Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g bai, ruxi, ma simt pusa la punct.... tocmai ce am venit de afara.....m-a luat naiba de frig, eram cam golasa, recunosc, asta mic ar mai fi stat, dar am zis ca aproape 20 de minute de prim contact cu ger adevarat sunt suficiente! _ mama lui Stefan, pui scump asteptam ![]() |
sorry daca te simti pusa la punct in sens negativ... era numai o pledoarie ideatica, trebuia probabil sa inmoi accentele... m-a luat valul argumentatiei...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Eleysa spune:
LML Ema!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
Noi suntem racite cobzarite ![]()
![]()
![]()
....v-am citit si aseara, dar n-am mai apucat sa scriu nimic
...m-a vrut pupaza langa ea
.
Eu nu ii pun fular la gura ...i-l pun la gat sa nu-i intre viforul cel mare pe langa gat ![]()

. De scos am scos-o ieri un sfert de ora...azi nu prea ma simt eu in stare sa o scot afara, sa vad mai incolo daca ma simt mai bine...oricum se cunoaste ca nu mai sta asa mult afara k e maraita, bazaita & co..
Ema felicitari pentru marsul de-a bushilea pe mod inainte ![]()

!!!
Lorex da de ce nu ne mai zici ce mai face Bobita...intri asa pe fuga ???
Decenuela ce frumos ne-ai servit tu cafeluta de dimineata ...ma refer la ce ai scris in mesaj
...dupa cum zic si fetele ...tu si Creanga...nu tre sa te stresezi cu editatul mesajelor 
Bea ...offf....nashpa faza cu aparatul foto ...vezi totusi sa nu fie de la cardul de memorie ...zic si eu 
... sper sa iesi cat mai repede din butoi...valabil si pentru Cris.d....
Cam atat imi mai amintesc ...

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

ioana_fota spune:
Ema
Felicitari pt mersul de-a busilea inainte 

Alexa
cu intarziere

Eu daca bate si vantu si e si mai ger ii pun prelata aia de ploaie ca oricum ii tine ceva si cu o paturica peste cum e imbracata ridicata asa mai pana spre gurita.
O zi buna sa aveti.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
ioana_fota spune:
Elefantica sanatate multa 
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag
si 
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Elefantica sanatate multa ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si ![]() |
Multumesc frumos!!

Eleysa spune:
Fetelor va invit ...pe fundal de ProfmXmas...la un ceai negru "Winter Scent" (cu aroma de martipan, scortisoara si rom) si pentru cine prefera si cu putin laptic 

cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui tomaca [b] Cred ca sinonimul exact al sfarselii era lene.[b] varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe ![]() ![]() ![]() ![]() |
cat de tare exprimarea

.si pe mine ma f..te cate o sfarsheala la recitit
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui ana_g bai, ruxi, ma simt pusa la punct.... tocmai ce am venit de afara.....m-a luat naiba de frig, eram cam golasa, recunosc, asta mic ar mai fi stat, dar am zis ca aproape 20 de minute de prim contact cu ger adevarat sunt suficiente! _ mama lui Stefan, pui scump asteptam ![]() |
mda. stai calma, sa nu te apuce vreo "sfarsheala" tot construind la obiective SMART
eu zic ca principiile astea cu obiective SMART, problem solving in 5 pashi la orice...etc sunt f.ok in business si chestii job related, dar in viatza e mai cu virgula, asa. mai ca la "lateral thinking",care imi place mie de mor, adica orice idee/plan/raspuns e ok, atata timp cat nu incetam sa vrem/dam idei, raspunsuri.
si mai zic ca e f bine sa iti doresti sa fii fericita.vezi tu cum, iar ce nu se potriveshte la marele scop, dai reject
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui elefantica Fetelor va invit ...pe fundal de ProfmXmas...la un ceai negru "Winter Scent" (cu aroma de martipan, scortisoara si rom) si pentru cine prefera si cu putin laptic ![]() ![]() www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas![]() ![]() |
OMG

suntem sus la nani,ema la tzatza.m-ai omorat pana pot coborai sa-mi fac
. sanatate.

asteptand pe