Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata si de la noi!

sa va spunem pe scurt ce am facut(voi ati fost ff harnicute, inca nu am reusit sa recuperez).

Am fost cu maria la medlife si i-am recoltat analize, are anemie si acum luam fier + vit C + polivital am schimbat LP am trecut la milumil de la humana...
de luat in greutate nika stagneaza cam de 10 zile si eu am ajuns in culmea disperarii din aceasta cauza!

ieri dimineta a facut temp 38 cu 6 si azi dimineta 38 nas infundat si mucii!

cu alte cuvinte nu avem cu ce sa ne laudam!

eladeea sa sti ca la noi nu a fost asa la homeopat intradevar l-a consultat o ora jumatate dar tratamentul pe termen lung a dat rezultate!
Vlad nu a baut suc de portocale cat a fost mic nu ii placea, laptele il primea doar in somn pt ca altfel nici nu punea gura pe el, dupa prima tura de tratament a cerut lapte si dupa a doua serie a vrut suc de fructe....pana la homeopate am incercat cate in luna si in stele nimic nu a dat rezultat, din pacate vad ca aceeasi soarta ma asteapta si cu maria...

cand voi merge la bv o voi duce la aceeasi d-na homeopat ca si pe vlad, prefer o reteta pe zile cu remedii asa cum a fost la vlad decat cu doze unice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Daca ar fi s-o iau de la capat nu as renunta la lapte matern sub nici o forma. Adica daca as fi putut prevedea ce greu ne vom descurca cu lipsa poftei de mancare, l-as fi alaptat si cand am luat antibiotice.

dar ti-a zis dr sa nu alaptezi daca iei antibiotice?! mie din contra, mi-a spus sa alaptez linistita ca nu ii face rau la bb, mai rau i-ar face infectia care o am eu in corp daca as lasa-o!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka am alaptat cam o sapt in timp ce luam augmentin. insa cum infectia mea cu klebsiella nu ceda si tot faceam febra a trebuit sa fac si injectii cu gentamicina. Atunci d-rita a spus ca e mai bine sa intrerup alaptarea pana termin genta. A mai durat apoi vreo cateva zile pana am facut si o radiografie sa vad cum imi fusesera afectati rinichii si cand am reinceput alaptarea, n-a prea mai vrut copilul.

Cam asa au stat lucrurile.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Otilia, ai dreptate eu am inceput cu fructele la indicatia pediatrului. Neavand nini un fel de experienta, am facut cum mi-a spus. Si acum mananca cel mai bine fructele. la legume se stramba, trebuie sa insist. Sunt zile cand nu le vrea deloc.

Daca ar fi s-o iau de la capat nu as renunta la lapte matern sub nici o forma. Adica daca as fi putut prevedea ce greu ne vom descurca cu lipsa poftei de mancare, l-as fi alaptat si cand am luat antibiotice.

Si tu parca ai una dintre fetite asa. Imi poti da ceva sfaturi?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Of asa repede s-a dus laptele dupa antibiotic? de care ai luat?
Eu cat am alaptat-o pe Elisa am luat 5 ture de antibiotic pentru otite, in 15 luni . De ajunsesem sa iau doza dubla. Si la scurt timp am ramas insarcinata si iar antibiotic pentru infectie urinara.

Cred ca daca el va continua asa o solutie ar fi sa nu-i mai dai fructe ca de foame va accepta legumele mai bine. Si musai masa de legume dimineata, nu dupa masa de fructe cand se satura.
Acum insa poti face o alta incercare. Sa nu-i dai legumele ca piure consistent ci sa fie mai zemos, mai mult supa in blender. Unele legume, mai ales albiturile, au gust puternic si nu le place gustul decat mai diluat. Fetele mele sunt indragostite de ciorbe, borsuri, supa de pui cu galuste/taitei dar ma uit la Elisa ca nici piure de cartofi nu mai vrea.
Inca putin si ajungeti la bucatele de legume fierte si atunci va fi mult mai usor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

repede sa scriu si eu ca a adormit puiul de zmeu

Buna ziua dragi mamici,

Va multumim din suflet pentru urari, cate un pt fiecare din partea lui Natali.
Uram si noi sarbatoritilor de azi LML, sa cresteti mari, voinici si sanaotsi!!!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

otilia, asa gandesc si eu ca tine... nu mai am timp si rabdare pt suculete masurate...nu cred ca e nici un bai daca sarim peste etapa asta...avem deja 6 luni, vad ca stie sa inghita, asa ca ii dam bataie...oricum nici pt Eric pediatra nu mi-a recomandat sa incep cu suculete, desi eu asa incepusem, ca la carte...ea mi-a recomandat mai degraba piureuri mai zemoase...ca cica sucurile sunt apa de ploaie, mai mult de joaca...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cristina_serban, asteptam pozele cand poti, am uitat sa-ti spun ca ti-am trimit PM...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Multumesc fetele de re-primire... Sunteti nistre dragute... Multumesc Rodi, ma uit si azi pun ceva pozici noi....

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Cristina, bine ai revenit. Cum sa te uitam? Ba chiar i-am urat la Comori lui Razvan . Sper ca ati petrecut fain de tot.

Multumim Otilia, ce tari sunteti....Eu nu am apucat sa citesc din urma,... Da, Razvan s-a distrat de minune...am facut ziua la un loc de joaca... a primit o groaza de cadouri... si a fost super. A meritat ..pt ca el e un super fratior...o draganeste f tare pe Riana, o alinta, are grija mereu sa-i desfaca el pampersul...ce sa zic, sunt multumita... probabil conteaza ca e un pic mai marisor si ne intelegem altfel cu el.

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua mamici si de la noi!!
Suntem bine, mai ales acum de cand papam seara cereale si avem burtica full dormim fara nici o caraiala, maraiala pana la 5-6 dimineata, papam tzatzi si apoi iar somn pana la 9.
Am terminat cu suculetul de mar si de azi am inceput sa papam mar cu biscuite.
Dragi mamici, voi ce biscuiti folositi??? Eu i-am facut in casa cu faina de orz si mei, la care am adaugat si niste pudra de roscove. Nu au iesit asa straluciti, dar macar stiu ca nu contin zahar, sare si gluten.
Am tot cautat prin hipermarketuri dar nu gasesc decat cu sare, sau zahar, sau lapte praf. Eu as vrea sa gasesc fara aceste ingredinte. Stiti cumva unde as putea gasi?? Singurul loc unde n-am cautat sunt farmaciile.
Am fost si noi la luminite pe magheru, cica sa le vada bebe, dar el a dormit bomba.
Tina, cum ai preparat marul la blenader?? L-ai fiert mai intai si apoi l-ai blenduit sau l-ai pus direct???
Am impodobit si bradutul, Tudor a fost tare fericit cand si-a bagat beteala in gurita si a tras de globulete, iar de la instalatie nu-si mai lua privirea.
Adriana, imi pare atat de rau ca a trebuit sa iei decizia asta! Incearca sa vb cu sotul tau, poate se remediaza problema. Si la noi a fost o raceala, dar am trecut peste ea, e drept ca a durat ceva. La noi mai mult a fost orogiul atat din partea mea cat si din partea lui. Ma gandesc ca si la voi poate tot orgoliul e de vina.
Btz, baga o tuiculita fiarta cu muuult piper si ai sa vezi ca trece.
Rody, am vazut frumusete de Iza, tare dulce e.
Crispro, nu fi suparata pt laptic, uita-te si la partea buna a lucrurilor, de acum poti sa bei si sa mananci orice fara masura. Enjoy
Am vazut si bebe frumos de Baby, Tudor, tare scump, dar si pe Raul, niste minunatii de copii.
Otilia, dar de ce trebuie sa dai suculetul cu lingurita?? Eu i-am dat in bibe. Am iesit mult mai bine si mult mai curati si fara bataie de cap.
Pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu acuma sunt gata sa plang . am facut dus cu spectatori (motanul la usa si Isa in scaunel, sa nu ramana singurica) si de cand am iesit din baie ma mananca pielea de-mi vine sa ma rup toata!! atata ma tot frec cu prosopul si ma scarpin de mi se duce pielea, deja ma ustura de scarpinat, dar imi vine sa innebunesc, cu alta!! o fi ceva in apa?! ca eu nu am schimbat nici samponul, nici gelul de dus, nici nimic...

_

Mergi la inceput