Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
btz_ovi spune:
Georgia eu am urmat reteta,iar LP am din comert Malita.Insa au iesit moi,se teflegeau cand le puneam pe platou,asa ca am mai pus LP si la frigider peste noapte.Sper sa iasa maine ceva ceva
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Off si eu imi doresc sa revin la munca cat mai curand,asa m-am saturat sa stau acasa,aceleasi lucruri le fac zilnic si deja sunt plictisita rau de tot.Plus ca arat ca o baba,parca nici chef de mine sa ma mai dau cu o oja,sa imi mai fac un tratament la par nu mai am dispozitia necesara,simt ca ma babesc.Oi avea eu 25 de ani da ma simt ca la 50.Si asa mi-e dor de un colectiv,de glume,de rasete,de treaba,de cifre multe si hartoage Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Adevarul ca e greu sa mentii balanta, sotie, mama, prietena.....de asta nu poarta barbatii copii, pentru ca nu sunt la fel de puternici ca noi
Dupa ce ai sa mergi la munca, baiatul o sa fie maricel, ai sa vezi ca o sa regreti timpul asta, in care stateai cu el, il rasfatai
Uneori imi vine sa-mi smulg parul de pe cap dar.......ii iubesc prea mult
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Georgia eu am urmat reteta,iar LP am din comert Malita.Insa au iesit moi,se teflegeau cand le puneam pe platou,asa ca am mai pus LP si la frigider peste noapte.Sper sa iasa maine ceva ceva Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
depre ce vorbiti? ca am pierdut
mericica30 spune:
seara buna mamici de bbei mici.am citit din urma
michele-vazut scumpete de craciunita
anca-ne rugam la dd ca Maria sa se faca bine cat mai repede
pt mamicile cu cercelusi eu i-am pus cerceii din maternitate cred ca acum e un pic mai greut dar oricum la urechiuse sa treaca repede.
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Adevarul ca e greu sa mentii balanta, sotie, mama, prietena.....de asta nu poarta barbatii copii, pentru ca nu sunt la fel de puternici ca noi Dupa ce ai sa mergi la munca, baiatul o sa fie maricel, ai sa vezi ca o sa regreti timpul asta, in care stateai cu el, il rasfatai |
cata dreptate ai, si eu zic la fel ca prea devreme am lasat-o pe Maria, ca mai puteam sta cu ea acasa, dar eu nu, ma manca undeva ca vreau sa lucrez, pana s-a saturat de gura mea sotiorul si de-atunci... in carusel!!! acum nu, m-am cumintit, imi e dor de activitate cateodata, dar e ultima bebelushenie si trag de ea cat pot... fiecare secunda parca e mai dulce decat cea de dinainte!!
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
miha13gina spune:
am intrat scurt sa va multumesc din suflet pt urari!!
maine sper sa am timp sa citesc din urma si sa va scriu mai mult.
Noapte buna!
Gina,Thomas si Clara