Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_Theo spune:
Larisa si noi suntem consemnati in Bucuresti. Asa ca [oate vizitam ceva prieteni sau vin ei la noi.
Cristina eu folosesc gentuta de la carucior. Incap in ea o multime de chestii inclusiv termos, biberon si gentuta termoizolanta pe care acum o folosesc sa tin ceaiul cald. Ca de cand nu mai bea LP la bibe, Theo consuma foarte mult ceai. Pacat ca nu-i tine de foame si nu-l ingrasa.
A, si inca ceva, asa cum scriam intr-un post it anterior, nu-ti lua incalzitor de bibe de la Chicco. Imbatranesti langa el daca te grabesti tu sau daca bebe e nerabdator.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
tu fete, dar Isa nu musca din banana, ca suge la ea ca la biberon, i se topeste in gurita!! cand ii venea cate o bucatica, o scuipa din gurita, de aia o tot stergeam cu servetelul. poate sunt eu prea senina, dar o vad cum mananca si pireurile si parca facem asta de cand s-a nascut... cred ca o sa-mi fie usor cu mancarea la ea, dar asa a fost inceputul si la Maria, de pe la 3 ani au inceput nazurile, cand s-au batut in cap retetele mele cu ale spanioloaicei ce mi-o grijea...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Si Raul e unul din cei mai slabuti delfinasi, de abia a ajuns la 7 kg la 4 luni( desi la nastere a fost marioc)...lui ii e mai usor sa rostogoleasca kg mai putine... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
mami Raul nu e slabut...noi nici acum la 5 luni implinite nu avem 7 kg
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
mami Raul nu e slabut...noi nici acum la 5 luni implinite nu avem 7 kg |
acuma ma gandeam si eu cum e slabut Raul la 7 kile...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Paula, in fundulet sta rezemat de perne, nici gand sa stea singurel. Cand e rezemat isi ridica capul sa se ridice mai mult dar nu-l las inca
Katalina, multa bafta in tot ceea ce faceti!
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
pana la urma nici cu trenul, nici cu masina... noi de Craciun asteptam acasa colindatorii, apoi POATE mergem si noi pe la nasi, daca nu e prea tarzie ora... anul asta avem program restrans de sarbatori... _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
pai cu trenul nu prea mai vrem noi ca vagonul de dormit nu merge direct pana la botosani si trebuie sa coboram sa mai mergem jumatate de ora cu un personal iar cu masina sunt super stresati ai mei...si na sunt 8-9 ore de mers ( 450 km) si doi copii mici totusi. ufffff oricum mie mi-e tare greu ca imi place ca de sarbatori sa fiu cu familia...partea buna e ca s-au decis sa vina ei pentru 3 zile...ceea ce e super...abia astept. oricum pana nu ii vad aici nu este nimic sigur! altfel pe 24 dimineata ar trebui sa fie in bucuresti.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui bubster de la balute ne iritam la barbita.am dat o cu crema de galbenele da fara succes.cu ce as putea sa mai incerc? mami fericita deariana ! 06.08.10 http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
apa termala, spalata si stearsa cu buretei demachianti.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 of..noi ne-am decis pana la urma sa nu mai plecam la parinti la Botosani...ca s-au anuntat ninsori si temperaturi scazute...o sa stam la noi acasica...of e tare greu sa stai departe de cei dragi...dar ce sa facem e greu cu doi copii mici. voi ce faceti de Craciun? plecati pe undeva? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
off imi pare rau ca nu mai mergeti mai ales ca stiu ca asteptai cu nerabdare...dar la anul sigur plecati toti 4
noi acasa si de Craciun si de Revelion
nu am avut curajul s aplecam cu Matei pe la cabane la munte...de ce mi era mie groaza, baita...dar lasa ca la anul mergem
Noi 2
Roxana_Theo spune:
Oana subscriu. Noi ne apropiem de 6 luni si tot mai avem vreo cateva zeci de grame ca sa ajungem la 7 kg.
Zilele trecute imi povestea o prietena despre o fetita tare dragalasa. Si-mi spunea ca la 9 luni are 8 kg. I-am spus ca mi se pare putin. Dar daca stau bine si ma gandesc nici noi nu vom fi departe. Ca daca vom continua sa luam sub 500 de grame pe luna, iata ca ne vom situa fix acolo.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka katalina, dar e plina-plina saptamana!! si noi avem maine vaccinul, tre sa fac si programarea ptr controlul de 6 luni... si in rest, curateni, de care se vede ca nu prea am chef iar _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
pentru curatenie l-am pus pe Marius sa cheme femeia...sa vedem daca nu e prea tarziu, ca asa ma trezesc eu mereu la spartul targului cand ii sunt pline cu programari toate zilele...si ajung tot eu sa fac curat pana la urma
Noi 2