tasu vreo 3 zile,knd il intreba lumea ce face nu stia sa zik decat k e mandru k fata lui are cercei!
bubster spune:
de la balute ne iritam la barbita.am dat o cu crema de galbenele da fara succes.cu ce as putea sa mai incerc?
btz_ovi spune:
Rody din ce am citit la voi copilasii nu iau si ei raceala de la mami.Si tind sa cred ca este adevarat caci noi am mai fost raciti simultan si Paul nu.
Tocmai m-a sunat sotul ca i-a luat lui Paulica Fara Frica safe feeder.Asa ca mc Bambo.Diseara bagam la supt mar ca morcovul il detesta.Doar piure ii place
Ovidiu pleaca sapt viit pt 7 zile ca au iarasi seminarii la Head Academy,asa ca stam solo.Inca nu e sigur,nu ar vrea sa ne lase el solo deloc
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Cristina, bine ai revenit...
Bubster, pupam dodolina cu cercelusi.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster ...acum suntem o adevarata domnisoara,avem cercei! tasu vreo 3 zile,knd il intreba lumea ce face nu stia sa zik decat k e mandru k fata lui are cercei! |
pupam fetita draga cu cercei
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
cristina, bine-ai revenit! mai vedem poze de la voi?
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Neata
SARBATORITILOR DE AZI
Cristina cum sa nu te tinem minte...bine ai revenit...asteptam poze cu Riana
Adriana ce rau imi pare ca s/a ajuns aici...dar tu stii cel mai bine cum e mai bine pt tine si Rebe...oricum noi iti suntem alaturi
Sapt asta tb sa ma apuc si eu de curatenie...da sa/l prind acasa pe domnul sot ca singura nu fac