Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Larisa, eu in ianuarie ma intorc la munca. Si inca nu stiu cum fac cu Raul. Firma tatalui meu e si Ludus (la 40 de km distanta). Inainte de copil ma duceam in fiecare zi si ma intorceam in Ms, dar nu-mi vine sa fac naveta cu copil mic. Nici sa-l las la bunici in timpul saptamanii nu vreau. Habar nu am cum fac. Gasesc eu o solutie. Sa lucrez de acasa, nu prea pot, pt ca tb sa fiu atenta la Raul tot timpul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paulaaaaaaaaaa, din ianuarie de acum???

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hercule asta are cam asa programul:
dimi 7-8 papa, sta cam o ora, uneori 2 treaz -> somn
10-11 trezirea, pe la 11 papa
mai trage in somin de 15 min, max 30 pana la urmatoarea papa, adica 14:30
15:30 (pana la 16) adoarme din nou, maxim 2h
18:00
pana la cina mai ciupeste un sfert de ora de somn
cina 21:30
nani 23:00

Acum se zbate si urla, de oboseala, evident. Facem baita si respectam programelul.

Eu despre inceperea muncii nu stiu ce sa spun, din ian. incep cautarile, dar cine stie and oi gasi, ca oricum trebuie sa fie ceva cat de cat, nu ma bag la orice si sa-mi las copilul cu altii...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, cam da. Are si f mult de lucru si a plecat acum si o fata, au mai ramas 6 si nu mai fac fata. Si pana invata cineva nou, dureaza. Firma se ocupa cu proiecte pt fondurile europene si are f mult de lucru si vreau, nu vreau, tb sa ma duc. Oricum cu pauza de 5 luni si mie o sa-mi ia ceva timp sa-mi intru in mana.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mie mi se termina maternitatea la sfarsitul lunii aprilie, in august vrem sa mergem in tara, de acolo am sa vin cu mama. Ea o sa stea cu copii eu ma intorc la scoala full time, din 2012 am sa-i duc la gradinita .....asta daca nu o sa vrea mama sa stea 1 an.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nu stiu ce sa ma mai fac cu baietii mei,au inceput sa manance destul de putin, 100ml, nu vi se pare putin pentru 4 luni?

Ce sa fac, sa le introduc deja cerealele sau sa astept pana fac 5 luni, teoretic ei sunt deja in luna a 5 a ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetele, , de cateva zile a inceput asta micu' sa ma muste de san... da musca asa tare, valeu, cu toata forta lui, nici n-are rost sa spun cam cat de tare ma doare, plus ca isi trage si capul pe spate. Ce sa-i fac ca sa-l dezvat? Am observat ca musca si tetina biberonului si la fel, trage! In ritmul asta cred ca ma lasa fara tzatze.

avem si noi aproape 2 saptamani de muscaturi, acuma mai rarut... n-am gasit remediu, si nici dintoisorii nu-i ies...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

eu stiam ca sunt cereale 4+, deci clar puiutii tai se incadreaza.
Da chiar toti delfinasii s-au pus pe figuri la papa? care la diversificare, care la LM.

Pai al meu e in categoria grea din cate vad, 8,3 kg .
Sapt trecuta am fost la o prietena care tocmai a nascut, cand am luat puiuta in brate m-am emotionat toata, parca era un fulg... asa era si V...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Nu stiu ce sa ma mai fac cu baietii mei,au inceput sa manance destul de putin, 100ml, nu vi se pare putin pentru 4 luni?

Ce sa fac, sa le introduc deja cerealele sau sa astept pana fac 5 luni, teoretic ei sunt deja in luna a 5 a ?

mai si carla papa f putin,daca inainte ajungeam la 170-180,acum papa de 2-3 sapt 100-130 ma dispera
mateo si el,papa mai demult 180-200,a avut vreo 2 sapt cu max 140-150 si acum daca insist mananca 160-200 rar
sunt disperata!!!!!!!!nu au pus nimik in 3 sapt,ba mateo a si slabit,nu stiu ce sa fac,cred ca incepem marea diversificare,ei dar noi avem 5luni si 7 zile

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

deci inca una tare!!!!!stiti ca a venit 2 zile cineva in proba ca bona!si nici bona nr2 nu vrea sa vina ca cica are probl cu spatele si nu poa' sa-i tina in brate prea mult,fiind 2,na e mai mult de tinut in brate,la ragait,plans,schimbat...de fapt numai eu ii schimb ca nu las pe nimeni,numai eu ii spal,le fac baie,numai eu le fac bibe si spal bibe...sunt cam fixista si nu las nici pe mama sa faca lucrurile astea da' pe o bona.Ideea e ca nu le-as pune sa fac mare lucru decat sa fie pe langa mine,sa ma ajute cu ei,sa se joace cu ei.Toate fug
sotu' a mai dat 50 de tel sa vedem daca nu gasim prin recomandari,NIMIK.Fug cand aud ca sunt 2.Frate dar nici curat nici de mancare nu le pun sa faca,doar sa ii supravegheze,sa le cante,sa mi tina la ragait,sa se joace cu ei.
Din ziar,net NU VREAU EU.
of nu stiu cum sa fac!ca sunt si pretentioasa cand e vorba de puisorii mei

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput