Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Am fost si noi la luminite pe magheru, cica sa le vada bebe, dar el a dormit bomba.

si noi am patit la fel

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Acum s-o parasc si eu pe Natali, poate se face fetita cuminte

Noi tot cu mese din doua-n doua ore am ramas. Zici ca o cronometreaza cineva, mai mult de 4-5 min nu vrea sa suga si pace. Am incercat in toate modurile si pozitiile s-o alaptez, nu vrea mai mult. Cateodata, dupa 15, 20 min mai accepta sa suga 2-3 min.. Am incercat si cu biberonul, dar a uitat cum se bea din el, mai mult se joaca cu el. Azi l-a pranz am cantarit-o si, culmea, a luat saptamana asta (exact de o saptamana ne luptam cu mese de cinci minute) 200g, dar intre timp a facut kk. O s-o cantaresc si diseara inainte de baita, ora noatra obisnuita de catarire. (am cantarit-o la pranz ca nu mai aveam rabdare pana diseara).

Racusor, nici Natali nu sta singura si mai mult in brate daca se poate. M-a rupt. E foarte grea. Eu ma gandesc ce ma fac cu ea pe la 7, 8 luni, ca de mers n-o sa mearga inca. Nici nu mai vrea sa stea pe spate sa stea, vrea in fundulet. O mai pun inconjurata de perna gravidei, ca a mea e cu graunte umpluta si o sprijina foarte bine, dar mai mult de 2-3 min nu o las si sa vezi urlete dupa aia, nici in brate nu mai sta linistita. De rosto

Fetelor, ma ingroziti cu diversificarea. Noroc cu Isa care ne mai incurajeaza. Pana acum Natali inghite tot ce vine in lingurita si in diverse capacele. Homeopatele i le dau dizolvate in putina apa direct din capacelele de la biberoane. Ma gandeam sa incerc din canuta cu cioc (am una de la Avent), dar fiind cantitate mica de lichid o sa ramana mai mult pe cana pana ajunge in gura lui Natali.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Katalina-Multumim!

Otilia-

Citat:
Apropo, v-ati convins de ce nu vreau eu sa-i dau sucuri de fructe sau zeama de supa ci sa trec direct la piureuri ? Prefer sa incep diversificarea mai tarzior dar sa fie masa masa nu o joaca cu linguritele de suc ca n-am timp si nu simt ca e bb in castig cu asa ceva. La 6 luni stomacelul lor poate tolera direct piure de albitura si acela le tine bine de foame.
Si eu .
mie mi-au spus ca mai bine piureuri fierte de legume.noi incepem de obicei cu cartoful.apoi morcovul fiert.suc le-am facut dupa cateva legume in piure.
dar Miguel mai are pana atunci!

PAULA poate sa fie inalt Raul,si de-aia sa ti se para mai slabut!in plus,in poze par mai grasuni.

ANCAVLAD imi pare rau ca v-au iesit asa analizele ! sper sa se regleze!!in cazul tau ar trebui sa o tii pe lapte praf pana la 2 ani cel putin,ca laptele de vaca face rau la anemie.

Oana am avut de cateva ori covorase antiderapante la cada,pt copiii mai mari,ca ei fac baie acolo impreuna.dar e enervant rau,ca se aduna sub el ceva negru,ca mucegaiul,par,etc,desi eu il ridicam mereu si il spalam,dar intre rizurile alea...se face urat,nu se spala bine,si e mai murdar decat curat...asa ca le-am aruncat.dar cand e nevoie,pui,ca sanu alunece,dar nu acum,cand va sta el singur.

Adriana imi pare tare rau !sper sa se regleze.sarbatorile,uneori,fac minuni.

fetelor,nu va speriati cum da RODICA banana ISEI,ca asa se da si nu pateste copilul nimic.
ai mei au scuipat mereu banana facuta piure,si au mancat numai asa ca ISA.e adevarat ca eu incep diverisificarile dupa 6 luni,dar ISA e deja pregatita!.
nu va speriati,ca sunt putini copii care nu suporta decat piureuri,in rest curand incep sa "muste".banana nu e tare,se topeste,se mananca perfect asa,si medicii o recomanda.atat timp cat e supravegheat copilul,cum era Isa,nu se intampla nimic.
Rodica se vede ca are experienta ca e la al doilea copil,si stie ca o bucatica nu se duce asa pe gat cat ai clipi,nu se intampla nimic,aveti incredere in voi si in copiii vostri,care sunt asa pregatiti ca ISA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[center] Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

mami miha13gina,

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA posibila alergie la parfumul din gel,chiar daca nu ai mai facut pana acum.daca mai potisa mai intri sa te mai clatesti odata,daca nu,dacu crema pe tot corpul,ca sa se hidrateze un pic si sa nu mai manance.eu fac asa la gelurile de aici,de cativa ani folosesc unul de farmacie special pt dermatite,pieli sensibile,alergii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai coteasca..exact acolo tre sa cauti biscuitii..in farmacii :)

in leg cu bucatelele..sunt copii si copii..stefan n-a putu manca bucati mari decat f tarziu..dupa 8-9-10 luni nici nu mai stiu. se ineca cu ele.

v-am zis ca l-am testat azi pe pui cu mar pe razatoare? deci a iesit asa ca o pasta..da n-a fost incantat nici de ala :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

[center] Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

mami miha13gina,

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Si de la noi muuulta sanatate, sa cresteti mari, sa fiti voiosi, frumosi si ascultatori!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ufff...pauza de
acum,vreau si eu niste idei de mancare pt oameni mari...fara supa,ciorba k nu mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Adriana, imi pare rau ca treci chiar acum prin asa ceva. Sper sa gasesti puterea sa mergi mai departe indiferent de ce-ai hotari sa faci. Te imbratisez cu drag.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Coteasca vezi tu dezavantajul la cei alaptati 100% cu LM direct de la sursa este ca in general nu sunt obisnuiti cu bibe. Stiam ca asa se va intampla dar chiar nu am avut timp sa ma mulg o data pe saptamana si sa-i dau biberon in ideea sa o obisnuiesc. Iar acum e cam tarziu sa o mai invat caci am incercat acum 1 luna si esec total desi ii era foame si in bibe era laptele meu.

Exista biscuiti pentru bbelaci fara gluten. Sunt ca niste piscotui. Eu ii luam din Cora sau farmacie.

Insa am mai zis, e mai practic sa pui cereale cu sau fara lapte peste piureul de fruct.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput