Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

voi deja vb de intors la munca...la noi planul e asa: din mai renovare generala in casa (e vb de renovarea care trebuia sa o facem anul acesta) sper sa terminam santierul in 2 luni, apoi concediu 2s, o sa si nasim apoi la munca din toamna!

Maria o sa o fac brasoveanca pana la 3 ani asa ca voi merge saptamanal la bv in wee dar o sa mai vina si mama cate 2s sa stea cu ea acasa!

Multumesc din suflet de gandurile bune , sper din suflet sa fie asa si sa inceapa si ea sa se inzdraveneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mdea bumbleee se pare ca si al meu se incadreaza la figuri..azi se pare ca o sa fie doar 4 mese..asta e..el sa fie bine...din pacate se pare ca e un foiasco ardeiu..maine incercam dovlecel in supa si incep sa-i dau un sfert de galbenus ca asa mi-a zis pediatra. galbenusul o sa -l pun in cereale ca pe alea le papa mama mama.nu are rabdare pana ii duc lingurita la gura.

anca, o sa vezi ca dupa ce scapati de infectiile alea o sa ia in greutate

vai, dragaica mie mi-ar fi friuca cu amandoi in acelasi pat. si eu ca si paula il gasesc in pozitii de astea mai sewxy. intr-o zi l-am gasit cu fasia de finet facuta cagula pe capul lui. si el nu plangea nu nimic. doar se zbatea...2 zile am avut tensiune dupa

larissa
foarte bine ca vin parintii acasa. e mai usor asa.

racusor
mersi mult

adriana, poate totusi in al 12-lea ceas o sa isi dea si el seama de ce greseala face

fete, eu de azi incerc sa tin post..daca stiti ceva retete sa imi ziceti si mie . am nevoie de inspiratie!

Mergi la inceput

ce stiti de infectia cu klebsiella la bebelusi!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu ma voi intoarce la birou la 1 an...sper sa terminam cu alaptatul pana atunci
desi chiar acum citeam ca UNICEF recomanda alptatul pana la 2 ani si exclusiv pana la 6 luni...

http://www.unicef.org/nutrition/index_breastfeeding.html

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fete, eu de azi incerc sa tin post..daca stiti ceva retete sa imi ziceti si mie . am nevoie de inspiratie!

pe blogul Laurei, sunt mai multe, inclusiv dulciuri... aici

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

deci inca una tare!!!!!stiti ca a venit 2 zile cineva in proba ca bona!si nici bona nr2 nu vrea sa vina ca cica are probl cu spatele si nu poa' sa-i tina in brate prea mult,fiind 2,na e mai mult de tinut in brate,la ragait,plans,schimbat...de fapt numai eu ii schimb ca nu las pe nimeni,numai eu ii spal,le fac baie,numai eu le fac bibe si spal bibe...sunt cam fixista si nu las nici pe mama sa faca lucrurile astea da' pe o bona.Ideea e ca nu le-as pune sa fac mare lucru decat sa fie pe langa mine,sa ma ajute cu ei,sa se joace cu ei.Toate fug
sotu' a mai dat 50 de tel sa vedem daca nu gasim prin recomandari,NIMIK.Fug cand aud ca sunt 2.Frate dar nici curat nici de mancare nu le pun sa faca,doar sa ii supravegheze,sa le cante,sa mi tina la ragait,sa se joace cu ei.
Din ziar,net NU VREAU EU.
of nu stiu cum sa fac!ca sunt si pretentioasa cand e vorba de puisorii mei

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Carla te inteleg si mie imi e groaza cand oi incepe sa caut bona ca parca vad ca o sa vad o gramada de bone pana ma hotarasc la una...si eu tot asa vreau sa mi-o recomande cineva nu din ziar

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

ce stiti de infectia cu klebsiella la bebelusi!?

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Noi am avut, dar am descoperit-o in scaun. La noi scaunele erau dese, diareici si cu mult mucus, il durea tare burtica, ii bolborosea mereu inauntru, ca era gol, plin, nu dormea decat pe reprize de 15 min ziua (si alea cel mult 4 la numar) si somnul de noapte nasol rau. Mucusul a ramas si dupa tratament, dar i-a mai trecut din maraiala, plans, doarme mai bine de atunci. Din ce imi spunea pediatra, la noi nu si-a facut de cap pt ca lapticul meu i-a ajutat f mult sistemul si flora intestinala. Dar riscul era sa faca si o infectie urinara, asa ca, am luat tratament c antibiotic, dar sincer nu mai stiu cum se numeste, parca nalaxid?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

multumesc mult!

dintre antibioticele la care e sensibila magarita asta de bacterie momentan numai sumetrolim pot sa ii dau!

imi doresc mult sa se rezolve...

adriana
chiar nu mai e cale de rezolvare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Georgia mi-au iesit bombonelele flescaite,m-am enervat si le-am teflegit in castronel pe care l-am pus la frigider.Am mai completat cu LP.Sper sa iasa.Tie cum iti ies?

Off si eu imi doresc sa revin la munca cat mai curand,asa m-am saturat sa stau acasa,aceleasi lucruri le fac zilnic si deja sunt plictisita rau de tot.Plus ca arat ca o baba,parca nici chef de mine sa ma mai dau cu o oja,sa imi mai fac un tratament la par nu mai am dispozitia necesara,simt ca ma babesc.Oi avea eu 25 de ani da ma simt ca la 50.Si asa mi-e dor de un colectiv,de glume,de rasete,de treaba,de cifre multe si hartoage

Iar bona noi nu ne putem permite,la bunici nu am cum sa-l las in primul rand ca nu am incredere si in al 2lea rand ai mei sunt la Bd iar eu fara el mor cateva ore dar zile ,socru meu munceste si el plus ca are si fetita iar soacra....mai bine NU!!!

Asa ca fie raman 2 ani acasa,fie gasesc eu ceva dupa 1 an,desi nu stiu cine il accepta pe el asa mic.Nu ma pricep la camine,crese si altele.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Btz mie mi/au iesit bune...dar eu nu am facut cu toata cantitatea care scrie acolo...am facut cu cate 100...bine mai mult din ochi...de care lp ai folosit?

Offf cate planuri v/ati facut cu reintorsul la munca...eu nu am muncit inainte asa ca deocamdata nu ma gandesc la asta...mai tb sa/mi iau licenta in feb si mai vedem dupa

Ma duc sa adorm vuvuzela mica...n.buna

Mergi la inceput