Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am vazut si eu delfinasii in poze si filmulete. Sunt atat de haiosi.

Cristina, bine ai revenit!

Noi de Craciunul pe nou mergem la munte, la Predeal la ski, iar pe vechi (7 ian.) mergem la ai mei sa sarbatorim. Pt baita o sa luam 'galetusa' (tummy tub) cu noi.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Acum s-o parasc si eu pe Natali, poate se face fetita cuminte

Noi tot cu mese din doua-n doua ore am ramas. Zici ca o cronometreaza cineva, mai mult de 4-5 min nu vrea sa suga si pace. Am incercat in toate modurile si pozitiile s-o alaptez, nu vrea mai mult. Cateodata, dupa 15, 20 min mai accepta sa suga 2-3 min.. Am incercat si cu biberonul, dar a uitat cum se bea din el, mai mult se joaca cu el. Azi l-a pranz am cantarit-o si, culmea, a luat saptamana asta (exact de o saptamana ne luptam cu mese de cinci minute) 200g, dar intre timp a facut kk. O s-o cantaresc si diseara inainte de baita, ora noatra obisnuita de catarire. (am cantarit-o la pranz ca nu mai aveam rabdare pana diseara).

Foto 4+

Cris si noi la fel patin. Riana papa 5-7 min la san, nu mai mult, doar ca deh...sa zicem, papa la 3 ore...mai devreme nici ca-i dau. Eu una nu pot sa inteleg cat reuseste ea sa inghita in 5 min, dar nu pare a fi subnutrita, prin urmare, las ca ea, ce sa-i fac... As prefera si eu sa pape la 4 ore...dar...deocamdata, mergem asa. Sa vedem cand incepem cu diversificarea ce-o mai fi.

Nici Riana nu accepta biberonul, prin urmare nici ceai nu vrea sa bea. Se pare ca ii tine si de sete lapticul meu...pupik

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

fetelor,nu va speriati cum da RODICA banana ISEI,ca asa se da si nu pateste copilul nimic.
ai mei au scuipat mereu banana facuta piure,si au mancat numai asa ca ISA.e adevarat ca eu incep diverisificarile dupa 6 luni,dar ISA e deja pregatita!.
nu va speriati,ca sunt putini copii care nu suporta decat piureuri,in rest curand incep sa "muste".banana nu e tare,se topeste,se mananca perfect asa,si medicii o recomanda.atat timp cat e supravegheat copilul,cum era Isa,nu se intampla nimic.
Rodica se vede ca are experienta ca e la al doilea copil,si stie ca o bucatica nu se duce asa pe gat cat ai clipi,nu se intampla nimic,aveti incredere in voi si in copiii vostri,care sunt asa pregatiti ca ISA!

, Isa e mai pregatita ca mine

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Acum s-o parasc si eu pe Natali, poate se face fetita cuminte

Noi tot cu mese din doua-n doua ore am ramas. Zici ca o cronometreaza cineva, mai mult de 4-5 min nu vrea sa suga si pace. Am incercat in toate modurile si pozitiile s-o alaptez, nu vrea mai mult. Cateodata, dupa 15, 20 min mai accepta sa suga 2-3 min.. Am incercat si cu biberonul, dar a uitat cum se bea din el, mai mult se joaca cu el. Azi l-a pranz am cantarit-o si, culmea, a luat saptamana asta (exact de o saptamana ne luptam cu mese de cinci minute) 200g, dar intre timp a facut kk. O s-o cantaresc si diseara inainte de baita, ora noatra obisnuita de catarire. (am cantarit-o la pranz ca nu mai aveam rabdare pana diseara).

Foto 4+

Cris si noi la fel patin. Riana papa 5-7 min la san, nu mai mult, doar ca deh...sa zicem, papa la 3 ore...mai devreme nici ca-i dau. Eu una nu pot sa inteleg cat reuseste ea sa inghita in 5 min, dar nu pare a fi subnutrita, prin urmare, las ca ea, ce sa-i fac... As prefera si eu sa pape la 4 ore...dar...deocamdata, mergem asa. Sa vedem cand incepem cu diversificarea ce-o mai fi.

Nici Riana nu accepta biberonul, prin urmare nici ceai nu vrea sa bea. Se pare ca ii tine si de sete lapticul meu...pupik

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Pana acum o saptamana aveam program la 4 ore... boierie curata!
Nici la noi nu e batuta treaba-n cuie la doua ore. Mai trec doua ore jumate, trei daca doarme. Ideea e ca-mi vine greu sa accept ca ea sa suga 5 minute, de la 25-30 cat sugea inainte.

Victo, tu te lupti sa ai mai mult laptic pt Mihaita, eu am destul, dar n-are cine sa-l bea. M-am obisnuit sa beau multa apa, si cum Natali nu mai suge mult, mi se intampla des sa mi se intareasca sanii, dar banuiesc ca n-o sa tina prea mult povestea asta daca Natali continua cu programul ei de dieta.

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca
Am vazut si bebe frumos de Baby, Tudor, tare scump, dar si pe Raul, niste minunatii de copii.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

multumim

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Eu papam aseara o banana si zic ia sa/i dau si ei sa guste...dar nu i/a placut

Ai vostri delfinasi sunt pasionati de telecomanda,telefoane...ca a mea cand le vede nu/i mai tb altceva

M/am apucat singura de curatenie,am spalat perdelele,am sters cateva geamuri si m/a luat lenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor.

astazi am fost si noi la vaccin de 4 luni. nu a spus nici piss. are 6120gr. o fac manechin...
ce facem noi la 4 luni:
- papam numai titi, completari nu vrem;
- ne dam de-a dura prin pat;
- ma trag sa stau in fund dar nu este voie inca;
- zambesc si chiui toaaata ziua.

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA posibila alergie la parfumul din gel,chiar daca nu ai mai facut pana acum.daca mai potisa mai intri sa te mai clatesti odata,daca nu,dacu crema pe tot corpul,ca sa se hidrateze un pic si sa nu mai manance.eu fac asa la gelurile de aici,de cativa ani folosesc unul de farmacie special pt dermatite,pieli sensibile,alergii

m-am cremuit toata in hohotele de ras ale Isabelei. daca era deja amuzata ca ma vedea dusandu-ma si lalaind pe-acolo la ea, pai cand m-a vazut cu crema a inceput sa rada de ma uitam in jur sa vad ce vede ea amuzant. pai... eram EU!!! e ceva mai bine... am mai patit anul trecut chestia asta, am fost la dr si mi-a zis ca am alergie la caini sau pisici!!! pai eu de cand ma stiu am crescut/trait cu catei si pisici, si oricum n-am facut baie atunci nici cu catelul nici cu pisica... sa vad data viitoare, daca nu trec si eu pe ceva ptr piele sensibila

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Salutare mamici si delfinasi,

LML pentru Natalia de Cris2010,Andrei de Emushi,Bogdan Andrei de Sorina, Ema de Anangia

Citat:
citat din mesajul lui bubster

unii dr zic k e bine pana la -5 grade sa scoatem bebeii afara.citeam in mama si copilul k ei nu recomanda infofolirea cu fular la gurita,dar a mea knd nu i l am pus si a tras aer mai rece a tusit...asa k...fiecare mama o sa faca ce considera k mai bine

mami fericita deariana ! 06.08.10
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink

-5 grade. Eu ii bag suzeta si fularelu' il pun pe partea de jos a suzetei sa nu o scuipe.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, am sac de dormit, dar plange Raul cand il bag in el. Si nu vrea sa doarma. Nu stiu cum sa-l obisnuiesc...nu-i place ca nu se poate misca in voie in el...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mie nu mi placeau sacii de dormit pe care i am vazut (mi se pareau prea grosi) asa ca i am confectionat unul lui Andrei. Asa mai mare, de fapt mai lat, dintr o paturica luata de la selgros special pentru asta.

Andrei

Mergi la inceput