Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
buna seara delfinariu drag
am intrat si eu in fuga acu ca sa trezit fata mea mai binedispusa si o pot lasa 5 minute singurica
La multi ani Miha13gina!!!
La multi ani pt Natalia, Andrei, Bogdan Andrei si Ema!!
Adriana chiar imi pare rau de situatia asta...suntem alaturi de tine indiferent de ce decizie vei lua
Anca offf mai mami, numai probleme . de asta saracuta Maria nu prea manca. dar acum sa va ajute Dumnezeu sa isi faca repede efectul tratamentul si sa fie o bebelina plina de energie , papacioasa si sa va bucurati de fiecare zi
Crispro ce bine ca ai reusit sa ii faci un program lui Vladut
eu oricat incerc fata mea nu se tine de el azi de exemplu pana la ora 2 incepand de la 10 m-am tot chinuit sa o adorm cum trebuie, ii era f somn si de aia o pusesem in pat, dar mi se agita f tare da din picioare scuipa suzeta, incepe sa planga cand nu reuseste sa adoarma, dupa mai atipeste 10 minute si iar o ia de la capat. face exact ca si cum nu ar fi dormit de multe ore cand ea e treaza doar de 2 ore si incercs a o adorm cand vad ca da semne de somn....offf nu mai stiu ce sa ii fac seara chinuiala mereu, laptic la tzitzi am nu sa zic ca nu se satura, dar nu stiu de ce sa invatat asa de moracanoasa si "antipatica". astazi am cumparat lapte praf sa incerc si varianta asta...io stiu poate nu e destul de satula de mi se trezeste si noaptea asa des....din 3 in 3 ore si de la 5 dim uneori din ora in ora
sper sa dau de capat si sa reusim sa ne facem cat de cat un program sa ne putem odihni amandoua, ca eu numa stari de rau si dureri de cap am din cauza oboselii, si nu fac treaba in casa ca stau numa cu ea in pat dar nu apuc sa dorm...
gata ca am lasat-o prea mult singura si deja face panarama
va pup pe toate in parte si pe toti delfinasii
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad offfffff maria papa din ce in ce mai putin si in loc sa puna pe ea vreun gram a pierdut 50 grame de miercuri pana azi! ieri a facut temperatura si are muci, azi am fost la dr si a venit si rezultatul la urocultura si are infectie cu Klebsiella Oxytoca si E-coli.... E sensibila la gentamicina si biseptol asa ca incepem din seara asta sa ii dau Sumetrolim picaturi pt protejarea stomacului, joi trebuie sa recoltam iar urina si sa mergem si la ecograf! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
offff, mititica de ea... sanatate multa si de la noi... dar cum te-ai gandit sa-i faci urocultura? ce simptome avea?
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Michelle ce scumpa e Bianca in craciunita Cristina ce frumoasa e Riana si tu o tineai ascunsa Anca insanatosire grabnica va doresc GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
multumim
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
ooana spune:
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
oao,dar ai tai dorm in acelasi pat????de ce? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Pentru ca n-am vrut sa-i despart.
Paturile le am cumparate de cand eram gravida in 5 luni.
Am vorbit cu mai multe mamici de gemeni si am ajuns la concluzia ca e ok sa-i tin impreuna pana la 4 luni.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
IDEM Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Dragaica spune:
citat din mesajul lui ooana Dragaica si noi asa am iesit azi cui plasticul ala de ploaie pe carucior...si la un moment dat s-a aburit de la cum respira Matei Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
La noi are o clapeta pe care o poti desface, e cu scai .
crispro spune:
Of! Mycya, stai linistita ca numai noaptea e ok, peste zi nu reusesc nimic... tot jumatati de ora doarme, si tot marait ca nu si-a implinit somnul... azi la amiaza a dormit 40 de min, s-a trezit, a plans, ca am incercat sa ii bag iar suzeta.. dar nu a vrut. l-am luat in brate, si a adormit la mine in brate , timp de o ora... dar nu stiu de ce se tot trezeste si nu mai poate readormi... lasa, ca mai avem vreu 1 jumate si va fi mai usor...
Anca, imi pare rau ca e bolnavioara Maria. Sper sa treaca repede... si Vlad al meu a luat antibiotic cand avea 2 luni juma... si zic eu ca i-a facut bine...
Tina, io dupa ceas stiu cand ii e somn... maxim 2 ore rezista treaz si seara maxim 3... daca trec de 2 ore e mai greu, ca nu mai reusesc sa il adorm...
Bumblebee, asa facea si Vlad, si acum cand e satul si mai insist cu bibe musca din el... dar cu niste nervi... asa tare strange.. cica tre sa ii spui ca nu e voie, pe un ton mai autoritar... io in clipele alea ziceam un "au" tare, de se speria...
Larisa, ce bine ca iti vin parintii.. o sa ai sarbatori faine, cu cei dragi langa tine.
Sorina, traim in Romanica asta draga... putina lume stie sa lase bilet in astfel de cazuri...
azi i-am pus si io o feliuta de para in safe feeder, dar nu stie sa suga din el, ci linge... a muscat cu dintii, si i-a venit un pic de suculet... s-a strambat...
Rodi, mai ai mancarimi?
Tu, imi zice cumnata-mea ca dintii de sus cresc cumva deasupra gingiei, adica nu unde ma asteptam io... eu ma tot uit in gura la copil, dar mai mult inspre cerul gurii si nu vad nimic... dar acum ca mi-a zis cumnata-mea se vede pe gingia de sus 2 umflaturi, se simt tari, si parca in dreapta se vede si ceva alb... io cred ca in vreo 2 sapt mai apare ceva dinte... maica-mea ma tot intreaba daca nu i-au iesit si alti dinti, ca mie cei de jos mi-au iesit la 4 luni si apoi rapid ceilalti, intr-o luna, doua... Si in cazul lui Vlad deja au trecut 2 luni de la dintisorii de jos...
Cris, cum mergi la Predeal? Cu Natali? unde veti sta?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
larissa_79 spune:
Cris, sa speram ca vor ajunge. Io pana nu ii vad aici nu cred. Adevarul ca an de an am tot mers noi: Paste, Craciun, vara cate 2 saptamani. De anul trecut de cand am ramas insarcinata tot vin ei saracii. Le e greu si lor sa lase acolo casa, sa nu ii fure cica plus drumul.
Si mie mi-e foarte greu acum sa ma car cu toata casa. Mi se pare parfum acum sa ai doar unul. Cred ca mamicilor cu trei li se pare usor cu 2 si tot asa...
Deci Nectarie e un maraila...maine ma duc la medic sa vad de ce are mucisori..nu vrea sa stea singur mai deloc, rastoarna cu piciorul centrul de activitati cu soare ( anumit face). tot asa trage de san de parca ar vrea sa plece cu el, mainile doar in gura.
Fetelor deci am treaba de nu ma vad...ufffffff si mai toata ziua stau dupa el de nimic nu apuc sa fac. Parca atunci cand era mai mic era mult mai usor
Acum ca nu mai plecam trecem la planul 2, sa cumparam brad, sa vad cum asez masa ( mama vine cu majoritatea mancarii), sa mai fac putina curatenie.
Fetelor voi cand va intoarceti la munca. Ca vreau sa i-au si eu o bona sau femeie sa imi faca curat si sa stiu cat mai rezist fara
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
paula_m spune:
Cred ca Oana spunea ca a spalat girafa si acum suna ciudat. Lasa ca eu mai desteapta, stiind ca suna ciudat, am acoperit gaurica cu degetul...si tot asa ciudat suna. Sper sa isi revina cand se usuca
Michelle, Bianca e o frumoasa si ii sta tare bien imbracata in rosu
Anca, insanatosire grabinca micutei
Raul nu doarme, doar la 4,5 ore. Degeaba vreau sa-l adorm ca nu sta nicicum. Imi dau seama daca ii e somn, daca il mangai pe fatuca si inchide ochisorii...atunci am sanse sa se culce. Dar avem program strict:
-Dimineata pe la 7,8 se trezeste.
-Mananca destul de putin.
-La 10 mai mancam o tura.
-La 12 un pic de somnic.(1/2 h)
-La 14 mancam.
-La 16 somn, maxim 1 ora.
-La 19,30 mancarica.
-La 20-21 se culca.
-La 23,30 ii mai dau sa manance, asa in somn... Cam asta e programul nostru si ma tin de el, ca altfel mi se da toata ziua peste cap.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori